Pluspunten
Uniek product, snelle levering, geweldig!
Wow, Gideon, wat een schitterende cijfers heb je me gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik glim er helemaal van ;) Ik wens je veel plezier van de vachten. Met dank, Edith Hof
Pluspunten
snelle levering, mooie vellen!!!
Verbeterpuntennee
Beste Roswitha, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan het tevredenheidsonderzoek. Ik ben heel erg blij met de prachtige cijfers! Met de hartelijke groeten, Edith Hof
Beste, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan het tevredenheidsonderzoek. Ik ben heel erg blij met de goede cijfers! Met de vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
Hele snelle levering! Ik had een vraag over het product wat ik had ontvangen en kreeg direct een uitgebreid antwoord per e-mail terug! Perfecte service en nazorg dus!
Beste Silvia, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons tevredenheidsonderzoek. Ik ben uiteraard heel erg blij met de schitterende cijfers! Met de hartelijke groeten, Edith Hof
Wow, Annette, wat een fantastische cijfers heb je ons gegeven... Helemaal geweldig. Dank je wel, ik ben er heel trots op! Hartelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
vriendelijk aan de telefoon redelijk geprijst fotoos vd vachten
Verbeterpuntenmaar 1x per week bereikbaar is weinig
Beste Loes, Hartelijk dank voor de prachtige cijfers. Op afspraak ben je altijd welkom: zelfs op zondag. Meer dagen structureel geopend kan helaas niet uit , want dat is gewoon te duur. De zaak is primair een webshop - geen winkel. Verder beantwoord ik mail alle dagen van de week, vaak tot middernacht. Ik heb geen personeel, dus is het soms schipperen met de tijd. Mocht je langs willen komen, laat het even weten. Ik zal er zijn! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw deelname aan het klantenonderzoek. Ik ben heel content met de door u gegeven cijfers. Daar kan ik mee voor de dag komen! Met hartelijke groeten, Edith
Pluspunten
informatieve website met mooie producten, die aangenaam zijn geprijsd. Om nog eens iets te bestellen!
Beste Eer, Hartelijk dank voor je deelname aan het onderzoek. Ik ben ontzettend blij met, en trots op de door gegeven cijfers. Als ik nog eens iets voor je kan betekenen, dan hoor ik dat graag. Met hartelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
snel geleverd, mooie vachten, de bestelling ging ook makkelijk
Verbeterpuntenverzending in neutrale grijze kartonnen doos wellicht, en met een sticker met bedrijfsnaam?
Beste Arthur, Hartelijk dank voor de fantastische cijfers in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik herken jouw opmerking over neutrale dozen. Echter, dit is aan bijzonder prijzige kwestie. Vanwege de beperkte opslagruimte kan ik niet veel dozen op voorraad hebben en dan zijn ze erg duur. Die prijs moet ik dan doorberekenen - en wat doet men meestal met een lege doos? Weggooien. Ook vanuit milieu-oogpunt gebruik \'k dus graag de gebruikte dozen van de lokale super. Met een hartelijke groet, Edit
Beste Tiny, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan het onderzoek. Ik ben heel blij met de door u gegeven cijfers. Mijn dag kan niet meer stuk! Met hartelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
snelle service vriendelijk voorkomen zeer mooie producten!!!
Beste Slif, Heel hartelijk dank voor je deelname aan het onderzoek. Ik ben heel blij met de geweldige cijfers. Met hartelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
het schapenvacht is werkelijk prachtig!!
Beste mensen van Atelier Chaos, WAUW, wat een geweldige cijfers heb ik mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er stil van - en geloof me, dat is een unicum ;) Met dank, Edith Hof
Beste Michele, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel blij met de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
kontakt verliep heel goed, verzending snel, verpakking mooi website heel fijn
Verbeterpuntenhet was me niet duidelijk waarheen ik gireren moest, dus dat liep eerst fout; maar door het goede kontakt werd dat snel hersteld; 5 dagen om te betalen is erg kort als je nog met een briefje betaalt via de bank - standaard wordt 2 weken aangehouden
Beste Joyce, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel trots op de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Uitstekend kwaliteit van het product, snelle levering.
Beste Christiaan, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel erg met de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Kees, Hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel blij met de cijfers die ik van je heb gekregen. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Positief vind ik dat de foto op website overeenkomt met het vacht. Zo heb ik gekregen wat ik mooi vond
Beste, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel content mee. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Nog niet eerder meegemaakt, zo`n goede service en snelle levering. Het vel is van een bijzonder goede kwaliteit en de kleur is exact zoals beschreven en te zien op de site. HULDE VOOR UW BEDRIJF
Beste meneer Pieterse, Heel hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er helemaal stil van. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snelle levertijd en de kwaliteit van het produkt
Verbeterpuntennee
Beste Belinda, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Zeer vriendelijk, afspraken worden nagekomen, prettig contact, denkt mee.
VerbeterpuntenDrukke combi van werk en gezin heb ik de indruk. Daardoor liet de reactie op mail soms even wachten. Zeker niet te lang maar de concurrent was sneller en dat kan je handel schelen. Vandaar de 2 x 7. Verder zou ik mijn klanten altijd vooruit laten betalen voordat levering geschiedt. Geen risico nemen.
Beste Riet, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. En ja, het is in deze tijd van het jaar aanpoten tussen de zaak en het gezin. Maar ik doe het graag: zonder personeel. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste, Heel vriendelijk dank voor de prachtige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Beste Henk, Heel hartelijk dank voor de keurige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. En dat de prijs soms aan de hoge kant is - tja. Ik wou dat ik daar wat aan kon doen, maar helaas ligt dit niet altijd in mijn bereik....Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Corina, Hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel content mee. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Andre, Heel hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder blij mee. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Manfred, Heel hartelijk dank voor de fraaie cijfers die ik van u heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er zeer content mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof