Pluspunten
prijs geen idee of het veel of weinig is kennis geen idee personeel was heel vlug met het sturen nazorg????
Beste Riet, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Vera, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ze doen me deugd! Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering. Mooi dat er een foto van het individuele vacht is.
Beste Vincent, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er erg blij mee. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle reactie en afhandeling.
Beste Monique, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik van u heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er zeer content mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Conny, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die je me hebt gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er echt heel erg blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste klant, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik van u heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
duidelijke site, klanvriendelijke en vlotte benadering en communicatie. Mailings zijn opgewekt, maar niet opdringerig. Persoonlijke benadering, aanspreektitel in mails e.d.
Verbeterpuntenik vind dit bedrijf een voorbeeld voor anderen wat betreft slesmanship, klantvriendelijkheid, site etc.
Beste Hermine, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen. Ik ben ook bijzonder trots op de opmerkingen die u heeft geplaatst. Met alle dank, Edith Hof
Pluspunten
snelle levering,mooi product voor lage prijs
Beste Marga, Heel hartelijk dank voor de fantastische cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Mijn dag kan niet meer stuk! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
ben zeer tevreden over het schapevel.het is zoals beschreven,en ruikt inderdaad heerlijk fris.ik had het na 2 dagen al binnen.top,dat is zaken doen en tevreden klanten hebben,super!
Verbeterpuntengeen
Beste meneer Nijsse, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder content mee. Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Prachtige vacht! Precies als de omschrijving op de site. Snelle levering ook. Super! Als de andere vachten net zo mooi als deze zijn kom ik zeker nog eens terug!
Beste Karen, Hartelijk dank voor de fantastische cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel trots op... Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snel heid levering
Verbeterpuntenzou geweldig zijn, als er laarzen, van uw produkt, waren te verkrijgen.
Hallo Els, Heel hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. En mocht ik mooie laarzen tegenkomen, dan laat ik het je weten! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
duidelijke foto op site, produkt was precies zoals ik me had voorgesteld bezorging was heel snel
Beste Bebeque, Heel hartelijk dank voor de fantastische cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Wauw, ik bloos er van ;) Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Nienke, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik van je heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder blij mee! Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Beste klant, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik van u heb mogen krijgen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder blij mee! Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Foto`s waarop zichtbaar is hoe je schapenvellen kunt gebruiken. Misschien een leuk idee om klanten te vragen foto`s te sturen van hun gebruik van de schapenvellen. Zelf hebben wij 2 schapenvellen over 2 van de 6 houten eettafelstoelen hangen bij een stoere tafel. Zo wordt de site ook interactief. Succes
Beste Jildau, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een mooie cijfers! De tip die jij geeft, hebben we al een poosje op de site: http://www.schapenvacht.nl/schapenvacht-informatie/tips (in navigatie onder \'informatie\'). Ik vraag niet actief om foto\'s - deze enquete vind ik al leurend genoeg :) Maar als je foto\'s hebt, dan zou ik die dolgraag op de site plaatsen! Dat zou ik super vinden. Groetjes, edith
Beste, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die u ons heeft gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik wens u veel plezier van uw schapenvacht. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Het is erg fijn dat je de huiden zo kunt zien via internet.
VerbeterpuntenNee.
Goedemorgen, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die u ons heeft gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik wens u veel plezier van uw schapenvachten. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Klantvriendelijk zowel tel als mail. Snelheid van leveren perfect. Producten kwaliteit uitstekend Ja ik kan wel positief blijven tikken, maar werkelijk wij zijn heel tevrede.
Beste, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die u mij heeft gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik wens u veel plezier van uw schapenvacht. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Vriendelijk en vlotte communicatie
Verbeterpuntennee
Hallo Erica, Heel hartelijk dank voor de geweldige cijfers die je ons hebt gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik wens je uiteraard veel plezier van jouw schapenvacht. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Hallo Annegreet, Heel hartelijk dank voor de g-e-w-e-l-d-i-g-e cijfers die je me hebt gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik wens je uiteraard heel veel plezier van jouw schapenvacht! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Goedemorgen meneer Odijk, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die u mij gegeven heeft in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder blij mee. Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
duidelijke website; super snelle levering goede communicatie; goede producten
Verbeterpuntennee
Goedemorgen meneer Langereis, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die u mij gegeven heeft in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben ook bijzonder blij met de door u genoemde punten. Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Goedemorgen Margreet, Ontzettend bedankt voor de prachtige cijfers die je mij gegeven heeft in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee! Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
altijd positief en vriendelijk
Verbeterpuntenweinig tot niets
Hallo Yvonne, \"Altijd positief en vriendelijk\" - wat een mooi compliment! Net zo mooi als de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Geweldig. Mijn weekend kan niet meer stuk. Dank je wel! Met de hartelijkste groete, Edith Hof