Pluspunten
Goed Snel Prijs kwaliteit verhouding is prima
Wat een geweldige cijfers heb je me gegeven, Camille - ik ben er helemaal stil van (en dat gebeurd niet zo snel...) Heel hartelijk dank voor je deelname aan dit klanttevredenheidsonderzoek. Met een warme groet, Edith Hof
Beste Els, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan mijn klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben bijzonder content met door door u gegeven cijfers. Met dank, Edith Hof
Pluspunten
mijn 1e bestelling was op een rotmoment, Ediths vader was net overleden, ondanks alle verdriet en geregel zag ze toch kans ook nog mijn bestelling naar het postkantoor te brengen, dan noem ik hart voor de zaak en klanten hebben...diep respect !!
Verbeterpuntenkan even niets bedenken
Hallo Elly, Dank je wel voor je mooie cijfers en nog meer voor je lieve woorden. Mede dankzij jouw steun zijn die dagen zonder al teveel chaos verlopen. Mijn vader heeft altijd een eigen zaak gehad: hij het me niet had vergeven als ik er een zooitje van zou maken. Als je open naar je klanten bent en je krijgt dan respect terug zoals van jou - dat doet me veel. Heel veel. Dank je wel. Met een warme groet, Edith
Pluspunten
zeer snelle levering wat je besteld krijg je ook
Beste Hanny, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik van u heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er zeer blij mee! Met dank, Edith Hof
Pluspunten
snelle levering, goede vachten van prima kwaliteit en ze zijn niet duur vind ik. Ik zal mijn volgende vacht weer bij hen bestellen!
Verbeterpuntenniks
Beste Esmeralda, Wat een fantastische cijfers heb ik van je mogen ontvangen in ons klanttevredenheidsonderzoek... Ik bloos er van, werkelijk. Dank je wel! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Hiske, Dank je wel voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel blij met de mooie cijfers die we hebben mogen ontvangen. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
De kwaliteit is heel erg goed
VerbeterpuntenNvt
Beste Elise, Heel hartelijke dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een mooie cijfers heb ik mogen ontvangen! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snelle levertijd, mooie duidelijke website, goede prijzen voor schitterende vachten. personeel etc is niet van toepassing dus heb ik maar even 1 ster aangevinkt.
Verbeterpuntengeen
Hallo Natascha, Wat een geweldige cijfers heb je ons gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek... Ik heb er helemaal stilletjes van! Een warme groet van Edith
Dank je, Anne, voor je mooie cijfers. Ik ben heel blij met je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, goeie beschrijvingen en afbeeldingen, redelijke prijzen, vriendelijke en snelle communicatie.
Beste Peter, WOW - wat een prachtige cijfers heb ik mogen ontvangen... Ik ben er even stil van. Dank je wel voor je deelname aan het klanttevredenheidsonderzoek. En als ik in de toekomst weer iets voor je kan betekenen: graag! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Misschien een mailtje sturen aan de (buitenlandse) klant om te zeggen dat het geld ontvangen is en de zending is vertrokken.
Beste Corinne, Hartelijk dank voor uw medewerking aan mijn klanttevredenheidsonderzoek. U heeft helemaal gelijk: normaal gesproken stuur ik buitenlandse klanten altijd een mail met de verzendgegevens. Deze keer is het er door een samenloop van omstandigheden, maar vooral wegens drukte, domweg niet van gekomen. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik zal er in de toekomst nog beter op letten. Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
Leveren wat ze beloven. En binnen de afgesproken tijd
Verbeterpuntenzou het niet weten
Beste meneer Zegveld, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een schitterende cijfers heb ik van u mogen krijgen Daar ben ik heel blij mee - en heel trots op. Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Direkt een leuke mail terugekregen en binnen 2 dagen precies het schapenvel wat ik bestelde, gewoon allemaal erg goed.
Verbeterpuntenniet op dit moment
Beste Marieke, Heel hartelijk dank voor jouw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een mooie cijfers heb ik van je mogen krijgen. Daar ben ik heel blij mee... Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
het schapenvel heb ik caudeau gedaan aan mijn schoondochter. ze was erg tevreden en heel gelukkig met haar schapenvacht
Beste Diny, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een supermooie cijfers heb ik van u mogen krijgen Daar ben ik heel blij mee - en heel trots op. Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Prima bedrijf, snelle levering, goed communicatie
Hallo Sandra, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een mooie cijfers heb ik van je gekregen. Daar word ik echt heel blij van! Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Twee keer een schapenvacht gekocht en beide keren werd de zaak correct afgehandeld
VerbeterpuntenMisschien dat het mogelijk is om de levertijd sneller te maken, daarbij wil ik aantekenen dat er precies werd aangegeven wanneer de verzending zou plaatsvinden, dus je weet waar je aan toe bent.
Beste Simon, Hartelijk dank voor uw deelname aan mijn klanttevredenheidsonderzoek. Normaliter verzend ik alles uiterlijk 2 dagen na ontvangst van betaling (uitzondering: rembours). In de praktijk verzend ik alles nog dezelfde of de volgende dag. De afgelopen weken was ik op vakantie en dus stond ook op alle pagina\'s dat de uitlevering pas op 5/9 zou plaatsvinden. Dat is het nadeel van een \'eenvrouwszaak\'. Er is geen personeel dat de zaken over kan nemen... Vandaar! Met dank, Edith Hof
Pluspunten
uitstekende dienstveerlening
Wow, Willy - wat een geweldig mooie cijfers heb je me gegeven. Dank je heel hartelijk. Ik ben ook heel blij met je testimonial op de site: dank je wel! Hartelijke groeten, Edith Hof
Hallo Wendy, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een supermooie cijfers heb ik van je gekregen. Daar word ik echt heel vrolijk van! Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en geen bezorgkosten.
VerbeterpuntenNee
Beste Dineke, Hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een prachtige cijfers heb ik van u mogen ontvangen. Ik ben er heel trots op! Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Goedemiddag Peter, Hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een geweldige cijfers heb ik van u mogen ontvangen. Ik ben er zeer content mee! Met een vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Stefan, Hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een prachtige cijfers heb ik van je mogen ontvangen. Ik ben er bijzonder trots op! Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Vond het erg prettig dat ik bericht kreeg waarin ik de bezorgstatus kon zien. Duidelijke foto`s op website.
VerbeterpuntenJammer dat (door vakantie?) de bestelling pas na bijna 3 weken verzonden kon worden. Niet onoverkomelijk, maar als het een cadeau was geweest, was het te kort dag geweest.
Heel hartelijk dank voor uw medewerking aan mijn klanttevredenheidsonderzoek. Inderdaad waren wij met ons gezin op vakantie. Om kwaadwillenden niet op ideeën te brengen, stond wel op elke pagina dat de bestelde vachten op 5/9 verzonden zouden worden - de reden waarom laat ik dan graag achterwege. Wij hebben geen personeel dat de zaken waarneemt. Mogelijk is dit in de toekomst anders...
Beste Sylvia, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Heb je suggesties voor het personeel? Dat ben ik namelijk zelf, dus ik wil graag weten wat ik kan verbeteren. Hartelijk dank voor de eventuele tips! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een prachtige cijfers heb ik van je mogen ontvangen. Ik ben er heel trots op! Vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snelle reactie; korte levertijd; uitstekende materiaalkwaliteit.
Beste Gerja en Karel, Hartelijk dank voor jullie deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wat een mooie cijfers heb ik van je mogen ontvangen. Ik ben er heel blij mee! Vriendelijke groet, Edith Hof