Pluspunten
Goede product voor een mooie prijs! Supersnelle levering, binnen 2 dagen in huis. Product komt helemaal overeen met de beschrijving op de website.
Goedenavond Evelien, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben bijzonder content met de door jouw gegevens rapportcijfers. Daar kan ik mee thuiskomen! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Super snelle levering, prachtige schapenvacht wij zijn er ontzettend blij mee!
Beste, Hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. De door u gegeven cijfers maken mijn dag helemaal goed! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Goedenavond Kees, Hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben bijzonder content met de door u gegeven rapportcijfers. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Kan geen enkel minpunt bedenken. Prachtige, grote vacht ontvangen.
VerbeterpuntenNee
Goedenavond, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben bijzonder blij met de door u gegeven rapportcijfers. Fijn ook dat u geen enkel minpunt kunt bedenken - ik doe mijn best! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Beste, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen voor onze site, de producten en de service. Ik ben heel blij met uw deelname aan het onderzoek en dank u heel hartelijk daarvoor. Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Beste Tanja, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben ontzettend blij met, en trots op de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen. Dank je wel! Hartelijke groeten, Edith Hof
Goedemiddag Sophie, Wat een prachtige cijfers heb je me gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder content mee. Dank je wel! Ik wens je uiteraard veel plezier van het vrachtje. Met een hartelijke groet, Edith
Pluspunten
VerbeterpuntenDe ikte van het leer is nergens te vinden. We iets over delnegte van deharen op de vacht. klopte overigens niet!
Goedenavond mevrouw, Het spijt me hier te moeten lezen dat u niet tevreden bent. U kunt de vacht altijd ruilen. Wanneer er voor u geen alternatief is, dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Wat betreft de opmerking over het vel, bij deze vacht staat o.a. geschreven: \"Het vel is zeer soepel: de vacht laat zich zeer goed draperen.\". Mogelijk heeft u dit over het hoofd gezien? Indien u de vacht wilt ruilen, of u wilt uw geld terug, wilt u dan even contact opnemen? Met dank, Edith Hof
Pluspunten
Edith biedt een enorme keuze in schapenvachten, de een nog mooier dan de ander. De vachten die ik van haar gekocht heb zijn van een prima kwaliteit. Ik ben er heel blij mee. Wat ik verder erg prettig vind is dat Edith weet waar ze het over heeft. Van iedere vacht kan je ze vertellen waar die vandaan komt.
Hallo Annet, Ongelooflijk, wat een prachtige cijfers. Ik bloos ervan... Kom je gauw weer eens langs? Dan doen we een bakkie. Inmiddels heb ik een koffieautomaat in het magazijn. Groetjes, Edith
Pluspunten
Snelle levering, goede foto`s van wat ze leveren
Goedemiddag, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben zeer trots op de cijfers duur mij gegeven heeft. Met een flinke groet, Edith
Pluspunten
Voor de eerste keer een schapenvel besteld. reclame op internet was duidelijk en was bij aflevering van het vel identiek aan de kwaliteit die wij verwachtten. Communicatie was prettig. Aanbeveling waardig
VerbeterpuntenNVT
Goedemiddag Cees, Vriendelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben uiteraard bijzonder content met de prachtige cijfers die u mij/ons gegeven heeft. Met een hartelijke groet, Edith
Pluspunten
Ik had eerst een vraag gesteld over het vacht en kreeg daar gelijk antwoord op. Wanneer ik zou willen kon ik het pakket volgen. Werd snel bezorgd, was van prachtige kwaliteit en in verhouding vind ik het dus niet duur. Een echtpaar wat volgens mij met hart en ziel aan dit product werkt, vrienden zaten gelijk op hun site ( beste reclame die er is )
VerbeterpuntenIk zou persoonlijk niet weten wat hier nog aan verbetert zou kunnen worden. Gewoon doorgaan en heel veel mensen blij maken met hun producten. Iedereen kan met een gerust hart via internet betalen. groet Jannie Overdijk
Goedemiddag Jannie, Wat een prachtige cijfers heb je mij gegeven: ik ben er stil van. Ik dank je heel hartelijk voor alle geweldige reclame die je voor ons maakt. Met hartelijke groeten, Edith
Beste Chris, Heel hartelijk dank voor jouw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel blij met de gegeven cijfers. En de prijs - daar zou ik graag wat aan willen doen, maar helaas zijn de inkoopsprijzen de laatste tijd enorm gestegen. Goedkopere vachten worden wel aangeboden, maar die zijn onder dubieuze milieu-omstandigheden in lage-lonen-landen verwerkt. En daar wil ik niet aan meewerken... Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
goede en duidelijke informatie, mooie website snelle levering mooi product dank u wel
Verbeterpuntennee ik heb geen verbetertips
Beste mevrouw Möller, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die u onze vachten en service heeft gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er bijzonder blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Goedemiddag Charlotte, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel erg blij met de cijfers die je ons hebt gegeven. Met hartelijke groeten, Edith Hof
Goedemorgen Mieke, Hartelijk dank voor de prachtige cijfers die je ons gegeven hebt in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er trots op! Met vriendelijke groetjes, Edith
Goedemiddag Corrie, Heel hartelijk dank voor de deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben bijzonder in m\'n nopjes met de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen. Mochten er nog vragen zijn - laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntenmeer reclame maken
Hallo Irene, Wauw, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel blij mee, dank je wel! Met hartelijke groeten, Edith Hof
Hallo Brigitte, Heel hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik heb heel trots op de fantastische cijfers die je ons hebt gegeven - super! Met een hartelijk groet, Edith Hof
Pluspunten
Ik ben erg postitief. Had binnen twee dagen mijn bestelling binnen en wat zijn ze mooi. Ben er helemaal verliefd op evenals mijn honden en katten. En dat terwijl ze toch echt voor mijn paard zijn. Ben er super blij mee. Ik kom nog vaker bij jullie shoppen. Groetjes Marlon
Goedemorgen Marlon, Heel hartelijk dank voor de overweldigend goede cijfers die je ons gaf. Ik ben er ontzettend trots op! \'t Arme paard - blijft er nog een stukje vacht voor hem of haar over..? :) Met een hartelijke groet, Edith Hof
Goedemorgen Raluca, Heel hartelijk dank voor de fantastische cijfers die je ons gaf. Ik ben er echt heel blij mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Duidelijke website met goede informatie over herkomst en verzorging van het product. Het geleverde komt overeen met wat getoond wordt op de website. Website straalt kunde en plezier uit; ga zo door!
VerbeterpuntenDit is de eerste keer dat ik een schapenvacht koop, dus over de hoogte van de prijs kan ik niet oordelen.
Goedemorgen meneer Geurtsen, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die u ons gaf. Ik ben er heel trots op. Mocht u nog suggesties voor verbetering hebben, dan hou ik me van harte aanbevolen. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Goedemorgen mevrouw Mensink, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die u ons gaf. Ik ben er echt heel trots op. Wat ontzettend leuk dat u ons aanbeveelt bij andere mensen! Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snel leveren
Goedemorgen Hans, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die je ons gaf. Ik ben er heel trots op. Mocht je nog verbeterpunten weten dan hou ik me van harte aanbevolen. Met een hartelijke groet, Edith Hof
ik kreeg de babyvachten los in een doos, had het zuiverder gevonden wanneer ze in papier of plastic verpakt waren en dan in de doos!
Beste Evelien, Hartelijk dank voor de medewerking aan het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ga meteen aan de slag met de aanbeveling om de babyvachten beter te verpakken. Morgen al zal ik bij de verzending van deze vachten een laag papier gebruiken. Met dank en een fijne avond gewenst, Edith Hof