Tevreden over de levering en artikel.

Alles naar wens!

Een heerlijke beleving

Het blijft spannend om op basis van beschrijving en foto's een bestelling te doen maar, wat een prettige verrassing. Snelle levering van twee heerlijke vachten die nog mooier waren dan ik verwachtte. Het is even wennen aan de geur maar mogelijk moet ik ze een nachtje buiten laten. Als ik nog een schapenvacht kan gebruiken, kom ik zeker naar jullie. Bedankt. Carolien Joosten

Prachtige vacht netjes snel geleverd .

Fijne ervaring mooie vacht snel geleverd .

Mooi vacht, snelle levering!

Wat is mijn hondje blij met zijn nieuwe vacht! Lekker fluffy, mooie kleur en echt heel betaalbaar. En een erg fijne gedachte dat het schaapje niet gefokt is voor zijn vacht. De poes kijkt erg jaloers ernaar... Misschien ook maar een mooie voor haar uitzoeken. Kortom wij zijn heel blij! En staat ook nog is mooi en rijk in ons interieur!

Prettig en comfortabel vacht voor in bed en tijdens een lange autorit.

Ik leg het in mijn bed ivm ernstige chronische rugklachten en heb het gevoel dat ik beter slaap door de drukvermindering. Gebruik het ook in de auto tijdens lange reis en het zit comfortabeler. Ik ben tevreden!

Goede, eerlijke omschrijving van de vachten, duidelijke foto’s en veel extra informatie op de site. En een heldere communicatie mbt verzending. Ik ben erg blij met de twee vachten die ik inmiddels heb aangeschaft.

Mooie vachten en snelle levering

Ik had 2 schapenvachten besteld, deze waren groter dan ik verwacht had, wat ik prima vond, en zijn de volgende dag al geleverd, werd via de email op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle levering, prachtige vachten

De vachten zijn prachtig!

Top zaak!

Je kiest de vacht uit, leest de omschrijving goed om teleurstelling voor te zijn en wacht af. Als de vacht komt is het precies zoals je je herinnerde. Ik heb nu meerdere prachtige exemplaren die heerlijk zacht zijn en gewoon gebruikt kunnen worden! Ook mede namens mijn honden, bedankt!

Top kleden

Snel geleverd mooie prijs top

Ik heb al vaker vellen besteld en de kwalitteit is ook goed.

Prima geregeld,mooi velletje.

Alles ging prima. Dik tevreden.

mooi en zacht schapenvel. mijn hond is er erg blij mee.

goede service, vacht was snel binnen.

positief,snelle levering.Geen problemen met ruilen.

zie boven

Een mooi groot schapenvel van goede kwaliteit!

Echt een mooi schapenvel gekregen die volledig naar gedachten is!

Erg blij met mijn schapenvacht.

Ik heb zo'n heerlijke schapenvacht uitgezocht voor in een stoel. Hij is heerlijk zacht en heel mooi van kleur. Hij is snel geleverd en was goed verpakt. Ik ga ook nog eentje bestellen voor mijn katten.

Snel geleverd.

Ondanks het voor dieren is een mooi en perfect vel gekregen me katten zijn er blij mee .

Goed!

Ruim assortiment, snel verzonden. En: website met humor, daar houd ik van :-)

Onderdeken is fijn

Mooie kwaliteit, goede en snelle service. Zeer aan te raden.

Heerlijke vachten, snelle verzending en goede service

Na twee vachten voor op de bank te hebben gekocht, heb ik nu ook twee bruine vachten voor in bed. Ik ben prima geholpen door Edith, die heeft meegedacht en de best geschikte vachten voor me heeft geselecteerd. Bedankt!

Prima vacht, lekker fluffy! Zoals beschreven!

Snelle levering en een heel mooi product

Twee stoel hoezen voor de Kia Niro besteld. Perfecte pasvorm en zit heel lekker.. Echt een aanrader.

Snelle levering en ook leuk ingepakt

Ik had het schapenvel (huwelijkscadeau voor een wollen huwelijk) op tijd besteld, want de afgelopen tijd komen pakketjes nogal eens te laat. Nu niet. ☺️ Zoals aangegeven kwam het schapenvel in een jute zakje, versierd met stro en een kaartje. Erg leuk.

Mooi product en goede service

Er ging iets mis met de verzending van mijn pakket. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit in goede banen te leiden en heeft daarbij duidelijk en prettig gecommuniceerd. Na enige vertraging ontving ik de schapenvacht en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit hiervan, prachtig product.

Zo ontzettend blij met mijn sloffen

Ik bestel al jaren de sloffen van schapenvel.nl. Ook nu weer een nieuw paar besteld voor mijn moeder, mijn partner en mijzelf. Elke keer als de sloffen versleten zijn bestel ik weer een nieuw paar. Heel erg blij mee !

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum