Via de site kun je al goed filteren op afmeting, prijs enz. Hierbij viel voor mij de keuze op twee vachten van 120 cm. De bestelling verliep gemakkelijk en binnen een paar dagen werden de vachten keurig geleverd. Mooie kwaliteit waar ik erg blij mee ben. Ze staan prachtig op mijn dechchairs op mijn terras. Twee mooie eyecatchers.

Zeer betrouwbaar. En al jaren zo

Erg blij met mijn aankopen. Jaren terug al en nu opnieuw. Dus blijvend kwaliteit. Dankjewel dames

Voor de zesde keer bij dit bedrijf besteld. Zegt genoeg denk ik.

Heerlijke wollen sloffen besteld voor mijzelf. Zitten comfortabel en blijven lang goed. Verzending gaat spoedig.

Meer dan prima

Snelle levering, Ik had 2 vellen voor mijn honden besteld, erg blij mee

Heerlijke toevoeging van mijn bus

Snel geleverd en goed gemaakt ondanks de wat onhandige metingen van mijn kant. De vachten zijn prima. Het contact vriendelijk. Bedankt!

prachtige svhapenvellen

De schapenvellen zijn erg mooi en werden ook nog eens snel geleverd. Dat was fijn, want 1 vel was een cadeau voor mijn moeder van 90 jaar.

Snelle Levering

Mooie schapenvachten, goeie kwaliteit met een snelle levering, zeer tevreden

Fantastische kwaliteit

Afgelopen week tweede medicinale schapenvacht gekocht bij Schapenvel.nl. Wederom een prachtige vacht van een fantastische kwaliteit. De medicinale vachten worden door mij gebruikt om pijn te verminderen en doorligplekken te voorkomen. De vachten hebben, mijn inziens, hier zeker een positieve invloed op. De snelle levering en de fantastische kwaliteit dragen er zeker toe bij dat een volgende schapenvacht weer bij Schapenvel.nl besteld gaat worden.

Ik heb een prachtige IJslandse vacht ontvangen

Ik ben erg blij met mijn nieuwe IJslandse schapenvacht. Ik rij regelmatig lange motorroutes en gebruik de vacht om een meer comfortabele zit op het motorzadel te verkrijgen. Met name op warme dagen voorkomt het pijnlijke plekken die het reisplezier danig kunnen verzieken. Verder heb ik veel geleerd van de informatie op de site over onderhoud. Ik heb daarom ook meteen een borstel gekocht om de vacht te vitaliseren. Het ging me wel een beetje aan het hart om de schaar in de vacht te zetten, maar ben toch blij dat ik het gedaan heb. De vacht vormt nu mooi de vorm van het motorzadel. … en het zit heerlijk!

Precies wat ik ervan verwacht

Snelle levering en mooi vel

Supersnelle levering en goede communicatie over de verzending van het pakket. Heb inmiddels twee schapenvellen gekocht. Onze honden liggen er graag op.

Mooie producten

Mooie producten en erg veel keus. Snel geleverd.

Prachtig grijs schapenvel

Ziet er echt heel mooi uit en is de dag na bestelling al geleverd. Heel blij mee

5Sterne

Sehr schnelle Lieferung die Schaffelle sind sehr schön . Ich würde jederzeit wieder bestellen.

Snel en netjes.

Na vacht te hebben uitgezocht bestelt en twee dagen later in huis had na 1 dag gekund maar door drukte bij de post een dag later. Vacht was netjes en goed verpakt, Top

Top product dat goed past op mijn autostoel. Makkelijk besteld, netjes en snel geleverd.

Mooie, zachte vacht met blijvende kwaliteit.

De vacht wordt gebruikt om het zitten in de rolstoel te veraangenamen. Het voldoet aan de verwachting.

Als er 1 schapenvel over de Dam is volgen er meer!

Inmiddels m’n 2e schapevelletje. Mooi en natuurlijk en ook nog snel geleverd

Prachtige schapenvellen van goede kwaliteit

Laatst de schapenbekleding voor de autostoelen gekocht: mooie kleur en zitten heerlijk

Prachtig

Een mooi, apart schapenvel. Goede omschrijving. Milieuvriendelijk verpakt.

Goede kwaliteit, diervriendelijk, snelle verzending

Mooie vachten. Vooral fijn dat de dieren niet voor hun vacht geslacht zijn. Snelle verzending

Prachtig vel en snelle levering!

Prachtig!

Snelle verzending en als je het dan uitpakt, ruikt het meteen naar schaap. Voelt heel fijn aan. Gewoon prachtig stuk schapenvel.

Nette levering

Mooi schapenvacht. Verpakt in een milieu vriendelijke doos. En de doos is zo klein dat je denkt daar kan toch geen schapenvacht in zitten. Dankjewel voor de nette levering

Top kwaliteit

Mooi product, mooie website. duidelijk en ruime keuze. Dank u.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum