Top product. Duidelijke website. Snelle (als cadeau) levering. Zeer tevreden

Prima!!

Prachtige vachten, snelle levering

Snelle levering, goed afgewikkeld Goede kwaliteit

Super goede, heerlijk ruikende schapenvachten

Op aanraden van mijn dochter ( die de vachten al eerder had besteld) heb ik op maandagavond de bestelling geplaatst. Woensdag zijn de vachten al geleverd Zo snel en goed verzorgd geleverd. In een woord, geweldig De communicatie verdient ook een dik compliment. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een vriendelijke e-mail ter bevestiging. Dikke pluim.

Prachtig

Wat een prachtige vacht heb ik ontvangen. Mooie kleur, heerlijk zacht, zit fijn op de bank. Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Snel geleverd, met een persoonlijke noot erbij. Eigenlijk maar een nadeel: ons poezenprinsesje heeft hem ook ontdekt en vecht voor een eigen puntje om op te liggen!

prima schapenvacht snel geveleverd

prima schapenvacht snel geveleverd

Prachtige schapenvachten!

Ik heb de IJslandse langharige schapenvachten besteld en ze zijn echt prachtig en groot genoeg.

super

mooi spul!

Prachtige vachtjes en fijne service

Erg blij met de schapenvachtjes. Na bestelling heb ik een adequate opvolging ervaren met menselijke touch. Ik bestel weer!

Top vachten

Vachten gekocht voor mijn katten en hond, mooi soepel en superzacht IJslandse vachten, staat mooi op de bank en op het kussen in het raam.

Voldoet aan de verwachting

Heb een mooie beige schapenvacht gekocht,twijfelde of hij wel echt bij mij paste, ik mocht hem terug sturen en ik kreeg mijn geld terug, maar toch besloten om het te behouden en achteraf toch een goede keuze

Heel mooi schapenvachtje!

Snel bezorgd, kwam overeen met de omschrijving en foto's, heel blij mee

Prachtige grote vachten

Mooi formaat, mooie kleur en goede kwaliteit vachten

What you see is what you get

What you see is what you get: prachtige, kwalitatieve, unieke schapenvachten, exact zoals weergegeven op de website. Zowel de correspondentie als de levering verliepen prettig en zorgvuldig. Voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit en service

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snel verstuurd. Een aanrader.

Mooie vachten, precies zoals omschreven.

Ik heb al meerdere vachten besteld en ik ben altijd zeer tevreden, ze vallen nooit tegen!

Al jaren geleden een prachtige IJslandse vacht gekocht, bleef ook prachtig. En onlangs de 2e IJslandse vacht erbij gekocht. Snelle levering, weer een prachtige kwaliteit, kortom: een heel tevreden klant. Perfect & aanrader!

Snel en product helemaal als verwacht

Snel en product helemaal als verwacht

Blij met de mooie schapenvacht

Uitstekende service en vriendelijke mailwisseling. Hele prettige afhandeling van mijn bestelling. En bijzonder tevreden over de kwaliteit van de vacht. Ook met de eerlijke achtergrond informatie van de herkomst ervan.

Persoonlijke benadering, fantastische service. Ik ga er vaker bestellen!

Fantastisch !!

Snelle levering van een hele bijzondere en mooie schapenvacht. Heel blij mee. Als er een soortgelijk exemplaar beschikbaa jomt dan zal ik deze ook kopen voor op de andere bank

prachtig

nog mooier dan op de foto!

Prachtige vacht

Heeft hij cactus de kleur van mijn hond en hij is er gek op

Hele fijne sloffen. Ik bestel nergens anders meer;-)

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum