Makkelijk te bestellen

Ziet er uitstekend uit, voeding maat te knippen. Snelle levering.

Wat een heerlijkheid!

Een schapenvacht stond allang op mijn verlanglijstje, het is werkelijk heerlijk!

Mooie en fijne vachten. Ik en mijn katten en hond zijn er super blij mee. Een aanrader.

Zo ontzettend blij met de prachtige pantoffels.

Dit is nu mijn 5de paar, ik vind ze fantastisch. Ze zijn zo mooi, zo zacht, heerlijk warm en koel in de zomer tegelijk. Heerlijkst met blote voeten erin. Ze lopen goed. Love it!

Zeer goed product.

Zeer goed product.

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Mooie warme schapenvacht voor een schappelijke prijs. Snelle levering. Zeer tevreden!

Een prachtige vacht

Hoe deze vacht in mijn autostoel blijft zitten, weet ik nog niet, want ik heb er pas 1 x een rit mee gemaakt. Ik heb een busje, dus een andere maat stoel dan normale autostoelen. Het was lastig met de haakjes om hem te bevestigen. Ik hoop dat de haakjes mijn bekleding niet gaan beschadigen.

Fijne producten van wol

Ik heb nu 2x een bestelling gedaan en beide keren erg tevreden met het product, kwaliteit, service en snelle levering. Fijne, betrouwbare website en verkoper.

Precies zoals beschreven

Goed beschreven, kwaliteit, geleverd met respect voor het milieu

Natuurlijk goed

Goede communicatie en snelle levering.

Kennis van en passie voor de producten; oor, oog en hart voor de klant.

De verkoopster combineert op prettige wijze kennis van zaken en passie voor het product met de wensen van de klant. Zowel ‘live’ in de winkel als digitaal bij bestelling in de webshop. De benadering is persoonlijk, er wordt vlot en ter zake doend gereageerd. De afhandeling ging vlot en probleemloos. Wij zijn zeer tevreden: over de producten, het contact, de verwerking en de aflevering.

Mooie volle vacht. Afmetingen kloppen. Snelle levering.

Goede snelle bestelling met minimale middelen verpakt. T schapenvacht is mooi en zacht dit dier had een goed leven straalt de vacht uit en nu geniet ik warm en ontspannen na.

Fijne meedenkende, behulpzame mensen

Mijn vrouw heeft een partiële dwarslaesie. Heeft veel last van spierkrampen en spasmen. Bij een smallere schapenvacht komen de voeten alsnog buiten de vacht. Men toonde zeer veel begrip en leverde drie brede vachten (110 lang) Zeer veel dank!

Posifief op alle fronten

Ik heb vroeger geleerd dat een 10 (op school), of in dit geval 5 sterren, is alleen voor 'God'. Anders waren het hier ook 5 sterren wat mij betreft..

IJslands schapenvel

Meteen erop thuis, alsof ik een gezellig huisdier heb. Meer voor de koudere maanden vanwege langharig vacht. Wil graag voor de zomer een korthariger en lichter vacht.

Schapenvacht is een fijne betrouwbare winkel.

Er is een gevarieerd assortiment. De communicatie over de bestelling is voed en er volgt een goede tracking informatie.

Hele mooie vacht

Snel bezorgd, netjes verpakt en met een leuk kaartje erbij. Schitterende schapenvacht, heel blij mee!

Mooie vachten

Mooi IJslandse, witte, vacht (kocht er 2) voor mijn hond. Goed verpakt en de volgende dag al ontvangen. Winkel heeft groot aanbod.

Dit is mijn 2e schapenvel bij jullie vandaan. De kleur is zo mooi...de vorm...de zachtheid ..nou ja eigenlijk alles is precies zoals ik het mooi en prettig vind. ...mocht ik ooit een 3e willen aanschaffen dan zien jullie me weer terug. Oja ...de bezorging is supersnel.,!!

verzachtend

Ik heb een medische schapenvacht voor mijn moeder aangeschaft. Zij heeft veel last van artrose en is 90 jaar. En dus ook een dunne huid. Nu heeft ze een vachtje in haar stoel en 1 in haar bed voor onder haar voeten die zeer doen als ze erop ligt anders. Helpt prima.

prachtig schapenvel, vlot geleverd.

goede kwaliteit

Snel geleverd. Prachtig product. Als ik kon gaf ik een 11. Zo blij mee.

Prachtig en goede kwaliteit

Vacht werd snel geleverd en was conform beschrijving. Ik gebruik deze tijdens de tourtochten met de caravan, met name in voor en najaar om lekker buiten te kunnen zitten!

Snelle levering, hond blij

Hond blij met zijn tweede eigen schapenvel. Prima prijs, goed product en snelle bezorging!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum