Product is als op de foto en keurig verpakt met een persoonlijk kaartje

Product is als op de foto en keurig verpakt met een persoonlijk kaartje

prima informatie en levering

Voor de tweede keer wat besteld, informatie over het product was prima en levering goed.

Mijn ervaring met schapenvel.nl is erg goed

Bedrijf levert zoals afgesproken. En zoals vermeld op de website.

fantastisch!

mooie schapenvellen, goed verpakt, snel geleverd! en ook nog eens verantwoord

Prima ervaring

Snelle levering, goeie kwaliteit product. Is zoals omschreven.

Ik heb een hele mooie vacht overeenkomstig de omschrijving en wat ik me voorgesteld had

heel snel verstuurd

de vachten voldoen volledig aan de verwachting.

Super service

De schapenvellen geurden sterk, waardoor wij een mail stuurden wat we kunnen doen om dit te verminderen. Super snel kregen we een uitgebreid antwoord met wat wel en niet te doen. Verschillende opties en super makkelijk uit te voeren. Heel fijn!!!

supermooie vachten !

snelle levering, supermooie vachten. zeer tevreden klant !

Snelle levering en beste kwaliteit schapenvacht...

Zoals reeds verwoord...

Medisch schapenvel

Medisch schapenvel besteld voor mijn moeder voor beginnend doorligplek op hiel, na binnenkomst gelijk in gebruik genomen. Het gaf gelijk verlichting en de plek is niet erger geworden. Onze dank is groot. Groet Familie van Arkel.

prachtige kwaliteit

Een schapenvachtkussen besteld met schapenwolvulling en stevige katoenen achterzijde in bijpassende kleur. Het is mooi afgewerkt en alles van een heel goede kwaliteit. Voor achter je rug is het een heerlijk zacht en warm kussen. Het had van mij wel iets groter mogen zijn, bijv. 40x40 Dat vind ik het enige minpunt.

Supermooie vacht

De vacht die ik besteld heb is echt supermooi!!! Prachtige kwaliteit en vlotte levering. Ben zeer tevreden.

Prachtig Vel, snel geleverd en heel blij mee

Vriendelijke mensen en ons vel werd snel geleverd met een leuke persoonlijke groet. Goede communicatie en heel blij met het product!

Zou zouden er meer moeten zijn

Toffe vachten, heel fijne correspondentie. Snel en vol informatie. Zo zouden meer webshops moeten zijn, dit voelt heel goed

Zinloos product

Helaas was het inlegzooltje te smal en heb er dus niks aan

Ik ben zeer tevreden

Via vriendin aan jullie adres gekomen , zij heeft al goede ervaring , daardoor ook besteld , ben zeer tevreden , alleen had ik graag de opruiming's bladzijde gehad

Klantvriendelijk en mooie spullen

Goede service en leuke kleden.

Altijd prachtig kwaliteit vachten.

Ik heb er nu zo'n 8. En zeer blij mee, vooral ook op bed. Buiten op banken, lekker erop en eronder in ligbedden in het vroege zonnetje, etc.

Geweldige vacht

Mooie vacht, snelle levering. Alles top

Veel keus, dudelijke site, snelle levering, vacht ruikt lekker

Mijn bestelling kwam met een vraag of het geschikt was voor een ziek persoon. Het werd binnen een aantal uren beantwoord en mijn bestelling werd zorgvuldig nagekeken. Ik kreeg meldingen dat het verstuurd werd. De bestelde vacht kwam de volgende dag en het is van uitstekende kwaliteit. Het voldoet 100 % aan wat ik voor ogen had. Hartelijk dank.

Snelle levering en top product

Tevreden

Vlotte afhandeling snelle levering je krijgt wat je besteld. Een dikke duim.!!!! Zonder emotie

Snelle service, mooie producten

Zoals omschreven, snelle berichtgeving en nette verzending.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum