Goede kwaliteit en service

Wat je besteld krijg je. Duidelijke omschrijving, maat en kleur. Je kunt via de site een goede keuze maken.

Heerlijk warme sloffen en vachten, vlekkeloze service, zeer tevreden!

Goede ervaring, tot een volgende keer!

Snelle verzending, goed verpakt ,lief kaartje , goed product

Voor onze zieke hond een hondenwacht besteld… deze was meteen een succes… ze had pijn en koud… en na even snuffelen eerst even met de kop er op… en later heerlijk relaxed hele vacht benut. Gelukkig is ze nu weer aan de betere hand, maar ze ligt er regelmatig lekker op te slapen. voor onze andere hond er ook wel besteld en nog een andere voor onszelf voor over de stoel. Erg blij mee, zowel de honden als wijzelf !

Snel geleverd. Prachtig en zacht product. Goede prijs.

Snelle levering erg tevreden over het product!

Bestelling eenvoudig te doen

Vandaag besteld volgende dag al in huis

Super,

De schapenvellen zijn echt top, exact zoals op de fotos op de website. Superbly met mijn bestelling die perfect op tijd en met een begeleidend lief kaartje werd opgestuurd. Absolute aanrader!

Prachtig schapenvel

Prettige webshop met een persoonlijk tintje en mooie producten.

Top product en snelle levering!

Top product en snelle levering!

Prima vel voor een prima prijs

Zie hierboven en ook nog snel en keurig bezorgd

Al vaker hier besteld en altijd meer dan tevreden

Dit keer een kruik en borstel besteld, goed verpakt, snel verstuurd. Ze zijn altijd vriendelijk en hebben kwalitatief hele goede spullen

Goede communicatie super mooi product wat voor zijn geld

Snelle levering van mooie huiden.

Na wat zoeken deze duidelijke site gevonden, mooie huiden gevonden waarna snelle levering plaatsvond.

Helemaal blij

Goede snelle levering en een prachtig mooi schapenvachtje

Mooi vachtje, blij mee

Fijn om bij Edith een schapenvacht te bestellen. Heb dit eerder gedaan en t voelt goed. Vlotte, eerlijke reactie bij vragen over de mail. Houd van n vriendelijke toon en het meedenken.

Zeer snelle levering, werkelijk prachtige vachten

Ik ben heel blij met mijn donkerbruine vachten. Ze liggen op de bank en zijn lekker dik. De hond ligt er ook graag op en het grote voordeel vind ik dat je ze lekker uit kunt kloppen en meteen alle honden haren kwijt bent. Ik vind ze daarnaast ook gewoon echt heel mooi.

lijkt goed warm te zijn

Heb het nog niet met vorst uit kunnen proberen dus daarvan weet ik niet of het echt voldoende helpt om de onderrug warm te houden. De onderrand krult helaas om bij het dragen. Het omdoen is niet echt makkelijk ondanks het klittenband misschien platte haakjes om de 2 cm. zetten opdat je deze kunt laten vast grijpen te samen met het klittenband.

Prachtig schapenvel als afgebeeld. Snelle service

Het schapenvel is heel mooi en ziet er precies zo uit als de foto op de website. Het pakketje was al na een paar dagen binnen.

GOED

Vacht snel in huis. Enige wat voor verwarring kan zorgen is de term langharig….dat wissels bv sterk met een IJslandse vacht. En dan is het haar van een Zwartkop ‘korter’ maar wordt als lang omschreven… Maar verder top vacht, waar m’n moeder super blij mee is…

Precies wat ik zoch + Snelle levering

Schapenvel, sloffen, kussen en handschoenen zijn heerlijk

Uitstekend!

Het schapenvel zag eruit als op de foto, heel mooi kwaliteit en netjes op tijd geleverd

Heel positief

Al meerdere bestellingen gedaan, en altijd tevreden. Goede service en snelle levering.

Snelle levering en prima product

Zooltjes van schapenwol. Heb de zooltjes makkelijk op mijn maat geknipt (bestaande zool erop gelegd), heerlijk warm in mijn laarsjes, die wel helemaal met wol gevoerd zijn, maar de zool minimaal (!), kou trok door de zool heen. Nu niet meer! Ideaal!

Snelle levering, goed product

Nadat afgelopen najaar tot onze tevredenheid en die van onze dochter een schapenvacht hadden gekocht, had ik deze winter nieuwe sloffen nodig. Dus weer bij Schapenvel.nl gekeken en iets uitgekozen. De sloffen waren er een dag later en ze houden in huis mijn voeten lekker warm, precies wat de bedoeling was.

Snelle levering en correcte afhandeling, zeer professioneel bedrijf echt een aanrader.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum