Hele mooie handschoenen, zitten heerlijk warm. Mijn man heeft geen koude handen meer. Zeer tevreden

Snelle service. Prachtige wanten. Hiera geen koude vingers meer. Mijn man is jaloers, ik ga ze voor hem ook bestellen.

Ik heb schapenvacht zooltjes gekocht. Ik ben er erg blij mee, ze zijn heerlijk warm. Zij zijn helemaal van leer met schapenvacht. je kunt ze zelf op maat knippen (er zit een mal bij), dat gaat gemakkelijk. Ook was het contact erg prettig en de levering snel.

Mijn ervaring is heel positief

Prachtig schapenvel! In het echt nog mooier dan op de foto! Snelle levering. Vriendelijke afhandeling. Top!

Mooie warme vacht handschoenen

De levering was heel snel, de handschoenen zijn mooi gemaakt en voldoen aan verwachting. Helemaal top!

vlotte levering, en goede kwaliteit

vlotte levering, en goede kwaliteit schapenvacht ontvangen.

mooie vellen

mooie schapenvellen, een van onze honden vindt ze geweldig de andere vindt het maar niks, gelukkig vinden we het zelf ook lekker om op te zitten.

Geweldige service

Mail gestuurd dat ik geen bevestiging had ontvangen, meteen reactie teruggekregen dat er een storing in het systeem zat en de bevestiging alsnog ontvangen. Dit bedrijf kan ik zeker aanprijzen. Top service

Heerlijk warme pantoffels

Fijne zaak, waar de klant nog koning is. Prachtige schapen vellen en de heerlijkste pantoffels. Vandaag besteld is echt morgen in huis. Ik had ze al naar alle tevredenheid, en deze zijn een cadeautje voor mijn nichtje, en die is er ook erg blij mee.

Alleen maar goed en alles klopt!

Snel geholpen en niet opdringend, alleen positief.

Mooi vel en snel geleverd.

Mooi product en snel geleverd!

Mooi vol vel en lekker voor op de koude vloer voor de voeten.

Warm!

Mijn zoon wil geen andere meer

Prachtige schapenvachten

Twee vachten gekocht in de aanbieding. Ben er erg blij mee. Ze zijn zoals verwacht, de foto en beschrijving klopten. Ze werden snel geleverd en zonder overbodig verpakkingsmateriaal, heel fijn!

Warme topwebshop!

Altijd snelle service en mooie producten

Prachtige schapenvellen met een uitstekende opvolging!

Ik koos ervoor om 2 witte IJslandse schapenvellen te bestellen via de zeer overzichtelijke site. De bestelling verliep probleemloos en ik was aangenaam verrast dat ik diezelfde avond nog een mailtje kreeg van Edith met informatie over de verzending en een bedankje! Zij heeft me ook uitstekend via mails geholpen bij de ophaling van het pakket. De schapenvellen zijn prachtig en erg soepel, net zoals je ze op de foto kan zien. Ik ben uiterst tevreden dat ik gekozen heb om mijn vellen bij hun aan te schaffen. Ook de handschoenen vallen erg goed mee. Het was een positieve ervaring en ik kan het iedereen sterk aanbevelen!

Ongeloof

Ik was blij verast met mn mooie schapenvacht,het zat in n mini doosje toen ik het ontvangen had,maar wat eruit kwam,was n hele grote vacht met extreme dikke lang vacht,prachtig gewoon.ben er supe blij mee en dan heb ik niet eens gesproken over het vrouwkje eigenaresse geloof ik ,lief en werk met haar hart de schapen worden niet gefokt voor de vacht dus n bewuste keuze is het als u n vacht koopt hier. Liefs shen

Zijn prachtige vachten

Snelle service, veel keus. Vachten zijn zoals ze op de site staan

Snelle en correcte service

Mooi aanbod Vlotte bestelling en snelle levering. Top.

Super service en prachtige producten

Snelle reactie via app, snelle afhandeling en verzending. Mooi product!

super kwaliteit en heel simpel, snel en persoonlijk bedrijf

Realisatische foto's, makkelijk bestelbaar en hele goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product

Snel geleverd en vacht is perfect

Grandioos

Had mijn review vorige week ook al willen plaatsen maar kreeg foutmeldingen. Maar dit bedrijf doet gewoon alles goed. De vachten zijn prachtig, de communicatie persoonlijk en foutloos, de verzending snel.

Top product en levering

Super klantvriendelijk, milieubewust ingepakt, top producten

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum