Ik heb zwarte dames handschoenen besteld Zien er heel mooi uit en ze zitten heerlijk warm Levering was erg snel

Snelle levering en precies gekregen wat ik wilde! Mooie kwaliteit

Bovenstaande korte omschrijving lijkt me duidelijk,

Goede, snelle service, mooie wanten.

Prachtig gemaakte wanten. Suggestie voor nóg betere wanten: Rugzijde iets langer en breder maken dan palmzijde; nu trekken de wanten wat bij buigen van de hand.

Goed product

Ik heb een fietszadelovertrek van schapenvacht gekocht. Bestelling ging makkelijk, het werd conform afspraak bezorgd. Kwaliteit is goed, uit de beschrijving kreeg ik echter het idee dat ik een lokaal product (mijn voorkeur) kocht, de overtrek komt echter van een Duitse leverancier.

Beeldschone schapenvacht

Prachtige schapenvacht, genoeg verantwoorde keuze, de een nog mooier dan de ander. Uitmuntende kwaliteit helemaal schoon en geurvrij.

Mooie producten

Vorige week een schapenvacht besteld. Nog mooier dan verwacht. Daarom nu een 2e besteld. Bedankt ook voor de keurige en snelle levering.

Mooie producten

Prachtige producten en fijne service

De vachten zijn prachtig en komen goed over op de foto. De service is vlot, vriendelijk en prettig!

Snelle levering … mooie vacht….

Prachtige producten en fijne service

Deze vellen zijn eerlijk en prachtig. Het contact loopt heel fijn, soepel en snel. Een hele prettige shop!

Gewoon goed

Aardig attent en heel tevreden met het gekochte product

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum