Laden reviews...
320 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel wordt vaak genoemd. De online beschrijvingen komen overeen met wat geleverd wordt en de producten blijven lang mooi. Over het geheel genomen zijn klanten erg tevreden over het assortiment en de service.
Prettige, snelle communicatie en mooie eerlijke producten.
21 March 2023
Nienke
Oosterbeek
Via Facebook en het enthousiasme van de eigenaren ben ik weer eens gaan neuzen op hun website. Al eerder een vacht besteld en deze was aan vervanging toe. Duidelijke omschrijvingen en foto's op de site. Er staan zoveel verschillende vachten op dat het heel moeilijk is om te kiezen. Maar als de keuze gemaakt is gaat het snel, eenvoudig betalen. Direct een bevestiging en de volgende dag al mijn nieuwe prachtige vacht in huis. TOP service, zeker een aanrader.
Esther
Mierlo
Prima product
H
Loosdrecht
Net als de vorige keer ben ik erg tevreden over de complete afhandeling. De schapenvacht is prachtig, keurig ingepakt en op tijd afgeleverd. Alleen maar complimenten!
Anita Hubers
Apeldoorn
alles goed verlopen en snel geleverd
Rien
Pernis
Erg fijn bedrijf, goeie spullen
Chiel Van Ekdom
Leiden
Altijd goeie service
peter
Rotterdam
Prachtige vachten besteld en bij twijfel over nog een bijpassende vacht heel fijn contact gehad, niks mis mee dus!!
19 March 2023
Winny
Oud Beijerland
Na 40 jaar was ons vorige schapenvel versleten. Op Zoek naar een vervanging kwam ik bij Schapenvel.nl. Wat een fijn bedrijf: liefde voor het product en bewust bezig met mens en milieu. Tussen alle grote webwinkels is het een verademing om een speciaalzaak te vinden. De vacht die je thuis krijgt is even mooi als de foto op de website, omdat het hetzelfde vel is. Een persoonlijk kaartje van Edith en Anneke maakt het compleet. Als we net zo lang plezier hebben van dit schapenvel, dan is de prijs meer dan redelijk.
19 March 2023
Bjorn
Rijswijk
Schapenvel besteld voor mijn moeder, keurig en mooi verpakt aangekomen. Snelle afgehandeld en verstuurd. Perfecte service.
11 March 2023
PJ
Nijlen
Ik heb meerdere malen een schapenvacht besteld en deze wordt netjes en heel snel geleverd. Meer dan tevreden en aanrader.
Ann
Roosendaal
Het schapenvel langharige IJslandse valt goed. Erg blij mee. De levering verliep vlot. Ik ga er nog een bestellen om cadeau te geven.
H
Utrecht
snelle levering, mooie prijs, hondje is er erg blij mee
Jeanne
Delwijnen GLD
Snelle levering van een prachtige vacht
Monica De Boer
Arnhem
Snelle service, bestelling zeer zorgvuldig uitgevoerd, ben er super blij mee.
Aletta
Westerbroek
Duidelijke communicatie en een snelle levering. De bestelde schapenvacht voldeed aan mijn verwachtingen en werd op de website goed beschreven. Kortom niets op aan te merken.
Pim
Rotterdam
Gelukkig was er een verklaring bij de schapenvacht waar de vacht vandaan kwam(Texel) en dat het schaap niet om de vacht gehouden is. Makkelijke manier om eventueelte ruilen.
Ellen
Kloosterburen
Al meedere vachten besteld. Leuke, persoonlijke reactie en snelle levering.
Wilna
Heteren
Via internet bij Schapenvel terecht gekomen. Website is erg duidelijk, je kunt de producten makkelijk vinden en het verschil tussen de soorten schapen vachten wordt goed uitgelegd. Besteld en twee dagen later bezorgd. Ook fijn, bezorging niet in onnodig grote verspillende verpakking! Top! Vacht is schoon, geurloos en zit comfortabel. Ik ben er erg blij mee!
Saskia
Nieuwersluis
Fijn contact, mooie producten, snelle levering.
michiel
amsterdam
Goede en vriendelijke service! Heel fijn!
Marion Slangen
Lent
Mooie vacht, snelle levering
Pieter
Den Haag
Niks dan goeds over dit prachtige bedrijf van Edith en Anneke. Mooie producten, fijne communicatie en snelle levering. Super!
Caroline
Haaren
In 1 woord .... geweldig
1 March 2023
Yvonne
Amsterdam7.50
Product is als op de foto en keurig verpakt met een persoonlijk kaartje
1 March 2023
Anoniem