Heel goed.

Prima kwaliteit, god verzorgd en snel bezorgd met een lieve groet.

netjes en snel verzonden

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit medicinale bedvacht. Ligt heerlijk. Snelle levering en goed verpakt. Ik zou t iedereen aanraden

Prettige samenwerking en oplossingsgericht!

Ik heb een fijne ervaring met schapenvel.nl. Het vel dat ik besteld had, bleek bij bezorging niet zoals verwacht. Edith heeft er alles aan gedaan om mij goed te helpen en binnen enkele dagen kwam er een nieuw vel binnen. Er werd bijzonder snel en vriendelijk gereageerd op mijn mail en er werden verschillende mogelijkheden geboden om tot een passende oplossing te komen. Alleen maar complimenten voor deze afhandeling. Ik maak graag nogmaals gebruik van schapenvel.nl.

Mooi product, snelle levering

Prachtig schapenvel gekocht dat er de volgende dag al was! Vriendelijke e-mails hielden me op de hoogte. Topbedrijf!

Vel is exact zoals de foto

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben dolblij met het schapenvel.

Super mooie schapenvellen en snelle levering

De schappenvellen werden echt super snel bezorgd, sneller dan was aangegeven. Het enige puntje van de bezorging die iets wat minder was, was dat de vellen buiten waren neergezet. Aangezien er niemand op dat moment thuis was. Mijn hond liep ook buiten en vond die vellen erg interessant. Gelukkig is er geen zichtbare schade en zijn ze nog steeds prachtig!

Snelle reacties, lieve berichtjes erbij en n snelle levering

Vanaf t moment dat we die twee vachten besteld hadden kreeg ik direct contact en info erover wat waneer gaat gebeuren/verstuurd wordt. Altijd een lieve bericht erbij waar ze lieten weten hoe dankbaar ze waren met onze bestelling en 2 dagen later lagen de schapenvachten op de deurmat - top service! Ze zijn ook exact zoals omschreven en de kleur was goed weer gegeven op de website. Dat was zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen :-D

Mooi vel, lekker warm, aanwinst!

Zie boven

Super snelle levering en hele mooie producten.

snelle levering - goede kwaliteit

Het product werd keurig op tijd geleverd. Het product voldoet prima aan de verwachtingen.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk in de mailwisseling, enthousiast over eigen producten, mooie producten, snelle verzending

Ik ben de tel kwijt…

De afgelopen jaren heb ik al heel wat vachten besteld, altijd veel keus, prachtige en unieke vachten. Dik tevreden!!

Super zacht, lange haren en mijn kat is er gek op. Eindelijk warm:)

erg tevreden

mooie huiden,goede kwaliteit,snelle service

Fijn bedrijf, mooie producten!

Vorig jaar langs geweest in Groningen om een schapenvacht voor op de stoel uit te zoeken. Ik heb daar veel plezier van. Nu een stoelvachtje voor de poes online besteld. Ik ben erg tevreden over de herkomst van de producten. De vachten zien er mooi uit, levering was snel en zorgvuldig. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

geweldige laarzen en fantastisch bedrijf

heel goed advies op de site om een maatje groter te bestellen dan je gewenste maat. De laarzen bevallen uitstekend. Wat mij opvalt is dat de geur helemaal natuurlijk is: je ruikt het buitenleven. Heerlijk. Heerlijk warme laarzen en een pré dat het in Nederland wordt gemaakt. En niet van levend gevilde schapen, zoals ik een keer op internet heb gezien van een ander bekend bedrijf. Ga zo door. Dank

Mooie kleur zoals beschreven

Het is mijn eerste bestelling bij jullie en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Top kwaliteit.

hele prettige communicatie en prachtig schapenvel gekocht!

Ik heb een aantal malen overlegd met Edith en dat voelde heel prettig en open. Dat ze in Groningen zitten geeft mij als Groningse van origine natuurlijk een vertrouwelijk gevoel. Het schapenvel is keurig verpakt aangekomen en is precies zoals ik had verwacht, nog zachter eigenlijk. Ook een paar vragen na de aankoop werden meteen en duidelijk beantwoord.

Hartstikke goed

Via mijn tante bij schapenvel.nl terecht gekomen. Hier voor onze schommelstoel op de babykamer een schapenvacht gekocht. En een nieuw paar laarzen. Over beide zijn we zeer tevreden!

mooie schapenvachten , heel blij mee

de schapenvachten zijn precies zo als de beschrijving op de website. Ik ben er bij met de twee prachtige vachten, ze zitten lekker en zijn heerlijk warm

vlotte levering van comfortabele zooltjes.

Fijne vacht zooltjes voor warme voeten, mooi product, Vriendelijk bedrijf wat er merkbaar aandacht in stopt om het goed te willen doen.

Betrokken mensen, goede service en mooi product

Het gebeurt eigenlijk nooit. Levering gemist én de email van de postnl in de spam. Gelukkig kwam na een fixe zoektocht alles toch nog op zijn pootjes terecht. Blij toe, want het zijn mooie vachten voor een prima prijs.

Goede kwaliteit, betaalbare prijs, vlotte levering. Ben heel erg blij.

De artikelen die zijn geleverd voldoen aan mijn verwachtingen.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum