Snelle en zeer vriendelijke service, prachtige kwaliteit!

Nadat ik een bestelling plaatste, kreeg ik direct een bevestiging en zelfs de volgende dag al in huis! Supersnelle service en prachtige producten van goede kwaliteit!

Voortaan gewoon weer bij boodschap.

Twee vodjes

Mooie producten, zeer tevreden

Schapenvelletje prachtig en de wollen onderdeken slaapt heerlijk :) Mvg Michèle

Super service

Het kan niet beter.

Mooi!

Goede, snelle service en supermooie producten. Wij zijn weer erg blij met ons schapenvel, net als onze katten.

Prachtige vacht, goed geregeld

De vacht is vd hondenmand en is super mooi, alleen de geur is erg sterk en weet ik niet goed hoe ik die eruit kan krijgen.

Precies wat we zochten!

Aan de hand van de foto's konden we goed de kleur en vorm bepalen van de huid. De beschrijving was ook goed kloppend waardoor we een goede afmeting en zacht maar dik wollige vacht hebben gekregen precies zoals we die zochten. Verpakking en verzending waren keurig en tijdig en voor de beoordeling kregen we korting op een nieuwe aankoop. Helemaal top! Als je al een minpuntje wilt zien zou dat de minimale schapenreuk van de vacht zijn maar dan weet je tenminste zeker dat je een echte schapenvacht hebt ;-)

Duidelijke website, uitstekende kwaliteit, snelle bezorging. Zeer prettig en vriendelijk.

Mooie pure collectie

Snelle levering(gratis) Persoonlijk en vriendelijk contact

Echt Nederlands - vriendelijk, spontaan en snel

Snelle afwerking van mijn bestelling, goede kwaliteit en vriendelijke kommunikatie. Hartelijk dank!

Supersnel

Het is even goed zoeken op de site. Er is veel keus.

Super mooi vel

Ligt prima in mijn rotanstoeltje

Betrouwbaar, goed materiaal, goede voorlichting en ook snelle levering.

Zie hierboven.

De pantoffels met schapenvacht aan de binnenkant zitten heerlijk warm

Ook over deze pantoffels ben ik weer zeer tevreden, lekker warm en een goede pasvorm

PRIMA!

snelle levering, prima prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben een prachtig schapenvacht voor de hond ontvangen!

Mijn bestelling is fijn op de beloofde tijd geleverd.

Schapenvacht-zooltjes die ik had besteld, werden fijn op de beloofde tijd geleverd. De kaart in de doos was leuk. Het instructie filmpje om de zooltjes op maat te knippen was goed en het zelf knippen was prima te doen. Ze lopen heerlijk in mijn schoenen. Een aanrader.

Prachtige vacht en snelle levering!

Was blij verrast met deze mooie vacht in exact de kleur die ik voor ogen had! Ook de supersnelle levering heb ik als zéér positief ervaren!!

onze hond is helemaal in z'n sas met z'n schapenvel!!

we hebben een schapenvel voor onze hond gekocht zodat ie toch op de nieuwe bank kan. als hij ziet dat het velletje gepakt word staat ie helemaal klaar!

Geweldig.

Vlotte afhandeling na mijn bestelling, zowel per mail als bezorging, mooi product!

snelle levering en datgene wat ik wilde heb ik gekregen

zie boven

Fantastische schapenvellen!

Snelle en persoonlijke reactie van de verkoper. Heerlijke zachte en mooie schapenvellen. Eenmaal een gekocht dan wil je er er zeker meer.

Prachtig

Heel mooie schapenvellen. De hond is ook enthousiast.

Snel geleverd netjes ingepakt en mijn katten zijn helemaal tevreden, zeker nu de winter eraan komt heerlijk

Fijne mat

Fijne mat