Betrouwbaar in alle opzichten: afspraken + kwaliteit

Betrouwbaar in alle opzichten: afspraken + kwaliteit

snelle reactie.

Een vlotte afhandeling, de bestelling heel snel in huis, ik vind de betaling heel vervelend met een wachtwoord, werkte niet. Jenneke van der Rhee.

zeer tevreden met het bestelde product

bestelling verzending, afterpay....alles snel en correct en een kleine personlijke touch hier en daar... thanks.!

prima bedrijf

snel geleverd en goede kwaliteit

Keurig en correct op alle vlakken

Van begin tot eind zoals het moeten

Prachtige vachten. Snelke levering en precies wat ik had bestekd.

TOP

Heerlijk velletje

Ik ben blij met mijn lekker warme schapenvel. Het staat ook mooi op de bank. Tijdige levering en een bedrijf dat er alles aan doet om duurzaam te ondernemen. Zeker aan te bevelen!

Heel erg goed, prima service.

Ik had - ondanks duidelijke waarschuwing op de website - een maat te klein besteld van de schapenvacht laarzen. De communicatie hierover per mail verliep heel vlot en bijzonder prettig. Ik heb de volgende dag de te kleine laarzen teruggestuurd. De dag daarop had ik de grotere maat al in huis, waarschijnlijk eerder dan mijn laarzen bij hen gearriveerd waren. Ik hoefde niet extra te betalen voor de tweede keer verzenden. De laarzen zijn heerlijk warm. Ik heb ze niet gekocht om mee te wandelen, daarvoor lijkt de pasvorm mij minder geschikt. Maar om in huis te dragen en als je stil zit met de verwarming lager dan we gewend zijn, zijn deze laarzen heerlijk warm. Een aanrader dus.

Online shoppen kan ook persoonlijk zijn

Fijne, functionele shop met persoonlijke tinr. Die persoonlijke aanpak komt in alles terug. De mails die ik kreeg, de manier van inpakken (kleine dozen, zo min mogelijk lucht : goed zo!!) en het leuke kaartje bij de bestelling. Ik kom hier zeker terug.

Prachtige pantoffels razendsnel bezorgd!

Zeer tevreden over mijn aangekochte pantoffels. Besteld en meteen de volgende dag bezorgd. Heel fijn

Lekker warme voeten

Al een poos wilde ik de pantoffels bij Schapenvel kopen. Maar ze zijn niet goedkoop. Goede waar heeft zo zijn prijs. Mijn beurs was een beetje ruimer bedeeld en toen heb ik voor mijn lief en mij de pantoffels gekocht, We zijn er erg blij mee! Met blote voeten in de toffels en je voeten worden en blijven heerlijk warm.

Mooi product, goeie communicatie, snel verstuurd!

Magnifiek!

Vlotte levering , kwaliteit vacht prachtig !

Snelle levering en goed product!

Heerlijke laarzen met echt schapenvacht. Heerlijk warm!

mooi vachten, waar onze gasten warme voetjes op zullen houden

Goed uit te zoeken, snel bezorgd, met zorg behandeld (zowel de vachten als ik als klant).

Super tevreden.

Ze zijn zo mooi!

Heerlijk zacht en warm.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Betrouwbaar

Wollen onderdeken gekocht. Keurig een bevestiging per mail gekregen en volgende dag in huis. Deken is aangenaam, behaaglijk warm. De bestelde afmeting komt alleen niet overeen met de geleverde afmeting, maar we zijn er tevreden mee.

Fantastisch.

Vacht besteld voor mn hondje van bijna 12. Snelle verzendin en hondje heel blij!!

Een tevreden klant

Voor de tweede keer schapenvachten gekocht en ook nu weer een mooi product ontvangen. Ik ben er blij mee. Snelle levering.

Er wordt snel en goed verpakt geleverd wat er besteld wordt

De schapenwollen zooltjes voldoen uitstekend.

In eerste instantie had Postnl het werk niet goed gedaan. In tweede instantie wel.

Mooi velletje voor de woef.

Eerste en zeker niet laatste keer dat ik hier besteld heb. Goede website, duidelijke uitleg. Snelle levering.

Virtuele koopervaring die aankoop bij de betere buurtwinkel evenaart

Zeer degelijk product dat volledig overeenstemt met de beschrijving op de site en aan een eerlijke prijs verkocht en uiterst snel geleverd werd. Prima !

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum