Leuke winkel, snelle levering

Vrolijke communicatie, prima prijzen en vlotte levering.

zeer snelle verzending

Heldere, prettige site met prettig bestelverloop; alles is accuraat en snel. Keuze uit ruim assortiment; groot, klein, geverfd, niet geverfd etc.. Had voor 2 grote geverfde beige/lichtbruine gekozen. Door de verf is de kleur van de vacht heel egaal zit er een prachtige glans op. Die glans gaat er in gebruik snel af, logisch (ze liggen bij ons op de bank die intensief gebruikt wordt). Dagelijks even de vachtborstel eroverheen en de vacht is en toont weer vol en luxe. Zitcomfort van de bank is nu door de vachten weer heerlijk:)

Uitstekend! Bestellen, betalen en de volgende dag thuis…!

Fijne snelle persoonlijke afhandeling van de bestelling

Heerlijke voordelige vacht voor mijn kat, ook om de stoel schoon te houden.

Prachtige vachten en zeer snel bezorgd

Al een aantal keer een vacht besteld. Iedere keer weer een zeer mooi product en bijzonder snelle levering. Ben heel erg tevreden.

Het is een prachtig schapenvel

Ziet er erg mooi uit en mijn katten zijn er niet vanaf te krijgen

Mooie kwaliteit! Snelle service! Heel tevreden!

Mooi bedrijf, snelle & verzorgde levering.

Met zorg uitgekozen producten, duidelijke omschrijvingen & warm betrokken op klanten.

Schitterende vacht ontvangen, netjes verpakt en vlug verstuurd. Kortom, een positieve ervaring!

Snel en makkelijk

Mooie vachten en snel in huis.

Super blij met de pantoffels/ laarsjes.

Snelle bezorging, netjes verpakt. De pantoffels/ laarsjes zijn een weldaad voor de voeten ben zeer tevreden.

In één woord geweldig dit!

Prachtig schapenvel ontvangen. Echt een aanrader! Zijn prijs meer dan waard! Kopen hier!

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Genieten van heerlijke pantoffels en een vachtje

Warme droge boeten en een grote wollige schapenvacht . Snel geleverd. Ik kom de winter wel door

De schapenvacht is bijzonder mooi! Jullie website is erg duidelijk. Snelle reactie en levering.

Zeer tevreden!

Schapenvel gekocht voor onze hond. Nog maar net uitgepakt en onze hond lag al op het schapenvel, goedgekeurd

Zeer fijne communicatie en snel reactie op mail.

Erg prettige communicatie,vriendelijk en kundig.Zeer snelle reactie op vragen. Na bestelling volgende dag vacht in huis! Helaas was de kleur van mijn vacht niet helemaal naar wens ,maar dat is absoluut mijn probleem en niet van Edith. Altijd moeilijk om via foto en niet fysiek een keus te maken. Ben zeer tevreden!

Goeie service en pracht producten.

We hebben 1 schapenvacht en 2 paar pantoffels gekocht, de schapenvacht is echt van topkwaliteit en de sloffen zitten ook als gegoten. Hele lieve vrouw die ons heeft geholpen.

heerlijke warmte

snelle levering en prachtige vachten

Heerlijk

Zeer snel ontvangen. Later nog 1 besteld want ons hondje vind het ook heerlijk.

Prima service!

Prachtige vachten en sloffen. Prima kwaliteit!

Prachtige vachten uiterst snel geleverd

Heb meerdere vachten en ander wol artikelen besteld op deze website en ben uiterst tevreden over de kwaliteit.

Prachtige vacht

Ik heb een prachtige vacht ontvangen die heel natuurlijk ruikt (eco gelooid). Daar ben ik blij mee. Lekker warme voeten als ik uit bed stap. De bezorging was ook snel. En ook belangrijk er wordt geen te grote verpakking gebruikt. Dames klasse!

Zeer vlotte levering. Niets op aan te merken.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum