Mooie pure collectie

Snelle levering(gratis) Persoonlijk en vriendelijk contact

Echt Nederlands - vriendelijk, spontaan en snel

Snelle afwerking van mijn bestelling, goede kwaliteit en vriendelijke kommunikatie. Hartelijk dank!

Supersnel

Het is even goed zoeken op de site. Er is veel keus.

Super mooi vel

Ligt prima in mijn rotanstoeltje

Betrouwbaar, goed materiaal, goede voorlichting en ook snelle levering.

Zie hierboven.

De pantoffels met schapenvacht aan de binnenkant zitten heerlijk warm

Ook over deze pantoffels ben ik weer zeer tevreden, lekker warm en een goede pasvorm

PRIMA!

snelle levering, prima prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben een prachtig schapenvacht voor de hond ontvangen!

Mijn bestelling is fijn op de beloofde tijd geleverd.

Schapenvacht-zooltjes die ik had besteld, werden fijn op de beloofde tijd geleverd. De kaart in de doos was leuk. Het instructie filmpje om de zooltjes op maat te knippen was goed en het zelf knippen was prima te doen. Ze lopen heerlijk in mijn schoenen. Een aanrader.

Prachtige vacht en snelle levering!

Was blij verrast met deze mooie vacht in exact de kleur die ik voor ogen had! Ook de supersnelle levering heb ik als zéér positief ervaren!!

onze hond is helemaal in z'n sas met z'n schapenvel!!

we hebben een schapenvel voor onze hond gekocht zodat ie toch op de nieuwe bank kan. als hij ziet dat het velletje gepakt word staat ie helemaal klaar!

Geweldig.

Vlotte afhandeling na mijn bestelling, zowel per mail als bezorging, mooi product!

snelle levering en datgene wat ik wilde heb ik gekregen

zie boven

Fantastische schapenvellen!

Snelle en persoonlijke reactie van de verkoper. Heerlijke zachte en mooie schapenvellen. Eenmaal een gekocht dan wil je er er zeker meer.

Prachtig

Heel mooie schapenvellen. De hond is ook enthousiast.

Snel geleverd netjes ingepakt en mijn katten zijn helemaal tevreden, zeker nu de winter eraan komt heerlijk

Fijne mat

Fijne mat

Betrouwbaar in alle opzichten: afspraken + kwaliteit

Betrouwbaar in alle opzichten: afspraken + kwaliteit

snelle reactie.

Een vlotte afhandeling, de bestelling heel snel in huis, ik vind de betaling heel vervelend met een wachtwoord, werkte niet. Jenneke van der Rhee.

zeer tevreden met het bestelde product

bestelling verzending, afterpay....alles snel en correct en een kleine personlijke touch hier en daar... thanks.!

prima bedrijf

snel geleverd en goede kwaliteit

Keurig en correct op alle vlakken

Van begin tot eind zoals het moeten

Prachtige vachten. Snelke levering en precies wat ik had bestekd.

TOP

Heerlijk velletje

Ik ben blij met mijn lekker warme schapenvel. Het staat ook mooi op de bank. Tijdige levering en een bedrijf dat er alles aan doet om duurzaam te ondernemen. Zeker aan te bevelen!

Heel erg goed, prima service.

Ik had - ondanks duidelijke waarschuwing op de website - een maat te klein besteld van de schapenvacht laarzen. De communicatie hierover per mail verliep heel vlot en bijzonder prettig. Ik heb de volgende dag de te kleine laarzen teruggestuurd. De dag daarop had ik de grotere maat al in huis, waarschijnlijk eerder dan mijn laarzen bij hen gearriveerd waren. Ik hoefde niet extra te betalen voor de tweede keer verzenden. De laarzen zijn heerlijk warm. Ik heb ze niet gekocht om mee te wandelen, daarvoor lijkt de pasvorm mij minder geschikt. Maar om in huis te dragen en als je stil zit met de verwarming lager dan we gewend zijn, zijn deze laarzen heerlijk warm. Een aanrader dus.

Online shoppen kan ook persoonlijk zijn

Fijne, functionele shop met persoonlijke tinr. Die persoonlijke aanpak komt in alles terug. De mails die ik kreeg, de manier van inpakken (kleine dozen, zo min mogelijk lucht : goed zo!!) en het leuke kaartje bij de bestelling. Ik kom hier zeker terug.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum