topproducten en snelle levering

Wat zijn we weer blij met onze kaatste 2 aankopen, een zwarte vacht en een kussen. Wij kopen al jaren de mooiste producten bij schapenvel.nl en we zijn super tevreden!

Prachtige vellen, vlotte levering

Wij zijn heel blij met onze nieuwe schapenvellen van Schapenvel.nl. Correcte prijs, goeie opvolging en vlotte levering. Top!

mooie vacht, snel geleverd.

Snel na het bestellen heb ik een prachtige vacht mogen ontvangen. Heel blij mee.

Mooie vacht snelle levering

Mooie vacht snelle levering

Kwalitatief mooi product, snelle levering en keurig verpakt.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit van het IJslandse schapenvel. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.

Superzacht geheel

Uitstekende service. Men reageert direct en zeer prettig contact.

Kwaliteit en service

Recentelijk 2 schapenvachten besteld voor mijn hond. De mij geleverde vachten waren groot en hadden een hoge dichtheid. Ik ben zeer tevreden over verzending en de geleverde kwaliteit, en voor de betaalde prijs hoef je het niet te laten. In de "dierenwinkel" ga je het niet vinden iig...dus laat die overpriced kussentjes maar liggen en bestel gelijk het echte werk bij Schapenvel.nl

Wat een mooie vacht!

Na enige tijd zoeken, ben ik voor deze vacht gevallen, en hij is helemaal zoals gehoopt, groot, zacht, juiste kleur. Toen de kleine doos kwam, schrok ik even... daar kan ie toch nooit inpassen... maar wel dus. Top! Snelle levering, vriendelijk contact.

Voldoet aan verwachting

Handige rugband met brede elastieke strook. Om overdag te dragen is niet optimaal, maar 's nachts blijft de zere lage rug lekker warm met deze Merinowol.

Mooie vachten

Mooie vachten, veel keuzen en snelle levering. Een min punt van de site is dat de foto's niet zo scherp zijn om te vachten goed te bekijken op de foto. Maar buiten dat is het fijn om de beschrijving te lezen en leuk om de site af te zoeken naar een moeie vacht.

prima ervaring

Had een zadelhoes van lammetjesvacht besteld. Past prima, goede kwaliteit.

zoals altijd weer erg blij met (deze keer) pantoffels

al veel schapenvachtjes besteld altijd zeer tevreden ook de pantoffels zijn geweldig, en mijn stoelen hebben allemaal een lekker kussentje van schapenvacht

Goed produkt en snel geleverd!

Vlot geleverd en ben blij met de schapenvacht voor de hond!

Mooi product, snelle levering

Prachtige schapenvellen met een goede prijs. Vaker al besteld gehad en de levering is super snel !!

De bestelling weer snel en goed geleverd. Dit is de derde vacht en ze zijn echt TOP. Schapenvacht is zeker een aanrader.

Mooie keus, goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoet aan de verwachtingen, snelle levering. Top!

Prachtige vacht, goede service

Prachtige zachte vacht met een dier- en milieuvriendelijke achtergrond. Dat het schaap niet voor de vacht geslacht is, van een regionale boer afkomstig is en op een duurzame manier is gelooid gaf bij mij de doorslag om een vacht te kopen.

Prachtig schapenvel voor de hond

Echt een aanrader, mooi product. Persoonlijke benadering. Betrouwbaar adres. Volle 5 sterren verdiend.

Eerlijk bedrijf, eerlijk product

Volgens mij werken deze mensen vanuit een hartsgedragen, oprechte en eerlijke visie naar de wereld en hun producten. Ik vertrouw dit bedrijf en de manier waarop zij met de jasjes van anderen omgaan. Mijn bejaarde hond Cris was eerst niet zo'n fan van de schapengeur die nog aan de vacht kleefde, maar ik beloofde hem dat dit snel zou verdwijnen en dat hij heel erg blij zou zijn met zn nieuwe bedje en er erg van zou gaan genieten met zn ouwe botjes. En dat is precies wat er gebeurde. Hij ligt heeeerlijk te snurken in zijn nieuwe bed. Ik heb het idee dat zijn lichaam minder stijf is als hij smorgens uit zijn mand komt. 1 nadeel: de vacht is donkerbruin en aangezien Cris geelblond is was een lichtere vacht leuker geweest, maar hee, daar zeuren we niet over ;)

PRACHTIGE VACHTEN EN PRIMA SERVICE

PRACHTIGE VACHTEN EN PRIMA SERVICE

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruime keus aan schapen vachtjes ! Prima prijs.

Positief

Goede service en mooie vachten

Prachtige schapenvellen

Onlangs heb ik vier prachtige schapenvellen gekocht. De afhandeling was snel en voelde persoonlijk. Ik zal zeker opnieuw bestellen bij schapenvel.nl

Helder en vol aandacht.

Het uitzoeken van het vel op de website verliep prima. De nazorg van het bedrijf was top. Antwoord op alle vragen bijna instant en goede opmerkingen over nazorg en dergelijke voor als het vel langer op mijn bank ligt..

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum