Geweldig concept!

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, dit keer een pels. Deze is groot maar niet zo dit als de eerdere twee wat heerlijk is want ik neem hem mee naar bed, heerlijk, dat had ik jaren eerder moeten doen. Vriendelijk bedrijf ook, dieren goed leven en niet gestorven voor onzin, maar in beginsel voor voedsel, zoals het goed is.

Mooi!

Mooie vacht en snelle levering.

Super !

Snel geleverd goede kwaliteit

100% tevreden

Goede service, erg snel geleverd en het product voldoet volledig aan onze verwachtingen. 100% tevreden dus!

Super goed gehoplen

Ik had wensen voor mijn schapenvacht en ik ben daar super goed mee geholpen. Super fijn!

De beide schapenvachten zijn in het echt nog mooier dan op de foto.

De aflevering van de vachten ging heel snel. Ik ben super tevreden met beide vachten. Geweldig.

Mooie schapenvacht

Voor onze hond een schapenvacht besteld bij schapenvel.nl. De volgende dag een mooie vacht ontvangen. Onze hond ligt er erg graag op. Fijn dat ze schapenvachten een bij product zijn. Ook prettig dat ze puur natuur zijn, dus niet geverfd. Zoek je een natuurlijk kleed voor je hond, bestel deze dan bij schapenvel.nl. Je hond zal je dankbaar zijn

Altijd prachtige vachten, nu net weer twee hele mooie vachten binnengekregen

Al hee wat vachten besteld hier en altijd super mooi en ze worden de volgende dag al geleverd.

Fijne dikke vacht

Mooi stevig zadeldekje, extra prettig omdat je het strakker aan kunt trekken d.m.v. de touwtjes. Ook geprobeerd op een Brooks zadel, maar omdat dit nogal smalle modellen zijn, hiervoor wat minder geschikt.

Mooi schapenvacht van gottlandschaap

Prima uitleg van gevraagde details van gewenste vacht. Prima levering en mooi ingepakt. Kortom blij met deze aankoop.

Prachtige natuurlijke vacht en snel ontvangen!

Ik zou hier een evt. volgende keer weer bestellen. Bij sommige sites had ik bedenkingen over diervriendelijkheid, maar hier niet.

Prachtige schapenvacht van goede kwaliteit.

Onze hond verdwijnt in de dikke schapenvacht en heeft het zichtbaar naar haar zin.

Prima ervaring

Goede beschrijving bij de producten, snelle levering, voldoet aan de verwachting

Prima afhandeling

Prima afhandeling

Goed product volgens afspraak geleverd.

Bij een natuurproduct is altijd variatie mogelijk op hetgeen dat verwacht wordt, maar dat valt bij schapenvel.nl positief uit.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit snelle bezorging

Prachtig schapenvel!

Ben zo blij met mijn 2 schapenvellen. Ze zijn prachtig van kleur en heerlijk zacht! Ook super snelle levering met een vriendelijke notitie.

Vriendelijk snel en vooral super kwaliteit een aanrader

Snelle levering, mooie kwaliteit

De vachten zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Kwaliteit is erg goed en bij het verzenden geen plastic of iets dergelijks in de doos.

Prachtige pantoffel

Hoogbejaarde vader met altijd koude voeten is super blij met de heerlijke pantoffels. Snel geleverd, mooie kwaliteit. Dankjulliewel

Supermooi en snel geleverd

Prachtige schapenvacht! Hele mooie kleur en snel geleverd.

Super service en product

Snelle levering product zoals gezien .

Prachtige vachten

Snelle levering , hele mooie vachten . Vooral de licht bruine verrast mooi

Alweer fantastisch!

Elk schapenvel is uniek en precies zoals de omschrijving en de details. Kwaliteit is altijd goed bij schapenvel.nl En de service ook! Snelle levering!

Prettig contact, zeer vlot bezorgd!

De vachten zijn prachtig en ruiken heerlijk. Het idee dat dit dier en milieu vriendelijk gedaan is, maakt ons blij. Ook de prijs is meer dan redelijk! Aanbevolen!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum