Buitengewoon goed
Heb inmiddels vaker besteld. Zowel afgeprijsde als regulier geprijsde vachten. Fantastische kwaliteit. Ruime keuze uit verschillende soorten vachten en variatie in kleuren en tekeningen. Natuurlijke uitstraling. Netjes geprijsd. Snelle en nette verzending.
Ik moet bekennen dat ik een beetje verslaafd ben geraakt. Ik kijk geregeld even online of er nieuwe, leuke vachten zijn.
Van een vacht dat ik in sale had gekocht dacht ik eerst dat ik per ongeluk een verkeerde, veel duurdere, vacht had gekregen. Zo mooi en vol was de vacht. Bij nadere inspectie bleek er een maar een hele kleine beschadiging op de achterkant te zitten.
De poezen zijn ook gek op de vachten, zowel in de winter als tijdens een hittegolf. Door het nette looiproces geen angst voor schadelijke stoffen. Goedkopere vachten zijn perfect om op maat te knippen voor een lekker plekje in de vensterbank of in de poezenmand. Tip voor thuiswerkers met poezen: maak een ligplek met een vacht bij je bureau, zodat ze fijn in je buurt kunnen chillen. Hier paraderen ze nu veel minder over mijn bureau heen en weer. Ook proberen ze niet meer de hele tijd op schoot te kruipen.
Ik vind de vachten niet heel sterk ruiken. Ik vind de geur eigenlijk wel lekker en vind het jammer als de geur na een poosje vervaagd :)
Ik zou het leuk vinden als er in de winkel wat grotere en minder stevig gevulde kussens te koop zouden zijn. Misschien in de toekomst…?