Geweldig bedrijf

Al een paar keer een schapenvacht voor mijn honden besteld zien er prima uit en de honden zijn er gek op. En ik heb de schapenvacht laarzen besteld die zitten heerlijk en zijn lekker warm. De verzending gaat altijd snel en is prima in orde.

POSITIEF!

Gewoon GOED. TEVREDEN!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Snelle levering en mooi product.

Mijn honden vinden de schapenvellen heerlijk!

Toppers in kwaliteit product en klantgerichtheid!

Momenteel ben ik de trotse eigenaar van een eco-tapijt van IJslandse schapen. Een juweeltje!

Snelle levering maar vacht ruikt vies

De vacht is prachtig, ruim en dik maar hij ruikt vies. Ik heb al eerder vachten gehad waarbij dit niet het geval was dus geen idee waar dit door komt. Hij ligt nu buiten hopelijk gaat de lucht er nog uit

Uitstekend!

Snelle verzending, mooie zachte en fluffy vachten. Zeker aan te raden!

Fijn natuurproduct, prettig zaken doen met dit bedrijf snel en correct verzonden! Heel blij mee☺️

Heel blij met de mooie vachten.

Snelle levering, prachtige vachten.

Mooie producten

Fijne mensen die zich aan de afspraak houden en correct handelen.

4 Weken nadat mijn endeldarm verwijdert was, alweer 40 kilometer gefietst!

Weer top afhandeling

Onze derde bestelling van schapenvelletjes, en ze was weer vlekkeloos, incl persoonlijke communicatie. Top top top.

Ik ben zeer tevreden met de ontzettend mooie vacht. Hij is veel mooier dan op de foto, misschien 1 tip. Als jullie ze buiten fotograferen is de kleur duidelijker. Maar voor de rest super mooi!!!

Snelle levering, heerlijk fijn velletje!

Prachtige vacthen snel geleverd

Goede keuze aan vachten. Prima kwaliteit, voldoet aan de omschrijving. Heb intussen 5 vachten, sloffen en zadeldek gekocht. Uiterst te vreden.

Super blij met de schapenvachten

De schapenvachten waren snel geleverd en zowel mijn huisdieren als ik genieten van de vachten!

Snelle levering van prachtige vachten! Supertevreden!

Fijn contact en snelle levering. Goed product ook!

Goed product, snel geleverd

We zijn blij met de twee mooie schapenvellen.

Snel geleverd ben zeer tevreden.

Mooi product en snelle levering aan een zeer goede prijs

Goede kwaliteit, snelle levering!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk zachte en schone vacht.

Mooie kwaliteit

Erg mooi schapenvel, en snel in huis!!

Overzichtelijke site, vriendelijke en snelle service.

Op de site staat duidelijk uitgelegd waar de wol vandaan komt. Prettig vind ik ook, dat schapenvel.nl is ontstaan vanuit passie voor het product.

Correcte service

Snelle levering, geen overbodige verpakking en schapenvel zeer tevreden over.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum