Zeer mooie schapenvacht

Een hele mooie grijze vacht aangeschaft. Lastig om online te doen want je kunt niet voelen hoe zacht de wol is. Maar helemaal naar wens! Ook de leer reepjes waren op verzoek netjes verwijderd. Zelfs een paar dagen later nog een mooi kussentje erbij gekocht, met grijze implant zodat de grijze kleur er op subtiele manier in terug komt. Ben zeer tevreden. Snelle service en milieu bewuste verpakking. Ook de persoonlijke benadering in de bevestiging was zeer fijn. Top service!

Prachtige vacht

Mooie vacht, precies zoals beschreven op de site. Super snelle bezorging. Zeer tevreden.

Great!

Very beautiful sheepskin, in great quality. It arrived very fast and with free delivery. I was very happy that I could choose the size of the sheepskin for my dog and that my wishes were fulfilled. I am very happy! Thank you

Gewoon prima

Gewoon prima, geen op- of aanmerkingen.

Snel geleverd. Precies zoals beloofd. Fantastiche huid.

Warmwaterkruik met schapenvel besteld; vragen bij chat vlot beantwoord. En kruik blijft heerlijk warm.

3rd order already

Services and products as described. Our third order within a year and thank you.

Top.

duidelijke website, snelle verzending en goed product. heel tevreden!

Snel en accuraat

Een prachtige schapenvel, exact als omschreven en een goede kwaliteit.

Ziet er voor onze hond perfect uit.

Wij gebruiken het in de bench in de garage, hond loop veel buiten. Heb er dus een hoesje voor gemaakt, dat we kunnen wassen.

Goede en snelle service & bezorging

Duidelijke website. Producten makkelijk te bestellen en de levering was zeer snel. De schapenvellen zijn prachtig.

Prachtige schapenvachten en excellente service!

Inmiddels toch al wel enkele bestellingen geplaatst en telkens weer reuze blij met de keuzes. De vachten worden in doosjes verpakt zonder plastic of teveel verpakkingsmaterialen dus dat is ook top. Daarnaast indien nodig een persoonlijk bericht over de verzending. Dus helemaal goed.

Uitstekende kwaliteit

Zeer snel en mooi verpakt. Zeer mooie kwaliteit!

Prima !

Zeer mooi schapenvel

Hele goede en snelle service en levering binnen 1 dag! Kwaliteit van het schapenvel is super! Al met al een dikke 10

Prachtig schapenvel voor goede prijs met snelle levering

Mooi schapenvel, precies was we zochten. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Prima winkel.

Goede service, geen klachten

Fantastische schapenvacht, makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Goede informatie over gekozen product.

Fijne persoonlijke service

Mijn bestelling is zeer snel geleverd. Op de dag van verzending ontving ik een persoonlijke mail dat mijn bestelling was verzonden. Het pakket was de volgende dag in huis, top!

Top pantoffels

Ik heb eerder bij jullie pantoffels aangeschaft en daar heb ik 6 jaar mee gedaan. Nu werd het tijd voor nieuwe, niet omdat ze kapot waren maar omdat ik graag warme voeten wil blijven houden. Ik ben echt heel erg tevreden met de kwaliteit van de pantoffels en heb lekkere warme voeten dus wat wil ik nog meer. Ik hoop weer net zolang met de pantoffels te doen. Petje af voor het bedrijf. Vriendelijke groet Rina van Dijk

Een mooie site en een uitstekende service!

Grote keus, mooie overzichtelijke site, de communicatie tijdens het traject van aankoop tot en met de ontvangst van de bestelling is prima geregeld Top dus!

Superfijn en duurzaam

Het is heel fijn dat de maatvoering van de binnenzool vermeld staat. Ondanks dat ik me daar in vergist heb, in 2e instantie toch de juiste maat gevonden. In gebruik zijn ze echt heerlijk warm en dat is het fijnste natuurlijk. Ik heb namelijk supersnel koude voeten. Nu niet meer! Ik zou wel eerder en sneller besteld hebben als de verzendkosten voor retour gratis waren geweest.

Snelle levering en topkwaliteit vacht!

Bedvacht gekocht, prachtige vacht, slaapt heerlijk! Veel minder last van m’n gewrichten tijdens het slapen :)

Voldoet volledig aan verwachting

Op site vacht uitgekozen, snel geleverd en voldoet boven de verwachting. We zijn er erg blij mee.!!

prima geholpen

schapenvachtje besteld als kraamcadeau. Vachtje is superzacht. vlotte levering met ook nog persoonlijk bericht.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum