Makkelijk bestellen en snel leveren

Mooie producten en goede service

Ik heb juist hier besteld omdat de vachten én eco gelooid én een restproduct zijn; er dus geen dieren gedood voor hun vacht. En o wat ben ik blij met de 2 vachten die ik hier heb besteld! Mooie kwaliteit. Ook ontzettend leuk dat er een klein vachtje bij werd gegeven, én een paar sokken. De borstel die ik er ook bij had besteld was per ongeluk vergeten. Maar mijn vraag daarnaar werd meteen beantwoord, en in no time kreeg ik 'm alsnog nagestuurd. Dat heb ik weleens anders meegemaakt bij andere internetwinkels. Aanrader dus!

Prachtige schapenvacht

Dit is al mijn derde schapenvacht en de één is nog mooier dan de ander. Zeer tevreden.

Gewoon goed

Ik had een donker bruine schapenvacht voor de hond besteld. Ik had aangegeven hoe groot deze ongeveer moest zijn en deze is keurig geleverd. Omdat het voor de hond is de vacht niet perfect maar daar is de prijs van 35 euro ook naar

Snelle en vriendelijke afhandeling

Mooi product ontvangen.

top

We hadden een schapenvel gevraagd voor onze hond, een Rhodesian Ridgeback. We hadden eerst even geïnformeerd, omdat onze hond groeit als kool, wilden we iets waar hij lekker op kan liggen. Ook goed voor zijn jonge gestel. We ontvingen direct een reactie dat ze iets moois uit zou zoeken. Zo geschiedde. We kregen een mooi schapenvel waar onze hond super blij mee is. Het is ook bijna niet te slopen, want dat is het probleem met andere kussens. Die trekt ie helemaal stuk. Dus ideaal en zeker een aanrader om een schapenvel te kopen voor je hond.

Voor het eerst van mijn leven een schapenvacht gekocht en het smaakt naar meer. Mooie vacht geleverd gekregen, die helemaal ecologisch behandeld is. De levering was vlot en de communicatie uiterst vriendelijk!

Mooi materiaal, snelle levering

De 2 vellen zijn goed van kwaliteit en formaat. Snel en netjes geleverd. Onze hond ligt er heerlijk op!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

De hond en ik zijn erg blij met de schapenvacht. Lekker dik en met lange haren. De verzending kwam snel aan en het persoonlijke contact was ook prettig.

Al jaren heb ik dezelfde pantoffels

6 jaar geleden kocht ik schapenvel pantoffels en ik gebruik ze nu nog! Ik draag ze ook in de tuin. Super warm, hele goede kwaliteit goede service. Kan er niks anders van maken.

hele mooie kwaliteit

op tijd geleverd! Goede kwaliteit, ziet er heel mooi uit.

Heel goed, snel en betrouwbaar

zie hierboven

Mooi vacht prima uitvoering

Levering en kwaliteit zijn dik in orde.

Geleverde formaat is cf. verzoek.

Mooi dat alle vachten een duidelijke beschrijving hebben. Zodat je gericht een keuze kunt maken.

Er zijn vele anbieders voor dierenvachten. Schapenvel.nl trok mijn aandacht vanwege het persoonlijke verhaal over de passie voor dit product. De heldere beschrijving van elke vacht. Zo kun je online een goede keuze maken Heb 3 vachten besteld warmee ik heel blij ben.

Prachtige volle schapenvachten ontvangen.

Hele mooie schapenvachten mogen ontvangen. Heel vol en prachtig van kleur. Snel geleverd en tegen een goede prijs.

Tevreden met aankoop

Het schapenvel is precies zoals op foto van de site. Vlotte bestelling, betaling en snelle levering. Heel tevreden!

Supergoede vellen en service!

Ik heb al eerder schapenvellen besteld bij schapenvel.nl en de levering was altijd heel snel en intact. We zijn echt heel blij met deze leverancier, voelt altijd goed!

Dit was de vijfde of zesde vacht die ik hier kocht en weer helemaal goed en precies zoals beschreven

Altijd prima vachten !

Wat een top sloffen!!!

Ik heb voor Valentijnsdag deze mooie sloffen bestelt! Ik had ze mooi op tijd binnen, prachtig verpakt met allemaal leuke hartjes op het papier! Mijn vrouw heeft nooit meer koude voeten gehad!!! :D

Super mooie kwaliteit

Duidelijke website, goede foto’s en snelle levering. Maar vooral fijn om terug te lezen waar de vacht vandaan komt. Dat geeft respect voor het schaap en het zit daardoor nog veel comfortabeler.

Snelle levering, mooi product

Een heel mooi schapenvel gekocht voor in de buggy. Hij past perfect en was heel snel geleverd. Heel erg blij mee!

Dik tevreden !

Ik heb een schapenvacht gekocht voor onze hond . Ik heb gevraagd om een grote en netjes gekregen . Netjes geleverd met pers. Kaartje !

Blij met mijn vacht mede door heldere info op de site

De site geeft heldere info over herkomst, productieproces, wel of geen ecolabel en kleurstelling van de vacht. Aanvullende vraag van mijn kant werd snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord.

heel blij met de vachten .

Keurig verpakt en snel geleverd. Mooie vachten ,waar de hond heerlijk op licht .

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum