prachtige vacht, binnen een dag geleverd.

De keuze uit vachten was groot, het was leuk om uit zoveel te kunnen kiezen. De kwaliteit is prima, en de prijs is goed.

Snel geleverde heerlijk zittende pabtoffels

Heerlijke warme pantoffels. Snel geleverd en zitten boven verwachting goed. Werkelijk waar ren genot om te dragen We zijn er ontzetten blij mee!!! Ik beveel ze zeker aan!

mooi product

Mooi product met vriendelijke service en een vlotte levering.

Bestelling snel geleverd en hij staat prachtig op de bank

Voor het velletje groot of klein moet je bij deze dame zijn!

Prima site. Duidelijke en gedocumenteerde productinfo, snelle opvolging en service ! Ook nr buitenland.

Mooie kwaliteit, foto's komen overheen met de werkelijkheid, nette service

Mooie kwaliteit, foto's komen overheen met de werkelijkheid, nette service, goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. We zijn blij met onze 2 schapenvachten, hebben daarna nog kussens besteld en zijn al weer aan het denken voor een volgend schapenvachtje.

Goed en mooi

Ik vind hem mooi, zit goed en is lekker warm. Belasting van de billen is minder.

Warme sloffen, prima service,

Fijn, gemoedelijk contact. Prima sloffen en goede aflevering.

Prachtige bewerkte schapenvellen

Heerlijke fijne, warme,zachte schapennvel.

Heerlijk warme sloffen

Alles is top aan Schapenvel.nl De bestelling, de levering, de communicatie en de vellen zijn prachtig!!

2 paar handschoenen besteld, snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooie vachten, snel geleverd en zeer tevreden honden !

Snelle levering mooie grote vachten voor 2 grote honden. Ik heb 2 Dobermanns die het gauw koud hebben, ze vinden het heerlijk hierop te liggen!

heel goed

goede service mijn vragen werden snel beantwoord en mooie vachten

Mooie vachten, goede kwaliteit en over nagedacht.

Snelle levering van prachtige producten! ik ben helemaal tevreden.

super

Wereld sloffen.Ze gaan zeker 5 a 6 jaar mee.en dan draag ik ze elke dag.zomer en winter.

Hartstikke goed bedrijf

Snelle levering en hele welwillende eigenaar

top

Leuke website met volop keuze ! Ik ben goed geslaagd met 2 hele leuke kussens , precies de kleurstelling waar mijn vrouw en ik naar op zoek waren!

Mooie kwalitatieve goede schapenvacht

Leuke en mooie vachten vooral de gemêleerde is ook lekker dik en zacht

Prachtige schapenvacht

Prachtige vacht en snelle verzending. Dit is de tweede vacht die wij hier besteld hebben, zeer tevreden over !

Snelle reactie, helder advies en betrokkenheid bij product en klant.

Prima product voor een schappelijke prijs

Mooie wanten, goed afgewerkt

Fantastische vachten en top webshop.

Overzichtelijke en duidelijke webshop. Ook prettig dat er meerdere manieren van betalen mogelijk is.

Het is een mooi vel!

Vachten precies zoals op de foto wat handig kiezen is. En snelle service!

Mooi product

Een mooie schapenvacht. Goede kwaliteit.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum