Prachtige vacht en goede service

Ik heb inmiddels 3 vachten gekocht bij Edith. Allemaal even mooi. Edith is vriendelijk en verzending is snel. Erg tevreden!

Mooi en goed product

Echte kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit, echt schapenvacht (met bijbehorende geur), snelle levering, met minimale verpakkingshoeveelheid, perfect i.c.m. geadverteerde prijs. Enig aandachtspuntje is het opensnijden van de doos: dit dient voorzicht te gebeuren anders beschadigd het product.

Heerlijk warme sloffen in 2 dagen in huis

Heb de sloffen vrijdag voor de kerst besteld en maandag na de kerst in huis. Heerlijk warm met een stevige zool. Ben er erg blij mee.

Betrouwbare site snelle leverinh

Super geleverd in het buitenland. De vachten zijn precies zoals omschreven, nog mooier bij het zien in het echt. Wil ook graag vermelden dat de benadering via mail net even iets anders is, maar er voor mij heel positief uitspringt. Ik bedoel hiermee de tekst formulering. Echt 100% tevreden.

Dikke 10

Heel prettige communicatie. Vlotte afhandeling van onze bestelling. Probleemloze en snelle behandeling van een foutieve bestelling onzerzijds.

Goede en snelle bezorging van de bestelde producten.

Duidelijke omschrijving betreffende kleur en afmeting . Vlotte levering .

Gelijk zoals op de foto , top

In korte tijd nog voor kerst geleverd , ook Top

Bijzonder goede ervaring

Ik bestelde vachten en pantoffels en alles werd heel snel verzonden. De vellen zijn mooier dan op de foto en de pantoffels zijn de eerste die ik heb die echt warme voeten geven. Ik kom hier zeker terug.

Mooie kleuren

Mooie kleuren vachten! van een wist ik dat die niet volledig was maar de andere heeft een kale plek dat is wel jammer maar de kleuren zijn prachtig! En de dikte van de vachten ook!

Snelle levering, mooie vacht, goede communicatie

Dit is mijn 2de vacht die ik bij jullie bestel. Moet me inhouden om niet meer te bestellen. Erg tevreden!

Wat een goede service en een heerlijk schapenvachtje

Heel snelle levering, een lief kaartje erbij. Ben heel tevreden!!

Prima product en zeer keurig verpakt en ontvangen. Onze dochter is er heel blij mee. Chapeau.

Prima service en goed product

Dieren worden niet alleen voor de vacht geslacht.

Mooie schapenvacht en prima levering.

Supergoed

Snelle levering. Mooie spullen.

Met blote voeten in deze pantoffels heb je heerlijk warme voeten.

Ze zitten heerlijk

Mijn pantoffels zitten heerlijk, en zijn lekker zacht. De voet zool is verend.

fantastisch

lekker warm voor mijn rug

Snelle levering en mooi!

Meteen verzonden en dag later in huis. Precies zoals op de foto. Heel blij mee. Super mooie kwaliteit.

Zalig zacht mooi schapenvacht

Ligt nu lekker op de bank waar twee tekkels zich zalig in nestelen en daarbij staat het ook nog mooi

Mooi dik schapenkleed

Heerlijk dik schapenkleed, wordt gebruikt door de hond. Kleed gaat niet ruiken naar hond, omdat het zelf reinigt. Ideaal !!!

Heel vlot en goed

Vlotte bestelling, vlotte levering, ik ben een tevreden klant! :)

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum