snel en goed!

Uitstekende ervaring!!

Goede kwaliteit van het product en zeer klantvriendelijk!

Zeer tevreden over de vacht, zeer vriendelijk behandeld en goede service!

Prima service!

Toen ik mijn pakketje niet binnen de verwachte termijn ontving, heb ik contact opgenomen met schapenvel.nl. Ik kreeg heel snel per mail een reactie: het pakketje had vertraging opgelopen bij de postbezorging. Edith van schapenvel.nl had mij de track en trace code doorgestuurd en hield zelf ook goed in de gaten of het pakketje naar mij onderweg was. Heel prettig en persoonlijk contact. Ook heel blij met het schapenvel.

Heel content van de prachtige schapenvellen, heb er nu 3 en ze zijn super, zalig om op te slapen . Ook mijn hondje is blij met haar schaapje

Reageert professioneel en bestelling snel geleverd

Goede service, vriendelijke benadering.

Snelle verzending en vriendelijke woorden op een begeleidend briefje.

super mooi, en snel en fijn

Hartstikke leuke berichten van de mensen achter schapenvel.nl en goed geïnformeerd over de status, kwam direct de dag na bestellen in een klein doosje een prachtig schapenvel, ik en mijn honden zijn er heel blij mee en we kopen ons volgende schapenvelletje ook zeker hier!

Prachtig schapenvel

Prachtig vel, supersnelle levering. mooie prijs. Stinkt een beetje, maar dat zal het schaap wel zijn :)

Snel geleverd, goed verpakt met een aardig kaartje erbij!

Hele mooie schapenvacht, helaas toch retour gestuurd omdat het te groot bleek te zijn.

Mooi schapenvacht

Snelle levering van een mooi schapenvacht van goede kwaliteit.

Snelle levering, fantastische pantoffels

Fijn bedrijf. Goed advies op de site qua maat, snel geleverd en superwarme, zachte pantoffels. Ik ga zeker vaker bestellen!

Zeer mooie schapenvacht

Een hele mooie grijze vacht aangeschaft. Lastig om online te doen want je kunt niet voelen hoe zacht de wol is. Maar helemaal naar wens! Ook de leer reepjes waren op verzoek netjes verwijderd. Zelfs een paar dagen later nog een mooi kussentje erbij gekocht, met grijze implant zodat de grijze kleur er op subtiele manier in terug komt. Ben zeer tevreden. Snelle service en milieu bewuste verpakking. Ook de persoonlijke benadering in de bevestiging was zeer fijn. Top service!

Prachtige vacht

Mooie vacht, precies zoals beschreven op de site. Super snelle bezorging. Zeer tevreden.

Great!

Very beautiful sheepskin, in great quality. It arrived very fast and with free delivery. I was very happy that I could choose the size of the sheepskin for my dog and that my wishes were fulfilled. I am very happy! Thank you

Gewoon prima

Gewoon prima, geen op- of aanmerkingen.

Snel geleverd. Precies zoals beloofd. Fantastiche huid.

Warmwaterkruik met schapenvel besteld; vragen bij chat vlot beantwoord. En kruik blijft heerlijk warm.

3rd order already

Services and products as described. Our third order within a year and thank you.

Top.

duidelijke website, snelle verzending en goed product. heel tevreden!

Snel en accuraat

Een prachtige schapenvel, exact als omschreven en een goede kwaliteit.

Ziet er voor onze hond perfect uit.

Wij gebruiken het in de bench in de garage, hond loop veel buiten. Heb er dus een hoesje voor gemaakt, dat we kunnen wassen.

Goede en snelle service & bezorging

Duidelijke website. Producten makkelijk te bestellen en de levering was zeer snel. De schapenvellen zijn prachtig.

Prachtige schapenvachten en excellente service!

Inmiddels toch al wel enkele bestellingen geplaatst en telkens weer reuze blij met de keuzes. De vachten worden in doosjes verpakt zonder plastic of teveel verpakkingsmaterialen dus dat is ook top. Daarnaast indien nodig een persoonlijk bericht over de verzending. Dus helemaal goed.

Uitstekende kwaliteit

Zeer snel en mooi verpakt. Zeer mooie kwaliteit!

Prima !

Zeer mooi schapenvel