Top web winkel

Zeer snel in huis en geen stinkende vacht. Ook krijg je precies wat je besteld hebt. En beslist niet duur.

Weer heel tevreden

Snel, goed, mooi, betrouwbaar

Zacht en mooie dichte wol

Heerlijk vel voor onder de voetjes.

Mooie, duurzame schapenvellen van fijne verkoopster

Vriendelijke communicatie, mooie en verantwoorde dierenvellen tegen redelijke prijzen.

lekker warme zooltjes

Ik hou van eerlijke producten. Het is fijn om te weten dat de zooltjes die nu in mijn schoenen liggen, geen dierenleed veroorzaakt hebben

Mooie vachten snelle levering en even een persoonlijk briefje erbij. Ik ben een tevreden klant

Vlotte behandeling

Goed product netjes afgewerkt . Ik ben heel tevreden met de hoge pantoffel heerlijk warm

Heel tevreden over product en service

Ik ben heel tevreden, zowel met de kwaliteit van de schapenvachten als met de snelle verzending en de snelheid waarmee mijn vraag via de mail werd beantwoord.

Prachtige vacht en supersnel bezorgd!

Onze pup is er superblij mee, slaapt sinds we het vachtje hebben nog veel liever in haar bench. Heel mooie vacht, lekker groot en werd ondanks kerstdrukte heel snel bezorgd.

uistekend

de "pantoffels zijn gemaakt van spltleer"wat veel stevigers dan schapenleer maar de voering is schapenbont (scheerlingen)lekker warm bovendien zit een antislip loopzool onder mijn beroep is leerlooier

Super service en contact

Top Bedrijf meerdere keer besteld Een Aanrader

top

keurig op tijd en een prima vel. We hebben zelf wat schapen maar die mogen hun vel houden.

Heel blij met mijn kniewarmer

Na veel zoeken en teleurstelling heb ik nu mijn ideale kniewarmer gevonden. Heerlijk warme schapenvacht, perfecte pasvorm en mooi afgewerkt. Ik gebruik hem wanneer ik ga fietsen om mijn protheseknie warm te houden. In de winter koelt het titanium snel af en dat is een naar gevoel.

snelle nette levering

Duidelijke website en omschrijving van de producten. Met een goed gevoel deze vachtjes bestellen. Echt heel fijn.

Flexibel en vriendelijk

Fijn contact, je bent geen nummer en de spullen zijn zo heerlijk! Ieder gevoelig mens voelt de kracht van de natuur en de liefde waarmee het gemaakt is. Ik shop er graag weer!

Kan niet beter of attenter.

Kan niet beter of attenter.

Dat ruikt naar meer.

Eindelijk een schapenwollen slof die ook echt nog naar schaap ruikt ipv al die neppers in de winkels. Heerlijk!

Goede pantoffels

De pantoffels zijn prachtig en voor zover ik nu kan beoordelen, van een goede kwaliteit. Wat ik niet zo leuk vond was het volgende. U stuurde de pantoffels direct op, ik kreeg bericht van PostNL dar ze tussen 14.00 en 18.30 uur zouden komen, met de aantekening dat ze, indien ik niet thuis was, ‘s avonds gebracht konden worden maar dan moest ik € 1,98 betalen. Dat heb ik gedaan, maar de pantoffels kwamen niet. Pas de volgende avond kwamen ze. Ik weet dat ik eigenlijk bij PostNL moet zijn, maar daar had ik geen zin in. Maar omdat u naar mijn ervaring vroeg, kon ik dit lekker even van mij afschrijven!!!! U hoeft er niets mee te doen hoor. Vriendelijke groet.

Prachtig vacht

Prachtig vacht. Leuk om te weten uit wel land het komt. Het vacht werd ook snel geleverd.

Tevreden

Overzichtelijke website, correcte afspraak… zeker aan te raden!

Snelle levering, topkwaliteit

Met een persoonlijke boodschap

Geweldig keer op keer

Super fijne sloffen, al twee paar gehad Drie vachten die nog steeds heerlijk hier op de bank liggen We genieten elke dag van de vachten zowel de kinderen als de hond!

Product is nog mooier dan verwacht

Snelle levering in een zo klein mogelijke doos.

Hoed

super kwaliteit en goede webshop service

De kwaliteit van de schapenvacht is top. Groot en zeer zacht. De levering is ook zoals het hoort. Snel en goed verpakt.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum