Geweldig!

Snelle service, erg fijn!

Mooie schapenvellen

Mooie schapenvellen, snelle service. Echt een aanrader!

Goede omschrijving en snelle levering. Super

Prachtig

Nog steeds dezelfde goede kwaliteit als jaren geleden.

Super tevreden met mijn ijslandse langharige schapenvellen

De ijslandse schapenvellen zien er prachtig uit, zijn lekker warm en waren super snel geleverd.

Goede site en product!

We kochten een schapevacht die goed gefotografeerd was. De vacht zag er inderdaad zo uit, beschrijving en de maten klopte. En de vacht is van goede, mooie kwaliteit.

Geweldig!

Al veel prachtige vellen gekocht.

Mooi

Snelle levering mooie spullen! Netjes verpakt

Mooie vacht, goede service

Schapenvacht voor de hond in de door mij aangegeven maat. Netjes geleverd en verpakt, waarbij verkoper mij goed op de hoogte gehouden heeft van de status van de bestelling. De vacht ruikt in eerste instantie nog sterk naar schaap, waar de hond even aan moest wennen, maar al snel lag hij er heerlijk ontspannen in te snurken.

Topproduct!

Mooi schapenvel voor een goede prijs!

Prachtige vacht! Vlotte keurige levering!

Prachtige vacht! Vlotte keurige levering!

Snelle levering en een goed produkt.

Snelle levering, bestelling was de volgende dag al binnen. En onze hond is dolblij met zijn schapenvacht.

top kwaliteit pantoffels gekocht

super blij mee ,

Snelle bezorging en mooie vacht

Veel keuze en mooie verantwoorde producten. Ik moest even wennen aan de sterke geur van de vacht maar deze is na een week al helemaal weg. Echt top!

De collectie is mooi, mijn uitgekozen vachtje is mooi en ook nog met zorg voor onze omgeving gemaakt!

Mooie producten en zeer vlotte afhandeling

Zeer positief

Prima en snel

Prima product en bijzonder snelle levering. Ook gunstig dat er zo min mogelijk karton werd gebruikt. Tegenwoordig komen er vaak gigantische dozen gevuld met plastic voor minibestellingen.

Mooie vacht, natuurlijke kleur!

2 mooie vachten in huis!

Goeie keus

Ik ben heel tevreden

Superzachte soepele schapenvel

Ik heb 2 schapenvellen besteld, voor decoratie met de kerst en daarna mogen de katten ze gebruiken. Die hebben ze al goedgekeurd :) Een geschoren Ijslander en een Zweeds schapenvel. Mooi roomwit en vol van structuur. Kom vast nog is terug voor een schapenvel naast mijn bed.

ruime keuze, goede informatie en schapenvel voldoet aan verwachting

schapenvel is naar verwachting, heerlijk warm, zacht en mooie vacht, voldoet aan verwachtingen op basis van de beschrijving en foto. & betaalbare mooie wanten gevonden

Snelle levering. Hond is dol op de vacht. Graaft niet meer. Sloffen zijn ook lekker warm.

heerlijk schapevel

voor het eerst besteld via schapenvel.nl. Is uitstekend bevallen. Het vel is precies zoals ik gedacht had en ben er heel blij mee. Het ligt op mijn slaapkamer waar ik een hoekje voor mijzelf heb om te mediteren en met mijn sokken op het vel is het heel lekker aangenaam.

Zeer tevreden!

Fijne communicatie, goede levering, zeer tevreden met product!!

Heeel blij met de vellen!!

Het zijn prachtige heeerlijke vellen die ons huis opwarmen en een heerlijk geborgen gevoel geeft. Ook snelle levering.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum