Correct en vlugge bediening, mooi product

Tevreden

mooie vacht voor een redelijke prijs

Dik tevreden!

Zeer snelle levering, ik ben prima op de hoogte gehouden van de levering en het schapenvel dat ik ontving is nog mooier dan verwacht en werkelijk práchtig!

geweldig

na bestellen van de sloffen had ik ze binnen 2 dagen in huis. verder ontving ik na het sturen van een mail aan chapenvel direct antwoord. Geweldige service dus

Snelle levering, mooie vachten!!!!!

Super service!

Aardig, snel en behulpzaam

Mooi product snelle levering

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven

Een hele fijne webshop. Groot assortiment en bij vragen heel erg behulpzaam en super aardig. Ook de geleverde vachten zijn prachtig tegen een redelijke prijs. Ik vind het een top web shop!!

Mooie producten

Wij hebben 2 schapenvachten en handschoenen gekocht, werden zeer snel geleverd en zijn van top kwaliteit

erg goed

goede en snelle service, levert geweldige producten

Duidelijke website, goede communicatie, kwalitatief goede producten

Duidelijke website, goede communicatie, kwalitatief goede producten

Zeer goede kwaliteit producten voor een mooie prijs, en snel en zorgvuldig verzonden. Aanrader!

Mooie vacht, fijne en supersnelle service

Jaren geleden kocht ik bij Edith mijn eerste EKO schapenvacht. Mooie kwaliteit, ik heb er nog dagelijks plezier van. Nu wilde ik het probleem van mijn harde bed oplossen en koos ik voor de bedvacht. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Heerlijk zacht, aangename warmte en tot mijn allergrootste verrassing: geen koude voeten meer. Goed advies gehad en supersnel in huis. Echte aanrader!

Wederom geweldig!!

Vandaag onze vierde schapenvacht ontvangen. Ditmaal de Dolly. Bestemd voor in de hondenmand. Positief verrast door het formaat. Wat een prachtig vel en dat voor die prijs. Ik heb het al tegen mijn zoon gezegd als je een schapenvacht wil, ik weet een fantastisch adres. Hartelijk dank voor de zeer vlotte levering en dit mooie exemplaar. Groeten Ingrid Bank.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Duurzaam !

Snelle levering. Mooi product

Top !

Snelle levering, goeie kwaliteit. Blije hond in huis ;)

Zowel de vachten als de laarzen zijn echte aanraders!

Over de jaren heb ik al meerdere vachten gekocht bij deze dames, en ze bevallen heel goed. Ik neem er zelfs altijd eentje mee op vakantie; zo tover ik elke stoel om tot een gezellig en comfortabel zitje! Deze keer heb ik ook een paar vachtgevoerde laarzen meebesteld. Ik doe aan winterzwemmen en dan is dat heerlijk warm aan je voeten, na die tijd. Ik was vrij benieuwd hoe ze zich zouden verhouden ten opzichte van het bekende Australische merk en ik kan zeggen: deze zijn beter! Er zit een mooie, zware zool onder, wat ze nog meer geschikt maakt voor outdoor dan die van het andere merk. Ook zijn ze ongeveer de helft goedkoper. Ik ben er supertevreden over, echt een aanrader!

Prachtige schapenvachten

Ik was al een tijdje op zoek naar mooie schapenvachten en zag deze sets op de website. Besteld en ze zijn supersnel geleverd en een topkwaliteit. Wij zijn super tevreden, wat een mooie vachten!

Snelle, goede service

Ik had mijn schapenvacht de volgende dag al in huis. Het is een erg mooie volle vacht. Ze verpakken het in een milieuvriendelijke doos en doen er een leuk kartonnen kaartje bij. Ik ben te vreden.

Superblij

Snel en supermooi mijn hond licht heerlijk warm deze winter bedankt

Prachtig vel mooie diep zwarte kleur

Zoals omschreven mooi vel.

Snel geleverd, compact verpakt in karton.

Snel geleverd, compact verpakt in karton, milieuvriendelijk!

Niets te klagen, goede afwikkeling, snelle levering

Zoals vermeldt hierboven, "Niets te klagen, goede afwikkeling, snelle levering"

Precies de hoge kwaliteit die ik had verwacht uit eerdere producten.

Zie korte beschrijving boven.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum