Voor herhaling vatbaar

Al meerdere vachten kocht ik bij Edith, Telkens een fijne ervaring. Mooie foto’s, duidelijke informatie, je wordt stap voor stap meegenomen in het bestelproces en de vacht wordt supersnel geleverd. Keurig verpakt met een persoonlijke touch. Ik kan deze fijne webwinkel aan iedereen van harte aanbevelen.

Top!!!

Of ik nu vachten, pantoffels, inlegzooltjes of zitzak bestel, het is er altijd snel, de foto's kloppen met wat ik krijg en daarnaast nog attente mailtjes ook. Ik ben al zeker 10 jaar klant en naar meer dan volle tevredenheid

Prachtig

Een prachtig schapenvel en wat fijn ook dat hij zonder overbodig verpakkingsmateriaal werd toegestuurd. Nou dacht ik hem voor mezelf te hebben gekocht maar binnen een paar tellen heeft onze hond Mika bedacht dat hij voor haar is, dus ik wil er denk ik nog één!

Super snelle levering

Prachtig vel!

Snel, eerlijk en heel prettig

Alles wat ik bij Edith koop is mooi van kwaliteit, ze is open, eerlijk, geeft goed afvies, en is elke keer weer een prettige en snelle ervaring

Je krijgt goed advies, supersnelle levering, prachtige vachten

Snel, persoonlijk en zeer klantgericht

Bij vragen over producten krijg ik zeer snel een fijne, persoonlijke en vooral oplossingsgerichte reactie. De bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd en afhankelijk van de transporteur is die vaak de volgende dag al binnen.

Zitten lekker

Fantastische schapenvellen

We hebben twee fantastische schapenvellen liggen. Goed en snel geleverd. leuke handige tips voor onderhoud op de website en facebook te vinden hebben geholpen deze twee schapenvellen in goede conditie te houden. Erg happy mee en nu kijken of de sloffen ook zo fijn zijn. En de twee eigenaren zijn toppers.

Helemaal tevreden !!!

Info op de site duidelijk. Maattabellen duidelijk Keurig op de hoogte gehouden van je betaling en bestelling. Optijd geleverd en het paste precies.

Super kwaliteit vacht. Snelle en goed verzorgde bezorging. Heel blij mee!

Goed geholpen, hele goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk Adequaat advies

Keurig en snel geleverd.

Correcte levering en goede informatie over onderhoud.

Heerlijke pantoffels

Had hiervoor Ugg's dacht zal eens een andere soort proberen. Snelle levering en toffe pantoffels.

Goede kwaliteit en prima service

Geweldige kwaliteit en prima service met persoonlijk contact! Dat is bijna nergens meer

Ze doen wat ze zeggen, een aanrader

De bestelling ging lekker snel en soepel, en ik zit nu thuis heerlijk warm met de schapenvacht.

Een verrassend prettige webshop met ecologische vachten

Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Een vacht met cadeau-verpakking besteld voor een eco-bewuste jarige, die er zeer blij mee was en ik vond het ook een prachtige vacht. Een goed product, snelle bezorging en supersnelle, vriendelijke e-mailcommunicatie was mijn ervaring, dus ik kan deze shop zeer aanraden.

Snelle levering en erg mooi product

Super snel geleverd en vacht ziet er top uit!

Ik kan dat in een woord. Perfect

Ik nam de slipperpantoffels. Je moet wel een maatje groter bestellen, omdat ze zo mooi dik gevoerd zijn. Dan zitten ze als een wolk, heerlijk zacht en warm. Werkelijk een aanrader.

prima kwaliteit

Snelle reactie, prima kwaliteit, en zeer snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden. Na mijn bestelling van pantoffels twijfelde ik of het niet verstandiger was om toch een maatje groter te nemen. Gemaild en de volgende ochtend kreeg ik al een mail terug. Ook op mijn 2e mailtje werd snel gereageerd, super fijn! Kortom zeer tevreden en de pantoffels zijn heerlijk warm.

Super kwaliteit

Ik heb meerdere bellen besteld en ben met ze allemaal meer dan tevreden! Dank!

Prachtig!

Prachtige schapenvellen, prima geleverd, op afgesproken termijn binnen. De kwaliteit is nog beter dan gehoopt.

Goede kwaliteit materialen en mooie afwerking

Prettige en ongecompliceerde communicatie bij vragen. Snelle levering en mooie producten. Wij hebben een paar half open sloffen besteld en een paar gesloten sloffen. Allebei top. Ik zal alleen de volgende keer een maatje groter dan de eigenlijke schoenmaat bestellen, ze vallen door de voering waarschijnlijk wat kleiner uit.

Reuze tevreden

Heerlijk zacht en warme vacht. Precies de kleuren van onze hond - zij is er reuze blij mee, en wij ook!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum