best product

Het door u geleverde "rugschapenvel" draag ik over mijn kleding en gebruik ik alleen als ik werkzaamheden ga verrichten. Dit om te voorkomen dat mijn rugspieren "koud worden". Helaas krult dit schapenvel aan de onderkant snel om en blijft krullen. Daarnaast is het "een vrouwensluiting" rechts over links. Als man ben ik gewend om te sluiten links over rechts. Mogelijk een kleine aanpassing voor man of vrouw? is kwestie van wennen maar wellicht een extraatje.

Prachtig

Prachtig vacht gekocht . De vachten zijn wel heel erg smal. De lengte daar in tegen is prima.

Mooi product, prima service.

Het was een prachtig vacht. Mooi van kleur en kwaliteit

Via de email goed op de hoogte gehouden. Snel verstuurd en aangekomen.

Prachtig product, fijn bedrijf!

Goed overzichtelijk site, en een betrouwbaar verhaal. Blij met de schapenvellen, waarvan eentje als cadeau was gekocht, ze zijn prachtig!

Duidelijke site, snelle service

Een bonte schapenvacht besteld voor de hond. Je kunt niet zien wat je bestelt, dus aangenaam verrast toen het een mooie vacht bleek te zijn! Precies wat ik wilde hebben.

Heldere website, adequate afhandeling.

Goede omschrijvingen bij de vachten. Ik vroeg het een dag later te versturen en dat werd gedaan. Goede service dus.

Weer een mooi schapenvel voor een nieuw toekomstig mensje.

Dit schapenvel is voor mijn 2e kleinzoon die in december wordt verwacht. In eerste instantie voor in de box en daarna voor op zijn eigen kamer. Zijn broertje heeft er ook een gekregen. Deze is nu 2,5 jaar en speelt er graag op in zijn kamer. Het is zijn kleed.

Goede service , mooie eco gelooide vachten

Al diverse keren vachten hier besteld. Ben tevreden over wat ik k geleverd krijg.

Snelle levering, mooie vachten!

Mooie vachten, snelle levering.

Had liever een zwaardere kwaliteit gehad,

Snelle levering, dus dat was prima in orde. Op de site is het onduidelijk wat voor kwaliteit het is! Deze zijn mooi maar erg kwetsbaar! Denk niet dat ze lang meegaan, ik heb in het verleden van jullie vellen gehad die veel robuuster waren! Groet, Yvonne

Duidelijke foto's op website. Komen overeen met orgineel

Snelle levering, duidelijk onderhoudsvoorschrift

Heel goed geregeld en erg aardig!

Het schapenvel was een cadeau en was toch niet het juiste vel. Ik mocht deze terugsturen en nadat ik de track & trace had door gemaild kreeg ik bericht dat het schapenvel wat ik ervoor in de plaats had uitgekozen de dag erop meteen verstuurt zou worden. Ik vind dat hele goede service? Daarnaast zijn de schapenvellen van prachtige en goede kwaliteit!

Super!!

Ik heb eerst wat vragen gesteld via de chat. Dit ging snel en positief. Daarna een vel besteld met de vraag of ik het kon ruilen zonodig. Dit was zeker mogelijk. De volgende dag kreeg ik het pakket al binnen. En eerlijk gezegd was het nog mooier dan de foto op de website. Krijg veel complimenten over het vel. Het enige nadeel is dat mijn kat er niet meer vanaf wil haha Kortom....zeer blij ermee.

Geweldige vachten!

Een paar weken geleden mijn 1ste vacht besteld. Dat smaakte naar meer, dus dit weekend de volgende bestelling mogen ontvangen: Schitterend! Echt bijzondere vachten, lekker dik en wollig, mooie tekening. De katten zijn er dol op en ze verdwijnen er bijna in, zo vol is de vacht. Nu maar eens bij de koeienvellen gaan neuzen :-)

Eerlijk mooie vachten

Duidelijke website, snelle goede levering, goed verpakt, mooi product, voldoet aan de verwachtingen.

Super !!!!!

Hele snelle levering Top producten

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Gaf meteen verlichting en letterlijk lucht tussen rugleuningen van stoel en of bed!

Erg blij mee, verhuist nu mee naar daar waar hij ligt of zit. In ziekenhuis of thuis. Het ademt weer. De rug brandt niet meer zo heftig en de daarbij behorende pijn is dan ook minder. Vel is van erg goede kwaliteit!

Mooi afgewerkt schapevel.

Het schapevel was goed van formaat ,prachtig gekleurd en netjes afgewerkt.

Twijfel

De sloffen voelen prettig maar zoals ik van schapenwollen normaliter gewend ben ruiken deze sloffen echt synthetisch. De structuur van de wol is ook niet schapenvacht achtig. Ik bestel ze niet nog een keer.

Zeer mooi schapenvel en zeer snelle levering.

Zeer goede en spoedige verwerking van de bestelling.( de dag na het plaatsen van de bestelling heb ik het schapenvel reeds ontvangen).

Geweldig!

Super mooie vacht ontvangen voor mijn hond en snel geleverd. Helemaal top!

prachtig koeienvel

ik heb via de site een koeienvel uitgezocht. Heel snel geleverd en de kwaliteit en kleuren voldoen perfect aan de verwachting!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering