Prachtige producten tegen goeie prijs

Ik heb al sloffen hier vandaan en nu weer een nieuwe vacht voor de hond. Prachtige kwaliteit. Goeie service. Aanrader hoor!

Paar x gechat, keurig beantwoord, en een mooi ijslands schapenvel ontvangen, netjes verpakt, snel geleverd!

Mooie aanbiedingen snelle levering

Snelle levering van een prachtig schapenvacht! We gaan zeker weer bestellen

Netjes op de hoogte gebracht wanneer de bestelling afgeleverd zou worden. Optijd afgeleverd, netjes verpakt, en een heel mooi product. En je wordt bedankt voor je bestelling. Uiterst tevreden.

Snelle en persoonlijke levering!

Ruime keus, vlotte levering met mooie persoonlijke touch.

Mooie vacht en snelle bezorging

Erg mooie schapenvacht gekregen/ bezorgd. Vandaag besteld, morgen geleverd, met een mooi kaartje. Erg tevreden! Ina

Altijd prachtige vachten, super snelle service en bij ruilen alles top geregeld. Wil je iets moois bestel dan bij schapenvel.nl

Super producten zorgvuldige seevice

Geweldige schapenvellen ontvangen. Zorgvuldige en snelle verzending. Fijne ervaring.

Prima kwaliteit, snel geleverd

Duidelijke website, met goede foto's

Prachtige huiden voor een betaalbare prijs!

Top ervaring. Heel veel keuze. Duidelijke webwinkel. Vlotte levering. Wel hoge verzendkosten.

Aanrader!

Net als de eerste keer is de vacht nog mooier als op de foto! Keurig en snel verzonden met een superlief kaartje in de doos.

Prima product

Prima product, snelle levering.

Super mooie vacht voor mijn hond

De vacht licht lekker in de bench maar het probleem is nu dat de hond er niet meer uitkomt ;).

Te mooi en te leuk

Wat een prachtig vel kreeg ik. Supersnel. De mails vallen op door enthousiasme en hartelijkheid. Niks 13 in een dozijn. Ik ben ook groot fan van zo min mogelijk papier gebruiken. Schapenvel is een aanrader!

Prachtige vachten

Mooi vachten besteld en gekregen. Prima verpakt, snel geleverd. Kortom een tevreden baasje en super tevreden poezels hier.

Niets op aan te merken

Mijn pantoffels zitten heerlijk, de vachten zijn fantastisch. Ik had ze supersnel in huis. Alles was keurig verpakt en in de doos vond ik een lief, handgeschreven kaartje. Waar zie je dat tegenwoordig?

Ze zien er heel mooi en kwalitatief en heerlijk zacht en warm

Ik heb maat 36 maar de pantoffeltjes in die maat zijn toch een beetje aan de kleine kant en smal. Dat merk je pas als je er op gaat lopen en dan denk je nog wel dat ze ‘uitlopen’. Dat is niet het geval. Dus kan ik ze niet meer ruilen, want ik heb gehoord dat retour gezonden producten vernietigd worden en dat vind ik wel heel erg.verkwistend. Eigenlijk had ik maat 37 moeten hebben met een iets bredere voet. Misschien dat deze opmerkingen op de website vermeld kunnen worden. Gezien de kwaliteit van het product zal ik nog wel een lange tijd met kromme tenen moeten lopen.

Snelle levering, product als omschreven

Mooie schapenvellen, snelle levering, product als omschreven

Mooie producten!

De levering was snel, het bestelde schapenvacht heel erg mooi en de katten zijn er dol op! Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen.

Perfect!

Altijd een plezier om hier iets te kopen. Mooi product, goeie prijs,en heel snel verzonden!

Geweldig product, snel geleverd, zeer verzorgd.

Heel erg mooi vacht, snel geleverd, leuk briefje erbij. Erg tevreden

Super geweldig en mooi!!!!

Alleen maar lof

mooi schapenvacht

mooi schapenvacht en snelle levering. heel blij mee.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum