mooi schapenvacht

mooi schapenvacht en snelle levering. heel blij mee.

Prachtige schapenvacht en goede snelle service

Prachtig schapenvacht, snelle levering en goede service.

prachtige vachten

twee heerlijke vachten besteld voor mijn hond en ze werden heel snel geleverd en zijn prachtig, Nuri ligt erop als een prinsesje, heel erg bedankt voor deze prachtige aanbieding.

Supergoede service!

Vacht besteld voor een hele redelijke prijs. Was binnen een paar dagen al bezorgd, netjes ingepakt. Heel tevreden met de vacht, onze poezen liggen er graag op!

Altijd snel geleverd, met zorg verpakt en goede kwaliteit.

Al eerder besteld bij Schapenvel. Erg tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van de vellen. Ook de site vind ik fijn en overzichtelijk.

Mooie vacht voor scherpe prijs

Mooie vachten, goede service, af en toe leuke aanbiedingen en snelle levering.

Prachtig exemplaar

Snelle gratis levering en een prachtig exemplaar ontvangen. En een lief kaartje erbij.

Snelle levering en product is zoals omschreven

Top vachten

Hebben nu twee vachten 1 voor mij en 1 voor de bessies. En ze zijn kwalitatief zeer goed en zien er mooi uit . De levering is ooksnel

uitstekende kwaliteit, mooie duidelijke website, goed contact, snelle levering

uitstekende kwaliteit, mooie duidelijke website, goed contact, snelle levering

supersnelle levering en een prachtig schapenvel

supersnelle levering en een prachtig schapenvel

Super vachten en uistekende service

Ik heb nu in totaal 4 keer iets besteld en het is altijd van super kwaliteit. Ze zijn ongelooflijk aardig en sturen het super snel op!

Supersnelle levering. En ook erg mooi.

Super goed!!!

Prachtig product voor een mooie prijs

Geweldige vachten voor een mooie prijs. Fantastische service!

Naast het bonte vacht wat ik paar jaar terug kocht bij schapenvet nu een heerlijke grote bruine voor de poessies Prima service vriendelijk contact.

Altijd een hele bijzondere vacht, supersnel en milieuvriendelijk bezorgd zonder plastic.

Bij Schapenvel.nl vind ik gegarandeerd een vacht waar ik verliefd op word, die in mijn hoofd blijft zitten, en die ik uiteindelijk bestel en dan komt ie altijd snel. Elke vacht die ik besteld heb, is een persoonlijkheid met een verhaal. Ik geniet iedere dag van deze prachtige vachten, hun kleuren, diepe schakeringen, en hoe ze aanvoelen. De ene is prachtig om naar te kijken, de andere is troostrijk om aan te raken.

Zeer zacht, goede levering.

Heel mooi.

Supersnel geleverd en zoals de vorige keren super tevreden!

Goed product . Ze zijn ook vriendelijk en behulpzaam.

De twee vachten zijn erg mooi

Een hele goede service naar aanleiding van een vraag met een snelle levering van de vacht..

Prachtige vachten

Snel antwoord op vraag, prima prijs

warm aanbevolen

prima spul, niet duur en vriendelijk behandeld

Snelle service, prettig contact en een heerlijk en mooie schapenvacht

Nadat ik op de overzichtelijke website een keuze had gemaakt en de betaling had verricht kreeg ik heel snel bericht dat de schapenvachten onderweg waren. Ze zien er mooi uit en zijn heerlijk. We genieten er van in onze stoelen.

Perfecte foto's, prachtige kwaliteit

In de omschrijving stond 'je blijft 'm aaien', dat was niet gelogen! De vacht zag er precies zo uit als op de foto (kleuren kwamen perfect overeen met de werkelijkheid), is lekker soepel en heel aangenaam. Arriveerde na een dag al. Goede koop geweest!

Prachtig vel mooie kwaliteit

Goed contact bij vragen over het te kopen produkt en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de zending

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum