Geweldige vachten!

Een paar weken geleden mijn 1ste vacht besteld. Dat smaakte naar meer, dus dit weekend de volgende bestelling mogen ontvangen: Schitterend! Echt bijzondere vachten, lekker dik en wollig, mooie tekening. De katten zijn er dol op en ze verdwijnen er bijna in, zo vol is de vacht. Nu maar eens bij de koeienvellen gaan neuzen :-)

Eerlijk mooie vachten

Duidelijke website, snelle goede levering, goed verpakt, mooi product, voldoet aan de verwachtingen.

Super !!!!!

Hele snelle levering Top producten

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Gaf meteen verlichting en letterlijk lucht tussen rugleuningen van stoel en of bed!

Erg blij mee, verhuist nu mee naar daar waar hij ligt of zit. In ziekenhuis of thuis. Het ademt weer. De rug brandt niet meer zo heftig en de daarbij behorende pijn is dan ook minder. Vel is van erg goede kwaliteit!

Mooi afgewerkt schapevel.

Het schapevel was goed van formaat ,prachtig gekleurd en netjes afgewerkt.

Twijfel

De sloffen voelen prettig maar zoals ik van schapenwollen normaliter gewend ben ruiken deze sloffen echt synthetisch. De structuur van de wol is ook niet schapenvacht achtig. Ik bestel ze niet nog een keer.

Zeer mooi schapenvel en zeer snelle levering.

Zeer goede en spoedige verwerking van de bestelling.( de dag na het plaatsen van de bestelling heb ik het schapenvel reeds ontvangen).

Geweldig!

Super mooie vacht ontvangen voor mijn hond en snel geleverd. Helemaal top!

prachtig koeienvel

ik heb via de site een koeienvel uitgezocht. Heel snel geleverd en de kwaliteit en kleuren voldoen perfect aan de verwachting!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super! En snel bezorgd.

Kwam overeen met de afbeelding en snel geleverd. Super!

Super mooie schapenvellen

Snelle levering en super mooie schapenvellen!

Prima bedrijf

Prachtig schapenvacht! Snel geleverd en prijs kwaliteit is top

Snelle levering en mooie vacht

De aanbieding voor een mooie bruine vacht is goed uitgepakt.

Topshop

Goede en snelle afhandeling en levering van een top product.

Snel ,netjes,mooi.

Snelle levering prachtige schapevacht

Snelle levering en prachtig schapevacht

Top vellen

Al bij meerdere aanbieders schapenvellen besteld. Hier mooi gelooide zachte vellen in verschillende kleuren, soorten en prijsklassen. Netjes verzonden met track en trace. Zeer tevreden. Ook de 2 vellen voor de honden (goedkoop) vallen zeer in de smaak.

Snel, prettige communicatie en goede kwaliteit

Prettige communicatie, snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit.

Prima service!

Ruime keuze en kwaliteit

Mooie knieband van schapenwol besteld, goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering, kleur erg mooi.

Supersnel en netjes verzorgd!

Goed verpakt en de volgende dag in huis.

Snelle levering, prachtige kwaliteit

Ik heb een heel mooi schapenvel gekocht via schapenvel.nl, en ik vond de prijs heel erg meevallen. De kwaliteit is erg goed, en het pakketje was binnen no time bij mij thuis geleverd. Ik ben er helemaal blij mee!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum