Het bestelde product werd binnen een paar dagen geleverd, sindsdien volledig tot tevredenheid in gebruik.
Dat Edith en Anneke vanuit hun hart werken merkte ik aan de inhoud van de website, want alle schapenvachten zijn op ecologische en diervriendelijke wijze gewonnen. Maar ook hun behulpzaamheid en hartelijkheid naar mij als klant viel echt op. Het was een plezier om 4 mooie hondenvachten bij hun te bestellen en wat zijn onze beestjes er blij mee!
Originele beoordeling
Dat Edith en Anneke vanuit hun hart werken merkte ik aan de inhoud van de website, want alle schapenvachten zijn op ecologische en diervriendelijke wijze gewonnen. Maar ook door hun behulpzaamheid en hartelijkheid naar mij als klant viel echt op. Het was een plezier om 4 mooie hondenvachten bij hun te bestellen en wat zijn onze beestjes er blij mee!
Goede kwaliteit, nette prijzen en oog voor detail in alle delen van het verkoopproces.
Veel keus, regelmatig leuke acties, aardig mens, snelle verzending, goed verzorgd verpakt, ik heb een schapenvel bij haar gekocht voor mijn hond, hij heeft stukken minder last van zijn gewrichten. Loopt stukken beter. Echt een aanrader!
Heel fijn contact gehad met Edith van schapenvel.nl. Ze gaf goede adviezen en reageerde uitgebreid op mijn vragen. Mooie vachten ontvangen en we zijn heel tevreden. Ze heeft ook persoonlijk contact met de looiers dus weet waar de schapenvachten vandaan komen. Echt een aanrader!
Het schapenvel is een cadeau en valt zeer in de smaak. Het is heerlijk zacht en prachtig om te zien. Zeker aan te raden!
je bestelt, krijg meteen een email over bestelling, wordt daags erna geleverd. met een allerhartelijks kaartje
Ik was zeer goed gemutst deze prachtige pelzen te ontvangen. We eten deze dieren, laat niets ongebruikt. De kamer rook heerlijk naar schapenkooi 2 dagen. Heerlijk warm voor mijn rug.
Ik heb 2 schapenvellen voor de hond besteld, nou ze zien er prachtig uit en kunnen best gewoon op de bank. Binnen 1 dag geleverd dus voor mij is dit een top bedrijf met gave producten.
Er is een schapenvel geleverd zoals beloofd werd bij het bestellen op de website. De levering was ook snel. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Het door u geleverde "rugschapenvel" draag ik over mijn kleding en gebruik ik alleen als ik werkzaamheden ga verrichten. Dit om te voorkomen dat mijn rugspieren "koud worden". Helaas krult dit schapenvel aan de onderkant snel om en blijft krullen. Daarnaast is het "een vrouwensluiting" rechts over links. Als man ben ik gewend om te sluiten links over rechts. Mogelijk een kleine aanpassing voor man of vrouw? is kwestie van wennen maar wellicht een extraatje.
Beste Leon, Hartelijk dank voor je beoordeling. Ik heb de leverancier op de hoogte gebracht van jouw aanmerkingen. De rugwarmer heb ik al een poos in het assortiment en zelf gebruik ik 'm ook; echter heb ik deze opmerkingen niet eerder gehoord, noch zelf ervaren. Onder de kleding blijft de rugwarmer bij mij goed zitten. En de vrouwelijk sluiting: je hebt gelijk. Zelf is me dat nooit opgevallen, maar ja... vrouw ;) Mogelijk kan de leverancier er iets aan doen. Met hartelijke groet, Edith
Prachtig vacht gekocht . De vachten zijn wel heel erg smal. De lengte daar in tegen is prima.
Hallo Mirel, Hartelijk dank voor je beoordeling - ik ben er erg blij mee. De door jou bestelde vacht is inderdaad niet breed. De maat stond bij de vacht beschreven - blijkbaar is deze informatie aan jouw aandacht ontsnapt en dat spijt me. Mocht je willen ruilen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Mail je me even op [email protected]? Warme groet, Edith
Mooi product, prima service.
Via de email goed op de hoogte gehouden. Snel verstuurd en aangekomen.
Goed overzichtelijk site, en een betrouwbaar verhaal. Blij met de schapenvellen, waarvan eentje als cadeau was gekocht, ze zijn prachtig!
Een bonte schapenvacht besteld voor de hond. Je kunt niet zien wat je bestelt, dus aangenaam verrast toen het een mooie vacht bleek te zijn! Precies wat ik wilde hebben.
Goede omschrijvingen bij de vachten. Ik vroeg het een dag later te versturen en dat werd gedaan. Goede service dus.
Dit schapenvel is voor mijn 2e kleinzoon die in december wordt verwacht. In eerste instantie voor in de box en daarna voor op zijn eigen kamer. Zijn broertje heeft er ook een gekregen. Deze is nu 2,5 jaar en speelt er graag op in zijn kamer. Het is zijn kleed.
Al diverse keren vachten hier besteld. Ben tevreden over wat ik k geleverd krijg.
Mooie vachten, snelle levering.
Snelle levering, dus dat was prima in orde. Op de site is het onduidelijk wat voor kwaliteit het is! Deze zijn mooi maar erg kwetsbaar! Denk niet dat ze lang meegaan, ik heb in het verleden van jullie vellen gehad die veel robuuster waren! Groet, Yvonne
Hallo Yvonne, Heel hartelijk dank voor je fijne beoordeling. En nee, er staat niet bij hoe dik het vel is. Meten is een onmogelijke klus: ik heb het meermalen geprobeerd. Maar op sommige punten is één en hetzelfde vel misschien 4 millimeter dik en elders 2. De vachten komen immers niet van de groothandel. Ze worden handmatig bewerkt. Ook het schaven gaat met de hand - er komt geen machine aan te pas. Het ene schapenras heeft meer vet (dan kan er een dikker vel overblijven) dan het andere. Het ene ras heeft meer eiwitten (geeft een stugger vel) dan het andere. De enige manier waarop dikte aan te geven is, is door de vacht te beschrijven. Dat doe ik met verschillende woorden: soepel voor een dunner vel, zwaar voor een dik vel. Makkelijk te draperen versus zwaar als tapijt. Jouw vachten, van het ras Solgnote, stonden op de site beschreven als soepel. Aan de kwaliteit doet dit niets af hoor. Mocht je ze alsnog willen ruilen dan kan dat natuurlijk. Maar dit type vacht heeft geen dik vel ;) Met warme groet, Edith Reinhardt
Snelle levering, duidelijk onderhoudsvoorschrift
Het schapenvel was een cadeau en was toch niet het juiste vel. Ik mocht deze terugsturen en nadat ik de track & trace had door gemaild kreeg ik bericht dat het schapenvel wat ik ervoor in de plaats had uitgekozen de dag erop meteen verstuurt zou worden. Ik vind dat hele goede service? Daarnaast zijn de schapenvellen van prachtige en goede kwaliteit!
Ik heb eerst wat vragen gesteld via de chat. Dit ging snel en positief. Daarna een vel besteld met de vraag of ik het kon ruilen zonodig. Dit was zeker mogelijk. De volgende dag kreeg ik het pakket al binnen. En eerlijk gezegd was het nog mooier dan de foto op de website. Krijg veel complimenten over het vel. Het enige nadeel is dat mijn kat er niet meer vanaf wil haha Kortom....zeer blij ermee.
Een paar weken geleden mijn 1ste vacht besteld. Dat smaakte naar meer, dus dit weekend de volgende bestelling mogen ontvangen: Schitterend! Echt bijzondere vachten, lekker dik en wollig, mooie tekening. De katten zijn er dol op en ze verdwijnen er bijna in, zo vol is de vacht. Nu maar eens bij de koeienvellen gaan neuzen :-)