Te mooi en te leuk

Wat een prachtig vel kreeg ik. Supersnel. De mails vallen op door enthousiasme en hartelijkheid. Niks 13 in een dozijn. Ik ben ook groot fan van zo min mogelijk papier gebruiken. Schapenvel is een aanrader!

Prachtige vachten

Mooi vachten besteld en gekregen. Prima verpakt, snel geleverd. Kortom een tevreden baasje en super tevreden poezels hier.

Niets op aan te merken

Mijn pantoffels zitten heerlijk, de vachten zijn fantastisch. Ik had ze supersnel in huis. Alles was keurig verpakt en in de doos vond ik een lief, handgeschreven kaartje. Waar zie je dat tegenwoordig?

Ze zien er heel mooi en kwalitatief en heerlijk zacht en warm

Ik heb maat 36 maar de pantoffeltjes in die maat zijn toch een beetje aan de kleine kant en smal. Dat merk je pas als je er op gaat lopen en dan denk je nog wel dat ze ‘uitlopen’. Dat is niet het geval. Dus kan ik ze niet meer ruilen, want ik heb gehoord dat retour gezonden producten vernietigd worden en dat vind ik wel heel erg.verkwistend. Eigenlijk had ik maat 37 moeten hebben met een iets bredere voet. Misschien dat deze opmerkingen op de website vermeld kunnen worden. Gezien de kwaliteit van het product zal ik nog wel een lange tijd met kromme tenen moeten lopen.

Snelle levering, product als omschreven

Mooie schapenvellen, snelle levering, product als omschreven

Mooie producten!

De levering was snel, het bestelde schapenvacht heel erg mooi en de katten zijn er dol op! Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen.

Perfect!

Altijd een plezier om hier iets te kopen. Mooi product, goeie prijs,en heel snel verzonden!

Geweldig product, snel geleverd, zeer verzorgd.

Heel erg mooi vacht, snel geleverd, leuk briefje erbij. Erg tevreden

Super geweldig en mooi!!!!

Alleen maar lof

mooi schapenvacht

mooi schapenvacht en snelle levering. heel blij mee.

Prachtige schapenvacht en goede snelle service

Prachtig schapenvacht, snelle levering en goede service.

prachtige vachten

twee heerlijke vachten besteld voor mijn hond en ze werden heel snel geleverd en zijn prachtig, Nuri ligt erop als een prinsesje, heel erg bedankt voor deze prachtige aanbieding.

Supergoede service!

Vacht besteld voor een hele redelijke prijs. Was binnen een paar dagen al bezorgd, netjes ingepakt. Heel tevreden met de vacht, onze poezen liggen er graag op!

Altijd snel geleverd, met zorg verpakt en goede kwaliteit.

Al eerder besteld bij Schapenvel. Erg tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van de vellen. Ook de site vind ik fijn en overzichtelijk.

Mooie vacht voor scherpe prijs

Mooie vachten, goede service, af en toe leuke aanbiedingen en snelle levering.

Prachtig exemplaar

Snelle gratis levering en een prachtig exemplaar ontvangen. En een lief kaartje erbij.

Snelle levering en product is zoals omschreven

Top vachten

Hebben nu twee vachten 1 voor mij en 1 voor de bessies. En ze zijn kwalitatief zeer goed en zien er mooi uit . De levering is ooksnel

uitstekende kwaliteit, mooie duidelijke website, goed contact, snelle levering

uitstekende kwaliteit, mooie duidelijke website, goed contact, snelle levering

supersnelle levering en een prachtig schapenvel

supersnelle levering en een prachtig schapenvel

Super vachten en uistekende service

Ik heb nu in totaal 4 keer iets besteld en het is altijd van super kwaliteit. Ze zijn ongelooflijk aardig en sturen het super snel op!

Supersnelle levering. En ook erg mooi.

Super goed!!!

Prachtig product voor een mooie prijs

Geweldige vachten voor een mooie prijs. Fantastische service!

Naast het bonte vacht wat ik paar jaar terug kocht bij schapenvet nu een heerlijke grote bruine voor de poessies Prima service vriendelijk contact.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum