Zoals foto en omschrijving

Al eerder hier een vacht besteld Ook deze keer weer op tijd geleverd en precies zoals de foto en omschrijving.. Prima zaak!

Prachtig product

Wat een mooie vachtjes!

De site geeft goede informatie en de foto’s zijn duidelijk en waarheidsgetrouw. Binnen een paar dagen had ik de schapenvachten in huis en de kwaliteit is boven verwachting. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het product is zoals beschreven en op de foto! Snelle service, dik tevreden!

Weer snelle en correcte afhandeling

We schonken velletjes aan familie. Ik heb ze nog niet live gezien, maar ze waren er toch blij mee ;).

Mooi, kleur komt overeen met de foto’s

Snelle service. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Product was zoals ik verwacht had.

Mooi product

Precies gekregen wat ik heb besteld. De volgende dag al in huis

Zeer goed bevallen!

Schapenvel.nl, een aanrader!

We hebben al meerdere schapenvellen en koeienhuiden gekocht bij schapenvel.nl. Onze eerste aankoop was een schapenvel 8 jaar terug. Dat ligt nog steeds over de stoel. Ons eerste koeivel is nu 7 jaar oud. Altijd intensief gebruikt als vloerkleed. Nu begint het vel slijtage te vertonen, maar dat mag natuurlijk na zo'n lange tijd. We hebben recent een nieuw koeienvel aangeschaft bij shapenvel.nl en ook dat is weer een heel mooi product! We zijn een tevreden klant.

grappige schapenvacht

Als ik naar de vacht kijk zie ik een grappig schaap door de wei dartelen. Ik word er vrolijk van.

Een prachtig velletje

Veel keus, makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie kwaliteit!

Snelle service!

uitstekend advies en zeer vriendelijk

als boven

Mooi kwaliteit en supersnel geleverd.

Drie kussentjes besteld en een kleed voor onder de tafel. Kwaliteit is heel mooi. Het is ook leuk om op de website de kussentjes uit te kunnen zoeken, inderdaad is ieder schaap uniek. Ik hoop dat het kleed op de vloer mooi blijft, voorlopig genieten we ervan!

Prima ervaring

Heldere info over de mogelijkheden. Snelle goeverzorgde verzending

Dikke tien

Schitterende vachten, lieve eigenaresse, keurige - zeer uitgebreide info. Daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen

Prachtig!

Prachtige vachten en zeer goede kwaliteit en service!

Ontzettend mooie schapenvacht

Snelle levertijd en mooie kwaliteit. Erg blij mee.

Mooi maar riekend

Mooie vachten maar wij hebben er nooit bij stil gestaan dat de vachten niet geheel reukvrij zijn. Als je de vachten gaat gebruiken ruikt de kamer naar een boerderij. Wellicht om teleurstelling te voorkomen dit op de site vermelden.

Prachtig vel! Snelle service.

Prachtig vel en snelle service!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Heel mooi!

Emotioneel!

Prima schapen inleg zooltjes

Prima zooltjes, lekker warm en makkelijk op maat te knippen.

kwaliteitsproduct, persoonlijk en snel

kwaliteitsproduct, persoonlijk in contact en snel in levering

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum