Heel goed en vriendelijk

Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden

Snelle bezorging en precies dat wat ik verwachtte.

Na een bezoekje op de overzichtelijke site een mooie voordelige vacht voor onze hond uitgezocht. Zij heeft bijna negen jaar met haar eerste vacht gedaan en deze is nu gedegradeerd naar haar slaapplekje in de slaapkamer. Voor op de bank in de huiskamer een mooie nieuwe voor haar verjaardag. Deze werd direct geaccepteerd.

Prachtige vacht en snelle service

Positief

Niets te klagen

Ruime keus, snelle reacties op vragen, snel geleverd. Zoals het hoort eigenlijk

Ruime keuze en advies!

Hier kun je een mooie vacht uitzoeken in allerlei kleuren en verschillende haren (kort, lang, ruwer of zacht en daartussen in). Ook kun je advies vragen. Via de mail snel en leuk contact!

Snelle en vriendelijke service

2 vachten besteld van het Franse heideschaap. In eerste instantie mooie vachten, maar na 1 week gebruik op de voorstoelen van de camper merken we toch dat de vachten licht en dun zijn. De vacht wordt helemaal plat en moet ik vervolgens met de vingers weer enigszins fluffie wrijven. Ook vilt de vacht snel op het gedeelte waar we op zitten. Ze zijn wel behaaglijk warm en hebben een mooie kleur, maar ben benieuwd hoe lang de vachten meegaan in de situatie zoals wij ze gebruiken.

Schitterende vachten en snelle levering

Schitterende vachten en snelle levering

mooi product - snelle levering

gewoon top! Zalige sloffen

Hoge aaibaarheidsfactor!

Heerlijk zacht en prachtige wollen haren. Kekker warm om op te zitten en te liggen!

Mooie vachten, fijne snelle service

Mooie vachten, fijne, snelleen vriendelijke service.

Mooie producten en vlotte levering

We hebben een prachtig schapenvel gekocht. Voor ons was het belangrijk dat het schaap niet speciaal voor zijn vacht geslacht is. Maar los daarvan is het gewoon een heel mooi product.

Snelle levering en een geweldig mooie vacht

Afgelopen jaren al drie keer vlot en probleemloos besteld en ontvangen.

Sloffen zijn top en gaan jaren mee.

Meest bijzondere vacht ooit. Snelle levering.

Ontzettend tevreden met de service (snel, goede communicatie, goed verpakt). De vacht is spectaculair. Ongelofelijk mooi en de werking is boven verwachting: gebruik hem in bed tegen chronische pijn in rug en heupen (wilde dit uitproberen en bevalt heel goed). Eigenlijk te mooi om in bed te gebruiken maar wil hem mooi houden tot nader orde dus houd hem nog voorlopig uit de buurt vd honden die sterk reageerden op de geur. Ik waardeer de geur, heel natuurlijk en de vacht is ultra soepel. Ik mijd dierlijke producten, deze vacht is een restproduct (altijd even goed checken), dit is voor mij eenmalig te verantwoorden.

Snel geleverd, mooie vacht.

Snel geleverd, mooie vacht.

Prachtig en natuurvriendelijk schapenvel

Mooi ruim schapenvel wat zonder schadelijke chemicaliën bewerkt is en afkomstig is van een schaap dat een goed leven heeft gehad. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelle levering van mijn pantoffels

Betrouwbaar eco product.

Ik heb de vacht gekocht omdat het een eco-product is. Bovendien een duidelijke site en snelle levering!

Ik ben super blij met mijn nieuwe schapenvel !

Wat een snelle levering ! De vacht is precies wat ik ervan verwachtte Ook de informatie die erbij werd geleverd was heel nuttig Ik raad deze leverancier aan iedereen aan die dol is op schapenvachten

snelle, correcte service, prachtig product

Fijne, overzichtelijke site, met een snelle en correcte levering van een prachtig product!

zeer goed

Snelle levering. Product ziet er mooi uit. Wel prijzig.

Ben al jaren een meer dan tevreden klantnt

Foto's kloppen met wat je besteld, website us eenvoudig en duidelijk. Bestelling is altijd correct en snel binnen. De oantaoffels kan ik iedereen aanraden en de vachten vind ik zalig maar ook mijn hondjes. Voor mijn inmiddels overleden man had ik de medicinale vachten voor in de rolstoel en scootmobiel. Ook uiterst tevreden over.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Heel erg tevreden met mijn IJslandse schapenvachten? Heerlijk zacht

Super product en klantenservice!

Goed product, snel verzonden en snel en netjes antwoord op mijn vragen. Super!

vlotte levering en retour afgehandeld

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum