Superblij mee!

heel mooi dik vacht.

Fraaie vacht en snel geleverd. Helemaal top!

De foto’s op de website kunnen nog wel iets beter. Het helpt om beter kleine verschillen te zien als alle vachten op dezelfde (neutrale) achtergrond en met hetzelfde licht zijn gefotografeerd. Maar verder... niets op aan te merken! Jullie gaan mij vaker zien :-)

heerlijk warm,goede maat

ik beveel dit product zeer aan.Nooit geen koude voeten meer

Prachtige vachten met liefde ingepakt

Zonder de Pandemie had ik nooit een vacht online besteld. Daarom ben ik ontzettend blij met het ontdekken van deze toffe shop. De foto's zijn duidelijk en de vachten erg mooi. De cadeauverpakking was liefdevol en simpel wat heel goed aansluit bij de uitstraling van de webshop.

Geleverd materiaal van prima kwaliteit. Vlotte, vriendelijke service en persoonlijk advies op maat.

heerlijke sloffen

heerlijk warme sloffen en goed om te zien dat het uit restproducten wordt gemaakt

Prima service en superkwaliteit

Erg blij met 2 soorten schapevacht. Keurige levering, goede 'uitleg' en mooie en degelijke kwaltiteit. Comfort is gewelig.

Prima. Goeie kwaliteit, keurige levering.

Fijne website

Alles netjes afgehandeld.

Snelle levering en goede service

Ik wilde mijn bestelling omruilen omdat ik toch een andere kleur wilde en dit was heel snel geregeld. Vriendelijke service!

prachtige schapenvacht

Je ontvangt ook echt de vacht die op de site te zien is. De achtergrond informatie over de dieren en werkwijze is erg prettig.

Top kwaliteit

Makkelijk bestelt, vlotte levering, mooie kwaliteit!

prima product

Je krijgt wat je ziet. Uitstekende foto's, waardoor een goede indruk.

Super goed!

Order snel geleverd (‘s middags besteld, de volgende dag in huis) en kwaliteit is top! Heerlijke warme voeten gehad in de afgelopen koude periode.

Kwaliteit

Na enkele schapenvellen, die er na jaren nog steeds erg mooi uitzien, heb ik nu een paar wanten besteld. Ondanks de vele sneeuw en de drukte vanwege de Corona maatregelen, heb ik de bestelling de volgende dag al mogen ontvangen. En de wanten zijn heerlijk warm!

Vlotte levering

Was zoals op foto

Wat een mooie vacht

Je ziet gelijk dat je kwaliteit hebt gekocht. De vacht is prachtig en mijn vragen die ik nog had over de verzorging werden met veel liefde en plezier uitgebreid beantwoord. Ik ben heel blij met mijn vacht en ik raad je aan om, als je een mooie goede vacht wilt kopen, deze zeker hier te kopen. Ik ben ook erg enthousiast over het ecologisch karakter van de vacht. Heel fijn!

Mooie handschoenen snel geleverd!

Mooie handschoenen snel geleverd!

Mooi (eerlijk) product en snelle levering

Twee donkere langharige schapenvellen besteld, snelle levering. Ben er zeer blij mee. Mooie producten en zeer goede service.

Blij met mijn bestelling.

Ik ben blij met mijn twee Zweedse schapenvellen. Ze zien er mooi uit en zijn eigenlijk mooier dan ik verwacht had. Ook goede prijs en snelle levering. Hiernaast jullie mooie verhaal! Dit alles maakt me blij met mijn bestelling.

Super mooie vachtjes!!!

Heb hier al eerder besteld, en ook nu weer een prachtig vachtje en heel mooi afgewerkt kussen ontvangen! Blij mee!

Fantastisch materiaal en goede bezorging

De sloffen/slippers zijn heerlijk warm om te dragen!

Je krijgt wat je ziet op internet!

Super duidelijke site. Hele mooie heldere foto's. Snelle levering. Goede uitleg erbij wb onderhoud. Kortom....Ben echt heel blij met mijn mooie schapenvel. Gr. Jinke van Kammen

Een perfecte online winkelervaring.

Goede kwaliteit en prachtige kleur

Kleur komt overeen met foto op de website. Snelle levering. Ga vast nog eens een schapenvacht hier bestellen.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum