Mooie en dikke schapenvellen.

Prima producten, de bestelwijze was wat lastig. Het programma reageerde niet op het invullen van 4 dezelfde vellen. Moest ieder vel apart invoeren. Wel gelukt en heel fijne producten.

mooi aanbod en excellente afhandeling

Goede beschrijving van de aangeboden schapenvellen met tips voor onderhoud en reiniging. Waarheidsgetrouwe foto's en eerlijke prijzen. De vellen die ik bestelde voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Ze werden ook heel snel en op een correcte manier geleverd. Topadres!

zeer mooie vacht voor in de auto

Snel geleverd, makkelijk in de autostoel te passen en zit heerlijk. Daar kan ik weer 600.000 kilometer mee rijden.

Zeer mooie schapenvel bij u gekocht.

Zeer goed contact gehad met met Schapenvel. Hele goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Schapenvel wordt geleverd met uitgebreide omschrijving over herkomst e.d. en wasinstructies. Onze hond ligt er graag op ;-)

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Met daarbij een duidelijke beschrijving over het onderhoud van de vacht. De vacht zelf was precies zoals we hadden verwacht, de omschrijving op de website was dus prima.

Heel fijn schapenvel

Fijne website, veel uitleg en selectie op kleur te bekijken. Goede foto’s met achtergrondinformatie over afkomst. Snelle levering. Goede service. Een volgende keer kom ik weer terug.

Prima product en snel geleverd

Nadat ik een schapenvel voor mezelf heb gekocht, waarover ik heel tevreden ben, heb ik er nu een voor mijn zus besteld. Zij is er blij mee!

Snelle levering, eerlijk bedrijf, mooi vel!

Ik zocht naar een klein bedrijf, niet een conglomeraat, en dat vond ik bij schapenvel.nl. De meegestuurde brief over het bedrijf vond ik leuk om te lezen! Zo weet je met wie je zaken doet, ondanks dat je elkaar niet in persoon ziet. Het schapenvel is mooi, precies zoals het plaatje op de site. Ik ben heel tevreden.

Prachtig natuurproduct.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Super mooie kwaliteit en goede service!

Meerdere keren een mooie vacht gekocht altijd even mooi duidelijke foto’s en snel verzonden. Mijn laatste vacht had ik langer haar verwacht maar vond ik iets tegen vallen Maar dat ontneemt mij zeer ws. niet van een volgende afname ik heb het gehouden en zo gelaten ..

Heerlijke sloffen!

Ik had de instapsloffen voor zowel mijn dochter als voor mijzelf besteld en we zijn beiden zeer tevreden over de kwaliteit en supersnelle levering!

Super mooi IJsland schapenvel.

Snelle goede levering.

Prettig

De bevestigingsmail van de bestelling hadden we niet ontvangen. Direct na inspreken van de voice mail werd ik teruggebeld, werd de datum van levering afgesproken en mail gestuurd. Correct en vriendelijk.

Snel verzonden, mooi product

Super snel verzonden en als omschreven. Heel blij mee!

Langharige vacht in mooie kleur

Snel geleverd en precies de vacht die ik online heb gezien. Ook de kleur kwam goed overeen. Mooie vacht, ben er erg blij mee! ( ook de katten)

Zeer goede service, top product!

Zeer goede en snelle service. Ook echt een goed top product!

Verwachting overtroffen ♡

Ik wil echt al heel lang een schapenvel en heb online erg veel vergelijkingsonderzoek gedaan :) Ik heb nu een schapenvel op mijn fauteuil liggen die zó dik is, dan ik er mijn hand in kan verstoppen, de fauteuil zit nu lekkerder én het staat veel gezelliger! Snelle verzending! Top!

Mooie duidelijke website met veel informatie. Supersnel geleverd en prima en vriendelijke communicatie via de mail. Het geleverde schapenvel voldeed geheel aan onze verwachtingen en wij zijn er ontzettend blij mee. Staat heel mooi op de nieuwe slaapkamervloer

Product schapenvacht is mooi

Duidelijke communicatie, vriendelijk, meedenkend. Levering snel afhankelijk wel van je eigen postbode

Prima en snelle service.

Zadelvachtje gekocht en binnen een paar dagen in huis. Snelle service en vriendelijke eigenaren

Mooi en eerlijk product

Heel blij met m’n schapenvachtje. Mijn vachtje was in de sale ivm wat (duidelijk omschreven) mankementen die ik in het echt heel erg mee vind vallen :) Ruikt nog lekker naar natuur, maar stinkt niet! Heeft alleen als gevolg dat ik met de hond moet trainen dan ze hem niet kapot kauwt;) Levering was ook super snel. Oftewel: ik ben erg tevreden

overzichtelijke website, snelle verdeling, reële weergave op website van wat je krijgt

Tevreden en geen enkele teleurstelling.

Al mijn ervaringen zijn goed! Vachten zijn prachtig en staan duidelijk omschreven en op de foto. Service is goed, geen klachten.

super tevreden

3 medicinale schapenvachten gekocht als cadeau voor familie met klachten aan schouders, heupen en rug. Wordt super goed ervaren.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum