Supersnelle levering

Alles super.

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling van 17-12 nog niet ontvangen dus kan er weinig over beoordelen.

Heel klantvriendelijk

Ik wilde een poloshirt bestellen maar miste een matentabel op de site. Ik mailde erover en kreeg het toegestuurd. Heb een poloshirt besteld en wilde mijn teamnaam er op bedrukt hebben aan de voor- en achterkant. Het was en niet duidelijk dat het op de achterkant hetzelfde moest zijn. Dus kreeg ik een mail er over. Poloshirt daarna snel gekregen en vind hem prachtig.

Snelle levering met correcte prijzen

Vlot na online bestelling alles verwerkt, DPD ook vlot met afhandelen en uitleveren. Zeer tevreden

Netjes op tijd bezorgd en kwalitatieve producten

Vaker reeds iets besteld. Altijjd 100% tevreden

Gedachte prima uitgewerkt, top

Gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had zitten. Top uitgevoerd en voor herhaling vatbaar.

De dag erna had ik mijn bestelling al

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Geen klachten ,netjes een bericht gehad dat een produkt weer leverbaar was

Goede en snelle service

Top shoo

Betrouwbaar

Snell levering. Proucten zoals omschreven. Prijzen zijn eerlijk.

Snelle nette levering

Goed spul, goede prijs, goede levering

Precies de goede spullen voor de cache liefhebber. En niet te duur.

Voor herhaling vatbaar

De website was niet direct duidelijk Ik kreeg niet direct het gewenste resultaat Maar ze hebben mij geweldig geholpen aan de telefoon Goede service voor de verzending en op de juiste dag gekregen Dank u wel

Overzichtelijke site & goede levering

Overzichtelijke site & goede levering

Alles toppie

Zie vorig commentaar

Duidelijke uitleg op site en snelle verzending

Duidelijke uitleg op de site over de magneet. Ook snel verzonden, de volgende dag in huis en kon toen gelijk gaan geocachen.

vlotte levering van de bestelde artikelen

vlotte levering van de bestelde artikelen

Bestellen ging gemakkelijk. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mijn ervaring is prima geocachingshop

goeie kwaliteit, snelle levering

tevreden over de kwaliteit en de snelle levering, alleen de ronde doosjes met magneet, daarvan vind ik de magneet wat zwak

Tolle Auswahl, prima Preise!

Unterschiedliche tolle Produkte! Viele kann man personalisieren. Auch Versand nach Deutschland gut möglich. Leider Paypal- Kosten, die vorher nicht aufgeführt werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk goed!

Heel goed bezorgd! Alleen was allen in het pakket een beetje door elkaar… bedankt voor de bestelling!

Vlot verlopen.

Alles zeer vlot verlopen.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen