Goed spul, goede prijs, goede levering

Precies de goede spullen voor de cache liefhebber. En niet te duur.

Voor herhaling vatbaar

De website was niet direct duidelijk Ik kreeg niet direct het gewenste resultaat Maar ze hebben mij geweldig geholpen aan de telefoon Goede service voor de verzending en op de juiste dag gekregen Dank u wel

Overzichtelijke site & goede levering

Overzichtelijke site & goede levering

Alles toppie

Zie vorig commentaar

Duidelijke uitleg op site en snelle verzending

Duidelijke uitleg op de site over de magneet. Ook snel verzonden, de volgende dag in huis en kon toen gelijk gaan geocachen.

vlotte levering van de bestelde artikelen

vlotte levering van de bestelde artikelen

Bestellen ging gemakkelijk. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mijn ervaring is prima geocachingshop

goeie kwaliteit, snelle levering

tevreden over de kwaliteit en de snelle levering, alleen de ronde doosjes met magneet, daarvan vind ik de magneet wat zwak

Tolle Auswahl, prima Preise!

Unterschiedliche tolle Produkte! Viele kann man personalisieren. Auch Versand nach Deutschland gut möglich. Leider Paypal- Kosten, die vorher nicht aufgeführt werden.

Redelijk goed!

Heel goed bezorgd! Alleen was allen in het pakket een beetje door elkaar… bedankt voor de bestelling!

Vlot verlopen.

Alles zeer vlot verlopen.

Helemaal prima

De ene dag bestelt en de dag erna binnen. Helemaal top.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik al heel snel mijn pakketje. Maar mijn bestelde stempeltjes zaten er niet bij. Na een poosje ging ik nog eens kijken, maar bleek ik deze ook niet te hebben betaald. Ik ging ermee aan de slag, maar maakte er zo'n rommeltje van dat ik er niet meer uit kwam. Toen heb ik de telefoon maar eens gepakt en Geodox gebeld. Ik werd uitermate vriendelijk en GEDULDIG geholpen en alles kwam toen snel in orde. Ook nog met een extra berichtje om mij gerust te stellen. Complimenten en ontzettend bedankt voor de service! Echt super!

Leuke site maar vind sommige items iets prijzig zoals Petlings en log boekjes wou wat mee bestellen maar besloot niet te doen vanwege de prijs

Blij met mijn logstempel, maar ....

ik ben SUPERBLIJ met mijn zelf ontworpen logstempel. Jammer dat op de bovenkant de afbeelding niet gecentreerd is. Wellicht beter een vervoerder kiezen die zijn afspraak nakomt. 3 opeenvolgende werkdagen van DPD de melding gekregen "Later vandaag vindt bezorging plaats".

geweldig

Een stevige, grote tas. Zeer tevreden

Snel geleverd en alles in orde.

Uiteindelijk pakket in bezit

Uiteindelijk pakket toch in bezit gekregen. Probleem zat bij DPD. En dat was niet de eerste keer dat het fout ging bij DPD.

's avonds besteld, volgende dag reeds geleverd.

Erg snel verwerkt, verzonden en geleverd. Complimenten daarvoor!!! Mogelijk verbeter puntje is de hoogte van de leverkosten. Het ging om een setje van 3 qr travel bugs. Verzonden als pakketje koste dat 8,95. Als het in envelop was verstuurd was het een dag later aangekomen maar voor mij wel voordeliger. Misschien klanten die keuze geven.

Snelle aanlevering van datgene waar ik om vroeg.

Duidelijke omschrijving om daar te komen waar je moet zijn!

Retourneren ging perfect

Omdat wat we besteld hadden niet helemaal was wat we verwacht hadden, namen via e-mail contact op met de webshop. Uiterst vriendelijk en duidelijke uitleg. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen de kortste tijd was het geld teruggestort. Complimenten!

Top leveting

Keurige levering, goede communicatie

Makkelijk en snel

Veel keus, goed vormgegeven website, snelle verzending

Helsestraat 1

5674BA Nuenen