Snelle levering en in uitstekende kwaliteit geleverd.

Gewoon goed en zeer snel geleverd.

Fijne webshop maar slecht vindbaar op de site

Ik moest goed zoeken en was eerst op de Britse webshop uitgekomen. Uiteindelijk is het gelukt en de bestelling was snel in huis.

Online bestellen gaat heel goed, weet zo niet eenverbetrpunt te noemen, ook persoonlijke contacten, telefonisch of tijdens geocaching events, in het verleden zijn goed geweest... Prettig...

Helemaal topp

Er was wat mis gegaan met mijn bestelling. 1 mailtje gestuurd en de zelfde week nog het juiste product binnen. Vriendelijke service!!

Altijd snelle levering en zeer goede service.

Voor herhaling vatbaar

Levering was zoals besteld en op tijd.

Onze levering was snel en compleet. Helaas heeft de uv-lamp die bij de bestelling zat geen batterijen included, terwijl dit wel op de verpakking staat!?

Super Service

Ik had geen goede platjes aangeleverd voor de stempel en de woodies. Er stonden auteursrechten op. Tweede keer had ik het nog steeds niet goed gedaan. Toch bleven jullie geduldig en hebben niet gemopperd. Ze zijn nu onderweg zag ik, jippieieie. Dankjewel! Lieve groet, Carla Fritsch

Besteld en goed ontvangen

netjes en snel geleverd

Ok

Mooie trui, trage levering

Op tijd bestellen! Mooie trui.

Snelle levering, top!

Snel geleverd, mooie producten

Helaas kleven stickers slecht.

Stickers gekocht voor op caches te plakken. 1) tekst aangebracht met permanent marker blijkt zo weer uitveegbaar. 2) stickers plakken zeer slecht, laten zo weer los. Miskoop, helaas.

Ontzettend snel geleverd

Een trackable mét persoonlijke inscriptie was dezelfde dag nog verstuurd én de volgende dag in huis. Echt super fijn. Ook een opmerking die ik had geplaatst over de inscriptie (als het niet op een regel zou passen) werd gelezen en toegepast. Precies zoals ik wenste. Super!

Snelle levering!

Jammer dat veel artikelen (kokertjes en andere verstopmiddelen) hier duurder zijn dan bij algemene, grote webshops. Maar voor trackable stickers op de achterruit van de cachemobiel waren we hier aan het juiste adres. Snel geleverd, prima.

Prima levering

Geen bijzonderheden.

Snel en efficiënt!

prima ervaring, al jaren

altijd prima, ook eventuele vragen worden beantwoord. al jaren bestellen wij via de site. gaat goed

Makkelijke site alles te vinden betalen en afleveren ging perfect.

Snel binnen

Zag er netjes uit

Snelle service, goede duidelijke communicatie.

Jammer dat het plaatje op de woodie niet gemaakt kon worden zoals wij graag wilden (beschermde tekening). Verder snelle nette service en over de woodie een goede duidelijke communicatie.

vlotte service

vlotte service

Snelle levering en goede kwaliteit.

mooi product

We weten niet juist waarom, maar de levering had vertraging opgelopen. We hebben wel een compensatie cadeau gekregen in de plaats waarvoor dank.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA