Alles naar verwachting en snel ontvangen

Alles ontvangen wat ik besteld heb en zoals ik het verwacht heb. Ondanks dat er een maatwerkproduct bijzat, werd alles toch vlot geleverd. Mijn eerste ervaring is dus zeker goed te noemen!

Slechte kwaliteit

Ik bestel 50 logboekjes 17x90 deze zijn vuil en nietjes naast het boekje. 50 logboekjes 20x90 gekarteld niet recht en niet overal effen breed. Als ik dan een mail stuur over de kwaliteit dan krijg ik als antwoord 20x90 is geen standaard maat en die moeten wij met de hand bijsnijden, als ik de slechte 20x90 terug stuur, krijg ik 50 nieuwe logboekjes 17x90 toegestuurd, krijg ik als antwoord. Als ik dan vraag wie betaald de verzendkosten? Krijg ik geen antwoord!!! Als je 20x90 niet deftig kunt afleveren bied ze dan niet aan op uw site en vraag al zeker niet de volle prijs. Normaal kom ik altijd naar de schop afhalen, ik vraag mij af of je deze logboekjes in de winkel ook zo aanbied? Of sturen jullie alleen de slechte per post op?

Het artikel is goed

Heb een stempel gekocht, zelf een ontwerp gemaakt. En alles is in goede staat ontvangen, we zijn zeer tevreden.

Zeer goede service

Zeer goede en snelle service

Snel en goed verzorgd.

Snelle levering, keurig verzorgd, met andere woorden super.

topservice

Bestelling zondag geplaats , maandag was de postbode al met mijn pakket aan de deur , omdat ik toen niet thuis was , kon ik hem dinsdag gaan halen , topservice

Had bestelling gedaan, artikelen waren niet in voorraad, via telf. Ander artikel voorgesteld dat zelfs iets duurder was , aan de bestelde prijs. Dat is service. Bedankt hiervoor.

Top!!!

Zowel bestellen, laten graveren en verzending verliepen op tijd en vlot. Goed dat men de zending kan traceren en dus altijd op de hoogte bent.

Snelle en correcte levering

De bestelde artikelen werden snel en correct geleverd. Geen negatieve punten op te merken.

Super service

Opnieuw een goede en vriendelijke service, duidelijke communicatie met de klant. Levering is redelijk snel. Gewoon helemaal tevreden van deze shop. De coins van de mystery box waren ook echt mooi en leuk waar ik minder van verwachtte werd beter.

Zeer snelle en correcte levering

zeer goed

Zoals gewoonlijk weer snel, net en top

Niet mijn eerste bestelling bij deze winkel. Zoals altijd alles netjes verpakt en snel verzonden. Enige jammere was dat 1 van de magneetjes van een container al los zat bij aankomst. Echter, het is goed te verhelpen. TFTC thanks for the goods EN graag tot ziens.

Netjes afgehandeld

Goede webwinkel

Tijdig en correct geleverd.

Alles in orde.

Goede en snelle service

Eerste aankoop en alles verliep perfect.

Goede artikelen en snel geleverd

Duidelijke webshop met goede sortering.

Supersnelle levering

Goede snelle service

Supersnelle levering en helemaal naar wens

Supersnelle levering en helemaal naar wens

_

Goede service, maar kan beter

Jammer dat er plastic tape voor de verzenddoos wordt gebruikt, terwijl er prima papiertape is. Verder O.K.

Best OK !!

++++++++++++++++++++++

Een snelle service.

Tussen kerst en nieuwjaar een paar kleine dingetjes(nou ja klein) besteld er zat mijn nieuwe stempel bij met een TB. Was zeer verbaast dat hij zaterdag na kerst al geleverd werd. TOP. Jammer dat de coin er niet bij zat die was momenteel niet leverbaar.

Zowel de T-shirt als de pull hadden ruimer moeten zijn.

Alhoewel ik vooraf de maten van de T-shirt en de pull op Internet had bekeken en alles had afgemeten op mijn lichaam blijkt een XL toch vrij krap te zijn en had ik beter een XXL besteld. Ik ben benieuwd of ik er nog in geraak eens de kleren een eerste keer gewassen zijn... Leuk daarentegen waren dan weer de 2 Travel Bugs die gratis in de verpakking zaten!

Vlot

Zeer vlotte dienstverlening