Pluspunten
Zowel de informatie per mail als telefoon wordt snel en goed gegeven. De Garmin was eerst niet meer op voorraad en daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Het gebruik van de OSM kaarten werd met een instructie en de mogelijkheid van achteraf ondersteuning goed uitgelegd. Ze willen je echt helpen en dat geeft vertrouwen hier wederom te kopen. Prijstechnisch kun je een Garmin goedkoper krijgen, maar dan mis je ook iedere service en support. Ik kom hier weer terug.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd en goed gecommuniceerd via mail!
VerbeterpuntenIk heb gezien in geoshops buiten Nederland dat ze meer variaties hebben in cache container's. Ook militair cachebuiscontainer van metaal met slot is zeker een optie. Je ziet vaak dat containers geript worden. En als je een metaal behuizing hebt met slot is zeker de moeite waard. Idee: metaal container met slot in de vorm van een vogelhuisje of klein brievenbuskluisje zou zeker een aanrader wezen! Groet, Sneeuwhavik
Pluspunten
Doordat alles perfect en uitgebreid omschreven staat, is de levering dan ook volledig volgens verwachting. De producten zijn keurig verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert het juiste product, dat kwalitatief goed is
VerbeterpuntenDit keer was de bestelling verkeerd verzonden en moest ik langer op m'n product wachten. Ik kreeg wel een excuus van de shop
Pluspunten
Alleen maar positieve punten. Bij mijn eerste bestelling had IK een foutje gemaakt. Dit is snel en zonder problemen door Geocachingshop.nl veranderd en weer verstuurd.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik die niet!!
Pluspunten
Ruime keus en zeer snelle levering
Super snelle levering. Leuke verassingen in de geocoin grabbag! Op naar Ierland om ze los te laten. Al eerder bestellingen gedaan, altijd erg tevreden.
Pluspunten
Zeer snelle levering en top kwaliteit.
Pluspunten
Gezien de cijfers die gegeven zijn, zijn extra positieve punten overbodig. Goede service!!!
VerbeterpuntenHet is een beetje onduidelijk hoe een cijfer ingevuld moet worden.