Hartelijk dank voor uw review. Ik zie dat het totaal onvoldoende is. Kunt u aangeven wat er mis is gegaan bij uw bestelling? Dan kunnen we kijken hoe we dit op kunnen lossen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Correct, communicatief en verrassend.
Positive
Perfect service, perfect delivery!
Pluspunten
Pluspunten
Met de tegoedbon voor het premium-lidmaatschap biedt geocachingshop.nl een prima alternatief om de jaarlijkse verlenging ZELF te kunnen regelen!
Pluspunten
Snelle levering. Ik had een keer verkeerde stickers met foutieve opdruk ontvangen en na 1 e-mail kreeg ik direct nieuwe toegestuurd.
Pluspunten
De cijfers zeggen al genoeg
Pluspunten
Enig nadeel bij de levering, aangezien ik geen account heb, kon ik de verzending niet volgen.(aankoop was een geschenk!) Link werkte niet.
VerbeterpuntenZorgen dat toevallige klanten ook hun verzending kunnen volgen!
Hartelijk dank voor uw review. Uw zending is per reguliere envelop verstuurd. Daarvan is geen tracking informatie beschikbaar. Zendingen die middels pakket verstuurd worden zijn altijd traceerbaar. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Ondanks de feestdagen, hadden we onze producten heel snel in huis
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alles OK
Pluspunten
Zeker snelle levering!
Pluspunten
Prima bedrijf, komt alles na en geeft goed advies