Suggestions
To much time to deliver one package from Nederland to Portugal.
Many thanks for your review at Kiyoh. I'm sorry that it took so long to deliver your parcel. However, for this, we are depending on the Postal Service in NL and Portugal. Faster shipment is possible, but also much more expensive. If you want a faster shipment, we can arrange that. Please contact us before the order is made. Many thanks, Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
snelle levering, alle producten waren correct geleverd en de producten zelf lijken van goede kwaliteit!
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering
Positif
Super rapide, fiable, produit conforme, facilité de commande. Top AAAAA
Pluspunten
Pluspunten
Alles snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Van een artikel hadden we maar één onderdeel nodig. Normaal gaan die per 5. We kregen er toch een. Helemaal fijn.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
SUPER SNELLE LEVERING BEDANKT :)
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenProductpresentatie op site kan iets beter
Pluspunten
zijn goed op de hoogte van de waar die men verkoopt. goeie tips, snelle levering, betrouwbare webwinkel.
Verbeterpuntenvervelend dat de pakketbezorger niet naar boven wilde komen met mijn bestelling. aangeven dat ik niet thuis ben terwijl dit wel het geval was.
Pluspunten
Prima levering.
VerbeterpuntenMagneet van domper cache is te zwak. Kan niet horizontaal bevestigd worden.
Pluspunten
Altijd supersnelle levering van correcte producten.
Pluspunten
Snelle levering en kan ook nog achteraf contact opnemen. Ga vooral zo door