Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie en afspraken en dat wegens een klein foutje van mij.
Pluspunten
Snel verstuurd en duidelijk informatie op de website.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Super!!! Communicatie: perfect Levering: perfect Kwaliteit: ziet er inderdaad prima uit maar kunnen we pas beoordelen na gebruik
Pluspunten
Stempel met eigen plaatje besteld, zelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis, topservice!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer netjes en correct geholpen, ook als er vragen zijn krijg je altijd snel en netjes antwoord. Kortom; een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb wel erg op de website moeten zoeken voor ik vond wat ik zocht, (een 5000 gevonden caches con) maar eenmaal gevonden ging alles van een leijen dakje!
Verbeterpunten- niks
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Jammer dat u lang heeft moeten zoeken. Wellicht heeft u de zoekfunctie gemist. Als u daar 5000 intypt, komt de coin set direct als eerste resultaat..... met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Supersnel en heel veel keuze
Pluspunten
kids waren er blij mee
Pluspunten
Snelle lever tijd
Pluspunten
Snelle levering en goed gereageerd op de bestelling waar ik het huisnr vergeten was in te vullen