Pluspunten
Snelle reactie op vragen
Pluspunten
Kwailiteit en kundigheid
VerbeterpuntenDe site is erg lastig om juiste produkten op te vinden
Het bestelde boekje;Alles over geocaching, zat keurig verpakt in doosje met plastic.daardoor erg dure (pakket) verzendkosten. Kan ook in bubbeltjesenvellope, kan dan door de brievenbus, scheelt veel verzendkosten.het boekje is al duur genoeg.
Hartelijk dank voor uw review. Vanwege het gewicht van het boekje is er weinig verschil tussen portokosten voor een envelop en een pakket zending. Daarnaast beschadigt een boekje relatief eenvoudig als het middels een bubble envelop verstuurd wordt. Daarom kiezen wij ervoor om het altijd middels een pakket zending te versturen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. mvg Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snelle levertijd.
Pluspunten
Zeer goede service.
Pluspunten
Altijd snelle levering, overzichtelijk aanbod.
Pluspunten
Goed overzicht
VerbeterpuntenSoms weinig informatie bij bijvoorbeeld een cache container
Pluspunten
Goede communicatie en meedenken. Snelle levering
Pluspunten
Prima! Duidelijke omschrijving, volgende dag al in huis, alles goed.
Verbeterpunten5 kleine magneetjes in een doos verzonden. Was van tevoren aangegeven maar ik snap niet helemaal waarom. Daarom word het onnodig pakketpost en moet je ervoor thuisblijven.
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft uw opmerking: qua omvang passen de magneetjes prima in een envelop of busbox, echter doordat dit sterke magneetjes zijn, loopt de envelop of box vast in de machines van PostNL. Daarom is het niet mogelijk om magneetjes middels een envelop te versturen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Een ruime keuze in alles war wij nodig hebben.