Pluspunten
Prima website snel geleverd van top kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBest veel verzendkosten, 2,95€ terwijl er een poststempel op de enveloppe stond van 1,30€
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft de verzendkosten: dit is een gemiddeld bedrag voor zending tot 200 gram. Daarnaast zijn de kosten inclusief 21% BTW en betreft het niet alleen portokosten, maar ook iDeal, envelop, handling, etc. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntengeen ga zo door
Pluspunten
Ik heb gisteren een bestelling geplaatst via de website. Een van de TB's die ik bestelde had volgens de website 4 tot 7 dagen levertijd, maar vandaag had ik alles al in huis! Super snel! Erg blij mee.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levertijden en correcte afhandeling van orders
VerbeterpuntenVerzenkosten boven een bepaald bestel bedrag (BV boven €50,-) afschaffen, dit gaat best in de papieren lopen
Pluspunten
Snel geleverd. Uitgebreide website, waarin alles prima te vinden is.
De bijgeleverde beschrijving / navigatie naar de site, klopt niet meer. Kan erg verwarrend zijn voor mensen die niet erg handig zjjn met websites.
Pluspunten
Alles zoals het moet...