Pluspunten
Heb je een vraag dan word je snel geholpen en afspraken worden nagekomen. Kwaliteit is goed en met een klacht wordt serieus omgegaan en ook uitstekend opgelost!
VerbeterpuntenSoms is het lastig zoeken op de site. Soms moet je eerst een aantal pagina's doorzoeken voordat je bij het juiste terecht komt.
Hartelijk dank voor uw review. Na overleg bleek een bepaalde term niet het juiste resultaat te geven. Dit is inmiddels aangepast en het werkt nu wel goed. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Super snelle levering Bijna alles direct uit voorraad geleverd Ruim assortiment
Pluspunten
goed verpakt verstuurd redelijk snel
Pluspunten
Ze leveren een uniek product Kwaliteit is goed Levertijd ook (maar de verzendkosten voor een envelop zijn echt te duur!) Producten zijn wel prijzig
VerbeterpuntenIk vind het best wel afzetterij dat ik 3 euro verzendkosten moet betalen en dat er dan een grote postzegel van 1 euro en 30 cent op de envelop zit. Bij mijn vorige envelop-bestelling had ik ook al te veel betaald. In dit geval zelfs meer dan de helft teveel. Misschien is het aardiger om met gewicht te werken?
Hartelijk dank voor uw review. De kosten die u betaald voor het versturen van uw bestelling is gebaseerd op het gewicht van de producten die u besteld. We hebben 2 tarieven: enveloppen en voor pakketten. Voor enveloppen is dat voor bestellingen tot 200 gram. Daarnaast betreffen de kosten voor de levering, waarover nog BTW afgedragen moet worden, niet alleen de porto kosten. Er zijn, o.a. ook kosten voor de envelop zelf, de frankeermachine, de labels, betalingskosten en afhandeling. U heeft dus zeker niet teveel betaald. U heeft precies betaald wat wij op onze site hebben aangeven. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Super snelle service! Dank jullie wel. Het was nog op tijd.
Pluspunten
goede voorlichting en snelle levering
Pluspunten
Heel vlotte levering !
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Positive
Fast and great quality shipping. Would 100% use again
SuggestionsCommunication is all the improvement really needed
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en supersnelle levering.
VerbeterpuntenHet antwoord op de vragen was snel maar niet helemaal duidelijk.
Pluspunten
Na bestelling ging alles goed maar levertijd is niet in een dag maar in 2 dagen wat ook voldoende is en heel goed verzorgt ingepakt.
VerbeterpuntenNiet zetten vandaag besteld morgen in huis klopt niet geheel. Maar hier moet ik dan wel even bijzetten dat ik de bestelling na 16.00 uur had gedaan.
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft uw opmerking: uw bestelling is rond 18:00 gedaan. Alles voor 16:00 wordt dezelfde dag verstuurd. Uw bestelling is de dag erna verstuurd en netjes de dag erna bezorgd. Er is dus precies gedaan wat we beloofd hadden. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Prima service en snelle levering. Ik had een probleem met het activeren van een TB, dat is binnen een paar uur opgelost.
Pluspunten
Assortiment, Snelheid van leveren, goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen !
Verbeterpunten-
Pluspunten
Blijkbaar kan je rechtstreeks chatten met dit bedrijf. Had ik nog nergens gezien.
De website mag beter
Pluspunten
Snelle levering. Een defect onderdeel probleemloos en super snel nageleverd.
Verbeterpuntengeen