Pluspunten
Netjes ingepakt,
VerbeterpuntenBetere info over de activeringscode van de geocachesticker, de mailtjes van dpd over de levering kloppen niet, ik ben twee dagen thuisgebleven en ze zijn niet komen opdagen terwijl dit wel in de mail stond. De derde dag werd niet verwittigd maar was ik toevallig kog thuis.
Beste, Jammer te horen dat de aflevering niet is verlopen zoals bedoeld was. We zullen deze klacht doorspelen aan de vervoerder met de vraag wat hier is misgegaan. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
snelle service correcte prijzen mooie site
Verbeterpuntennog uitgebreider assortiment
Pluspunten
kwaliteisprodukten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles correct ontvangen zoals beloofd.
VerbeterpuntenVerzendkosten verminderen
Pluspunten
Binnen anderhalf uur na betaling al bericht dat de spullen werden verzonden. Als vanouds weer een snelle aktie.
Pluspunten
Op voorraad hebben wat ze zeggen, zeer goede klachten afhandeling, snelle levering (zelfs met de vakantie) , kwalitatief hoogwaardige producten.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken!
Pakketje wordt enkel afgeleverd indien er iemand thuis is. Ik begrijp hiervan de reden, maar het zou toch gemakkelijker zijn indien het pakketje gewoon wordt bezorgd zonder dat we thuis hoeven te zijn. Verder zijn we zeer tevreden!
Pluspunten
Vlotte afhandeling en verzending
VerbeterpuntenSommige producten zijn niet voorradig.
Pluspunten
Communicatie is perfect! Mijn stempelvoorbeeld zou misschien te onduidelijk zijn. Dit hebben ze netjes gemeld en later ook nog gemeld dat het wel ok zou zijn! Echt super!
Pluspunten
Altijd snelle levering
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar, vriendelijke benadering. Wel jammer dat het premium lidmaatschap hier 32,99 kost, terwijl het rechtstreeks 29,99 is.