Pluspunten
Producten zijn prima!
VerbeterpuntenDe DPD levert de pakketjes af, maar wij zijn niet gecharmeerd over de wijze waarop dit gebeurd. Meerdere malen ons klacht bij DPD neergelegd. Wij zeggen zoek een andere afleverbedrijf...
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Item besteld site geeft aan voorradig, item blijkt niet voorradig te zijn, goede communicatie m.b.t levering. item is zeer snel na geleverd. ik ben zeer te vreden over de afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Het is een fijne en snelle service. En mooie producten.
VerbeterpuntenNiet
Positive
Alles bestens, immer wieder gern.
Pluspunten
Alles top geregeld en makkelijke website.
VerbeterpuntenMisschien iets sneller leveren
Hartelijk dank voor uw bestelling. Wat betreft uw opmerking: u heeft op vrijdagavond besteld en maandag was vanwege Pinksteren een vrije dag. Het is eerste volgende mogelijkheid (dinsdag) verstuurd, dus sneller ging helaas niet. ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zeer snelle service, 100% klantvriendelijk
VerbeterpuntenBij het invullen van de gegevens liep ik tegen een foutmelding in het postcodeveld aan. Het pakket moest naar Spanje en de Spaanse postcode werd niet geaccepteerd. Firma hiervan reeds op de hoogte gebracht.
Pluspunten
Goede service! Ik beveel dit bedrijf aan.
Pluspunten
Levering super
Pluspunten
Snelle levering. Goed/duidelijk te woord gestaan toen ik vragen had.
Pluspunten
- Al meerdere bestelling geplaatst en altijd snel en netjes geleverd - Bij vragen altijd snelle reactie en oplossingen gericht - Duidelijke website met ruimte keuze en uitgebreid assortiment
Verbeterpunten- geen