Pluspunten
In vergelijking met de concurrentie is het assortiment groter en worden de producten beter beschreven. Verzending en betaling gaan snel en soepel.
VerbeterpuntenEen enkele keer is een product niet helemaal in orde geweest helaas, maar gezien de prijs niet de moeite waard om het terug te sturen. (betreft Nano's waar het logrolletje niet in past omdat de magneet te dik is of het rolletje te dik)
Pluspunten
Goede reactie op mijn opmerkingen bij de bestelling
Pluspunten
Ben erg tevreden over de levering van geocachingshop. De Ram EZ-strap is ook veel beter en goedkoper dan de montagekit die Garmin zelf levert voor de Etrex 30.
Pluspunten
supersnelle levering van de bestelde producten
Pluspunten
Snel gelverd Goed verpakt. Top!
Pluspunten
Snelle levertijd en komt afspraken goed na.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenDe verpakkingen aanpassen. Logboekjes per envelop versturen i.p.v. in een doos.
Hartelijk dank voor uw review. Voor zover mogelijk, versturen wij zendingen ook met envelop. Echter de klant heeft in onze winkel ook de keuze om te kiezen voor een pakketzending via DPD in plaats van envelop zending met PostNL. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl